题目内容
【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Attention, Students! Beach Party Comes!
We will hold an outdoor party in Fulong on July 10.
Activities | 1). Bike riding or hiking from the Student Centre to the beach |
You should bring | sun cream, sunglasses, hats, swimsuits, hiking shoes, and personal items |
Deadline | Friday, June 28 |
Fee | $300 per person(每人) |
Meet at the Student Centre at 9:30 am, July 10. | |
(1)Which of the following shouldn't students bring?
A.Swimsuits.
B.Sunglasses.
C.Food.
D.Hiking shoes.
(2)Anita wants to join the party, so she must sign up before ______.
A.June 10
B.June 28
C.July 10
D.July 28
(3)Where might you find a poster like this?
A.In a museum.
B.At a store.
C.In a school.
D.At a market.
(4)This poster is to ______.
A.tell students not to go to the beach
B.teach students how to cook
C.make money for students
D.invite more students to join the party
(5)Which of the following is TRUE?
A.The party will start at night.
B.Students will have a party at the Student Centre.
C.Each student should pay $300 for the party.
D.Students will meet on the beach at 9:30 am.
【答案】
(1)C
(2)B
(3)C
(4)D
(5)B
【解析】这篇短文主要介绍了一次海滩派。时间是在7月15日在国家公园。活动的过程 1、骑自行车从学生中心到海滩。2、在海滩上野餐。3、游泳,帆船比赛。需要带的物品防晒霜、太阳镜、帽子、泳衣、登山鞋和个人物品。报名的最后期限是星期天,7月8日。人均费用是200。集合时间早上10点在学生中心,7月15日。
(1)细节理解题。What to bring: sun cream, sunglasses, hats, swimsuits, hiking shoes and personal items. 句意:带来什么:防晒霜、太阳镜、帽子、泳衣、登山鞋和个人物品。根据选项内容进行查找只有food(食物)没有提及,故选 C。
(2)细节理解题。根据报名的最后期限是Friday, June 28故选B。
(3)推理判断题。问题:你经常在哪里会发现这样的海报?海报的称呼已经提到同学们,说明这份海报是针对学生的一次活动,所以应该是在学校里张贴的海报,故选C。
(4)细节理解题。问题:这个海报的目的是什么?前三个说明完全不符合海报目的,真正目的是想让更多的学生来参加这次活动。故选D
(5)细节理解题。通过对四个选项的对应查找,只有第二项是不正确的描述,在海报中体现十点是学生集合。故选B。
【题目】根据短文理解,选择正确答案。
When people travel abroad(国外), they sometimes stay in the homes of the local people. This is a homestay.
I am living with an old English couple, in the west of London. They have a clean four-bedroom house. This is a new house. It has two bathrooms and a garden with many beautiful flowers. I have a bedroom of my own.
There are some shopping centres and a restaurant next to the house, and the house is close to an underground station. It takes about 30 minutes to take an underground to the centre of London.
I think a homestay may be a good choice for you if it is your first time to visit abroad. The local people are friendly and ready to help. If you want to celebrate the holidays with them, you will get to know more about their culture and customs.
What a homestay is | When people travel in another . people stay in the homes of the local people. |
Where my homestay is | I live with an old couple in the part of London. |
What the local people are like | They are friendly and . |
a homestay is good | It is a good choice to learn about culture and customs in the west if you go abroad |
【题目】David参加了一个社区的交友活动,请根据下表所提示的内容,介绍他的新朋友Tom。
学习 | 1).爱学习。努力学习,所有学科都学得很好。 |
爱好 | 1).爱运动。篮球打得好,下学期想进入校篮球队。 |
评价 | 对Tom的评价(自拟) |
要求:1). 词数80左右。短文开头部分己为你写好,不计入总词数;
2)条理清楚,语意连贯;紧扣主题,适当发挥;书写规范,标点正确;
3)短文中不要出现具体的学校姓名和人名。
Tom is my new friend.