题目内容

   In England,traffic keeps on the left. Cars,buses and bikes all move on the left side of the road. But the traffic keeps on the right in China. So when you are in England,you must be very careful in the street. Before you cross a street,you must stop and look both ways.Look right and look left and look right again. If the traffic lights are red,the traffic must stop. Then the people on foot can cross the road. If the traffic lights are green,the traffic can go. People on foot mustn't cross.

   In the morning and in the evening,when people go to or come back from work,the streets are very busy. Traffic is very dangerous (危险的) .

   When you go by bus in England,you have to be careful,too. Always remember (记住) the traffic moves on the left. If you don't have a look first,you will go the wrong way.

   In many English cities,there are big buses with two floors. You can sit on the second floor. From there you can see the city very well. It's very interesting.

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. When you are in England,you must remember that .

   A. you’d better go by bus

   B. the traffic goes on the left

   C. the streets are very busy

   D. there are many cars and buses on the road

() 2. When the traffic lights are , the traffic must stop.

   A. red   B. yellow

   C. green   D. we don't know

() 3. When you go by bus in England,you must be careful because.

   A. you may go the wrong way

   B. there are too many buses

   C. there are big buses with two floors

   D. there are not any traffic lights

() 4. Some people like sitting on the second floor of a big bus because.

   A. it is not dangerous

   B. it can make roads safe

   C. they can have a good look at the city

   D. there are no other people

1. B 2. A 3. A 4. C

阅读提示:在英国所有的小汽车、公共汽车和自行车都是靠左行 驶,但是中国则是靠右行驶,所以当你在英国时,你必须要小心。除 此之外我们还需要注意什么呢?

1. B 细节理解题。根据 In England,traffic keeps on the left.可知 这是人们去英国必须记住的,故选B.

2. A 细节理解题。根据 If the traffic lights are red,the traffic must stop.可知红灯停,故选A.

3. A细节理解题。根据第三段可知英国车辆靠左侧通行,不注意 会坐错方向,故选A.

4. C 细节理解题。根据 In many English cities,there are big buses with two floors. You can sit on the second floor. From there you can see the city very well. It's very interesting.可知人们喜欢坐 在公交二层的原因,故选C.

练习册系列答案
相关题目

   When you want to take a trip on your holiday,you should make a careful plan. Here are some rules. They may help you to keep safe on a trip.

   ① You’d better travel with your friends. And you should always keep together with your friends.

   ② If there are a lot of people around you,you should carry your bag in front of you. Don’t put it on your back.

   ③Put on a life jacket when you take a boat or ship. If you fall out of a boat or ship,it can keep you safe. 

   ④ Don’t go swimming alone or in a wrong place.

   ⑤ Don’t sleep on a bus or train. Never put your head out of the window. It's not safe.

   ⑥ Take a map,a cellphone (手机) and some clothes with you.

   ⑦Have safe food and drinks.

   Everyone should be careful when traveling. Enjoy your trip!

根据短文内容,选择正确答案。

() 1. When you go on a trip you should .

   A. make a careful plan   B. travel with your friends

   C. travel alone   D. A and B

() 2. It’ll be when people put their heads out of the window of a bus.

   A. interesting   B. cool

   C. in danger   D. we don't know

() 3. Which of the following is NOT true?

   A. You should have safe food and drinks on a trip.

   B. You can go swimming with others in a safe place.

   C. You don't need to wear a life jacket when taking a boat or ship.

   D. You should take some clothes with you on a trip.

() 4. The best title (标题) for the passage (短文) is.

   A. Have safe food and drinks   B. How to keep safe on a trip   C. A careful plan   D. How to swim

  Everyone worries. But how do you deal with your worries? Whether your worries are big or small,you can take these three steps to deal with your worries:

   (1) Try to find out what you’re worried about Sometimes,you will know what you’re worried about. Other times,you might not. Try to find it out first;if you can't,you can't ask for help.

   (2) Think of ways to make it better There is always something you can do to help you feel less worried. Sitting there worrying is no fun and it won’t solve your problem.

   Grades at school are often top worries for kids. If you’re worried about grades,ask yourself these questions:

   ★ Why are grades important? What do grades mean to me?

   ★ How do I get ready for class? Do I go over my notes even when there isn’t a test?

   ★ Do I have a good place to do my homework?

   ★ Have I tried different ways of studying?

   If your worry is about a fight you had with a friend,you might write down all the things you could do: write a note to him or her,invite him or her to a basketball game,say sorry to him or her,etc. Once you have a list of things you could do,you can choose the one that gets your friend back.

   (3) Ask for help When you’re worried,it can help to find someone to talk to. You can ask your parents,friends,or teachers for help.

根据短文内容,选择最佳选项。

() 1. How many steps of dealing with your worries are mentioned in the passage?

   A. Two. B. Three.

   C. Four. D. Seven.

() 2. When you don't know what you’re worried about , .

   A. you should try to find it out   B. you can't ask for help

   C. you don't need to think of ways   D. you can sit there worrying

() 3. If you’re worried about grades,you can ask yourself these questions except “

   A. Why are grades important? B. What do grades mean to me?

   C. How do I get ready for class? D. Why don't my friends like me?

() 4. According to the passage,what will you do if you have a fight with your friend?

   A. Invite him or her to a basketball game.

   B. Dpn’t talk to him or her any more.

   C. Have another fight with him or her.

   D. Make new friends.

() 5. The passage mainly tells us .

   A. who is often worried   B. when people are worried

   C. how to deal with our worries   D. what kind of worries people have

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网