题目内容
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
There was a boy who was sent to a boarding school.He used to be the brightest student in his class.He was at the top in every competition. 1 .His grades started dropping.He hated being in a group.He was lonely all the time.He felt that no one loved him.
His parents began to worry.But even they did not know what was wrong. 2 .
They sat on the bank of the lake near the school.The father started asking him questions about his classes, teachers and sports.Then he asked, “Do you know, son, why I am here today?”
The boy said, “To check my grades?”
“No, no,” his dad replied.“I am here to tell you that you are the most important person for me.I want to see you happy.I don’t care about grades. 3 .YOU ARE MY LIFE.”
Now the boy had everything he wanted. 4 .He meant the world to someone.
Thanks a lot, Dad.YOU ARE MY LIFE.
![]()
解析:
|
B D A E |
| |||||||||||||||||||||||
阅读短文,根据短文大意选择方框内的单词,并用其正确的形式填入空白处(每一空一词),使补全后的短文意思通顺,语法正确,结构完整。
| difficult, trouble , use, learn, with , |
I fell in love 97 English at a very young age, because I thought it was a wonderful language. Full of strong wishes of 98 English, I began to learn it. But soon I found it 99 than expected. There were too many words, expressions and many other things to memorize (记忆). And even if you know how to write them, you can’t 100 them correctly. And I did rather badly in my first English test. While I was in 101 , my English teacher gave me much help. I wish to practice speaking English with foreigners every day!
97_______ 98________ 99________ 100________ 101________