题目内容
【题目】 Airbnb is very popular now. The houses on Airbnb are very special.They're different from traditional hotels.Every house has its own features.Here are four houses on Airbnb in Hawai, America. Let's have a look.
Haikn Cottage Location:the north side of Maul Rooms:It has two bedrooms ad one bath— Room.Four people can live in at most. Offer:Wi—Fi ,TV,Kitchen Phone Number:0561—8875 Service:The best coffee shop is only 2 minutes' walk | Mahina Surf Location:100 Palani Rond Rooms:It has one bedroom with ocean view and one bathroom. Two people can live in at most Offer: Wi—Fi, TV. Swimming pool,Washing machine Phone Number:0561—7523 |
Villn Maui Location:2070 Ali Drive Rooms:It has two bedrooms,one bath— room and e large living room.4 adults and 4 children can live in at most. Offer:Wi—Fi. Kitchen TV:Washing Machine; Free breakfast Phone Number:0561 5562 | Beach Hale Locating:100 Holomoana Street Rooms:Two bedrooms, two bathrooms Four people cat sleep here. Offer:Wi—Fi ;Kitchens; TV; Swimming pool Price:1862 yuan one night |
E—mail:jazi2558@foxmail.com
【1】If you like drinking coffee you'd better choose________.
A.Villa MauiB.Beach HaleC.Haiku CottageD.Mahina Surf
【2】If David wants to book a hotel with free breakfast,he needs to________.
A.call at 0561—8875B.go to 100 Palani Road
C.call at 0561—5562D.send an e— mail to jami2558@foxmail.com
【3】How many people can live in Villa Maui at most?
A.Two.B.Four.C.Six.D.Eight.
【4】What's Airbnb according to the passage?
A.People can book travel tickets on it.B.People can book houses on it.
C.People can buy or sell houses on it.D.People can find places of interest on it.
【答案】
【1】C
【2】C
【3】D
【4】B
【解析】
本文介绍了Airbnb是特殊的宾馆,它不同于传统的宾馆。文中介绍了四种房子的特点。
【1】推理判断题。根据“Haikn Cottage……The best coffee shop is only 2 minutes' walk”可知,Haikn小屋离最好的咖啡店步行只有两分钟的路程,因此如果你喜欢喝咖啡,你最好选择Haikn小屋,故选C。
【2】推理判断题。根据“Villn Maui……Free breakfast,Phone Number:0561 5562”可知,Villn Maui有免费的早餐,因此想要预定这个有免费早饭的宾馆,应拔打电话0561 5562。故选C。
【3】推理判断题。根据“4 adults and 4 children can live in at most.”可知,在Villn Maui最多能住4个大人和4个孩子,因此一共8个人,故选D。
【4】推理判断题。根据“The houses on Airbnb are very special. They're different from traditional hotels.”可知,Airbnb是宾馆,因此可以预定房间。故选B。