题目内容

【题目】A lot of trees________around here every year and we can enjoy fresher air now.

A.plantB.is plantedC.were plantedD.are planted

【答案】D

【解析】

句意:每年这附近都种植很多树,现在我们可以享受更新鲜的空气了。

考查一般现在时的被动语态。plant种植,动词原形;is planted一般现在时被动语态,主语为单数;were planted一般过去时被动语态;are planted一般现在时被动语态,主语为复数。根据句意和句中的every year可知,这句话应用一般现在时态,且主语A lot of trees与动词构成被动关系,主语是复数。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Artificial intelligenceAI)(人工智能)is the ability of a computer program or a machine. The computer or the machine with AI can think and learn. It is also a field of study that tries to make computers "smart". John McCarthy, a scientist, came up with(提出)the name "artificial intelligence" over 60 years ago. Many things such as learning and problem solving can be done by computers, though not in the same way as people do.

An unusual goal of AI research is to create computer programs. They can learn, solve problems, and think logically(逻辑地). At present, we use the term AI for successfully understanding human speech, recognizing(识别)human faces, operating self-driving cars and competing in some game systems like playing Chess. However, some people also consider AI a danger to humans if it develops too quickly. Professor Stephen Hawking(霍金), a famous British scientist was not for this kind of technology.

Math is the basic language of AI. If students are good at math, they will be more likely to become successful AI designers(设计者)in the future. We need not only bright students, but also average(普通的)students. As for(对于)average students, if they get enough math skills, they can also become successful AI designers. Besides, a good knowledge of computer science is also necessary for AI designing.

Scientists hope to create creative and emotional(有感情的)AI. The AI can possibly understand human feelings or create art. Many ways and tools have been tried to discover this wide and exciting field.

1From Paragraph 1, we know that___________.

A.all problems can be solved by computers

B.machines with AI can think and learn

C.AI has been around for only 60 years

D.AI works in the same way as people

2According to the passage, what can't AI do at present?

A.Understand human speech.B.Operate self-driving cars.

C.Compete in some game systems.D.Understand human feelings.

3The underlined word "it" in Paragraph 2 refers to __________.

A.chessB.a scientistC.the dangerD.AI

4According to the passage, if students want to become successful AI designers, they should learn ____________well.

A.math and artB.art and technology

C.math and computer scienceD.art and computer science

5Paragraph 4 mainly tells us the scientists'_____________ about AI.

A.wishesB.worriesC.feelingsD.discoveries

【题目】 假设你是大明,你所在的学校将举办一场英语演讲比赛,主题是“如何处理旧书籍”。 请根据所给信息,用英语写一篇发言稿,准备参加比赛。

我的倡议

把旧书籍捐给希望工程

我的理由

1 对我们来说,旧书籍可能不再有用;

2 但是,把旧书籍扔掉却不是一个好方法

这样做的好处

1 可以节约资源,减少浪费;

2 可以帮助家庭困难的学生,使他们开拓视野, 增长知识;

3 使我们学会关爱他人;

4 ……(补充一条即可)

参考词汇:deal with 处理 Project Hope 希望工程 resource资源

要求:

1)词数:80100 个。

2)短文开头已给出,不计入总词数。

3)要点齐全,行文连贯,可适当发挥。

Dear friends,

How do we deal with old books after we read them?

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网