题目内容
【题目】
Join the International Club Absolutely free! Practice conversation. Learn slang. Write to keypals in other countries and much more! Ever Thursday 5:00-6:00 p.m. Email Donna at Nelson@dot.com. | Join the club We meet the first Sunday of every month. Bring your own rope, equipment, shoes, lunch. Transportation provided. Call 756-4177 for details. |
Welcome to the club. Every Saturday night. A different style every week. Free lessons. Bring your favorite CDs. Call Bridget at 520-1928. | You Oughta Be In Pictures! First and third Wednesday. Darkroom provided. $15/month for supplies. You pay for film. Gallery space available. Call Tom at 656-3843. |
【1】How many clubs are free at least according to the ads?
A. Two B. Three C. Four D. Five
【2】You may ________ if you want to learn conversations.
A. call Bridget B. email Donna C. call 656-3843 D. call 756-4177
【3】What kinds of clubs are there in the ads?
A. English, Climbing, Dance and Drawing Club.
B. English, Climbing, Dance and Camera Club.
C. English, Basketball, Singing and Drawing Club.
D. English, Basketball, Singing and Drawing Club.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】B
【解析】本文是广告类阅读。介绍了英语俱乐部,攀岩俱乐部,舞蹈俱乐部和摄影俱乐部等四个俱乐部的情况。
【1】题意:根据广告,至少有多少家俱乐部是免费的?A. Two二;B. Three三;C. Four四;D. Five五。根据第1则广告Join the International Club(加入国际俱乐部)第1句Absolutely free!
(绝对免费!)可知国际俱乐部免费,根据第3则广告Welcome to the club.第3句Free lessons.(免费课程)可知免费,故选A。
【2】题意:如果你想学谈话技巧,你可以________。A. call Bridget给Bridget打电话;B. email Donna给Donna发电子邮件;C. call 656-3843拨打电话656-3843; D. call 756-4177拨打电话756-4177。根据第1则广告Join the International Club(加入国际俱乐部)第2句Practice conversation.(练习会话)以及最后一句Email Donna at Nelson@dot.com.可知选B。
【3】题意:.广告里有什么类型的俱乐部?A. English, Climbing, Dance and Drawing Club. 英语、登山、舞蹈和绘画俱乐部;B. English, Climbing, Dance and Camera Club. 英语、登山、舞蹈和摄影俱乐部;C. English, Basketball, Singing and Drawing Club. 英语,篮球,唱歌和绘画俱乐部;D. English, Basketball, Singing and Drawing Club. 英语,篮球,唱歌和绘画俱乐部。第1则广告Join the International Club内容“练习对话,学习俚语,给其他国家网友写信等”,知英语俱乐部,第2则广告Join the club的内容“自己带上绳子、装备、鞋子、午餐。提供交通工具。”可知是登上俱乐部;第3则广告Welcome to the club.内容“每周都有不同的风格。带上你最喜欢的CD。”可知可能是舞蹈俱乐部;第4则广告You Oughta Be In Pictures!(你应该在图画中!)内容“提供暗室,每月15美元,交卷自费,画廊空间可用。”可知可能是摄影俱乐部;故选B。