题目内容

【题目】 We all do it. We all need it. Most of us need to do it for seven to nine hours a night, It is of course sleep. Many scientists believe that an average adult should get eight hours sleep per night. However, some people can live without feeling sleepy after as little as six hours of sleep. Yet, other people need about ten hours a night. Newborn babies usually sleep between 14 to 17 hours a day. Usually they only stay awake for one to three hours.

Do you take a nap in the day? Some adults and children need to nap. This just depends on the person. One thing scientists have learned is that man is the only mammal that stops himself from going to sleep. This can be bad for our bodies in many ways. Scientists believe not sleeping enough can make us eat more and put on weight. That’s right! A hormone called leptin falls when we don’t sleep enough and this makes us hungrier. Hopefully you are a good sleeper and get a good night’s rest tonight!

average 平均 mammal 哺乳动物 hormone 荷尔蒙

1Most people need to sleep for _________ per night.

A.6 hoursB.8 hours.C.10 hours.

2What does the underlined word “nap” mean in Chinese?

A.打盹B.深睡眠C.加餐

3What can we tell according to the passage?

A.Enough sleep can make us eat more.

B.A dog can stop itself from going to sleep.

【答案】

1B

2A

3C

【解析】

本文主要说明了我们都需要睡眠。不同的人需要睡眠时间不同。睡眠不足可以引起一系列问题。

1细节理解题。根据第一段“most of us need to do it for seven to nine hours a night.”可知大多数人每天晚上需要睡眠79小时。故选B

2词义猜测题。根据文章第二段在白天你需要take anap吗?some adults and children need to nap.”可知。在白天,一些成年人和孩子所需要的是打盹而不是深度睡眠。故选A

3推理判断题。文章最后一段“a hormone called Latin falls when we don't sleep enough and this makes us hungrier. ”根据关键词falls可知:当我们没有足够睡眠时,荷尔蒙会降低。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】缺词填空

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

My name is Huckleberry Finn. I live in the town of St. Petersburg in the state of Missouri. It’s a small town but it’s near a very b1 river called the Mississippi. This is the story of a journey that I made down that river on a raft.

Tom sawyer and I found $12,000 in a cave which made us rich. We got $6,000 e2. Judge Thatcher put it in the bank.

I didn’t have a f3 or a home. My mother died a long time ago and then my dad, Pap, disappeared. I didn’t go to school like the other boys of my a4. I lived on the streets and in the woods.

Then a kind old lady called Widow Douglas invited me to live with her and my life c5. She gave me a bed to sleep in and bought me new clothes. She sent me to school every day. I didn’t like going there at first b6 learning was very difficult. But when I could read and write a bit, I didn’t m7 going. For me, eating my meals at the table and sleeping in a soft bed were the h8 things. I missed my old life. Sometimes I ran away and spent a few days in the woods. I felt f9 there and I was happy. I fished and hunted all day. At night I slept under the stars.

The months passed and w10 came. The weather got cold. One morning I saw some footprints in the snow outside the widows house. There was a cross on the heel of the left one. My heart jumped. Only one person wore boots with a cross on the left heel! Pap!

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网