题目内容

【题目】The students of after-zero have different ways to relax themselves. The chart shows the result of the survey among 400 students. The number of the students who play computer games is ________.

Read books

Listen to music

Play computer games

Play ball games

20%

100

?

30%

A.80B.100C.120

【答案】B

【解析】

句意:零零后的学生有不同的放松自己的方式。表格显示了400名学生的调查结果。玩电脑游戏的学生数量是100人。

考查数学计算。根据“The chart shows the result of the survey among 400 students.”可知,调查总共人数是400人,其中读书的20%,也就是80人,听音乐100人,玩球类游戏的有30%,也就是120人。400-80-100-120=100,因此玩电脑游戏的人数是100人。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 We live in a fast-paced(快节奏的), technology-packed world where we spend most of our time indoors playing computer games or using social media(媒体). But do you remember when you spent most of your time outside, running, playing, and laughing with your friends?

Leaving your tech behind may seem difficult, but if you lose yourself in nature, you’ll probably forget all about it. Scientist Albert Einstein once said, “Look deep into nature, and then you will understand everything better.”

In the US, June is Great Outdoors Month. They want to get more kids outside to have active fun once again. Former(前任) US President Barack Obama wrote in a paper declaring(宣告) the day in 2012, “Nature offers each of us the chance to get active, discover something, and make our relationships with family and friends strong.”

The US Union Creek Resort website noted, “We all know how fast life can be, so it’s never too soon or too late to create happy memories that we will cherish and share forever.”

Besides making us feel happy, science supports the idea that outdoor activities can cut down stress. “Fresh air and sunlight have the largest advantages,” wrote Susanne Preston, a mental health expert at South University, US. “With increased exposure(暴露) to natural sunlight, incidents of seasonal affective disorder(季节性情绪失调) fall and the vitamin D in people’s skin helps to relax their moods(心情).”

What could be a better way to help out with daily stress than to enjoy the beauty of the great outdoors?

根据短文内容选择最佳答案。

1The underlined word “cherish” in the passage means “________” in Chinese.

A.欢呼B.珍惜C.振奋

2The writer wants to tell us to ________.

A.play computer gamesB.live in a fast-paced worldC.spend more time outdoors

3The word “it” in Paragraph 2 refers to(指的是) ________.

A.your friendsB.your techC.nature

4Which is NOT TRUE according to the passage?

A.Barack Obama is US President now.

B.We spend most of our time staying indoors.

C.Nature can make our relationships with family and friends strong.

5What is the main idea of the passage?

A.Leaving your tech behind may seem difficult.

B.It’s nice to enjoy the beauty of the great outdoors.

C.There is only one way to deal with daily stress.

【题目】 Have you ever heard of half-birthday? It's a day six months earlier before or after your real date of birth. Do you sometimes need an excuse for a celebration? If so, it may happen because your birthday are still a few months away, or because you just want to throw yourself into a celebration, or because you need to get together with your friends.

Half-birthday is often celebrated when some important festivals get in the way of the real birthday. In the US, half-birthdays are often celebrated for children whose real birthdays don't fall in the school year, so giving them the chance to celebrate at school with their friends and teachers.

Half-birthday has become popular all over the world only with the popularity of Harry Potter. As we all know, Harry's friends try to cheer him up by celebrating his half-birthday on January 29th.

任务 2:阅读短文(B),根据英文释义及首字母提示拼写单词

c1: to show that a day or an event is important by doing sth. special.

e2: a reason, either true or invented that you give to explain your behavior.

任务 3:阅读短文(B),进行同义句转换,每空一词

As we all know, Harry's friends try to cheer him up by celebrating his half-birthday on January 29th.

As 3 4 to all, Harry's friends try to cheer him up by celebrating his half-birthday on January 29th.

任务 4:根据短文(B)内容回答问题

What often happens when some important festivals get in the way of the real birthday?5.

In the US, with whom do children whose real birthdays don't fall in the school year celebrate their half -birthdays?6.

In which month does Harry Potter's birthday fall?7.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网