题目内容
【题目】Hi, I am Grace. I have some nice photos.
The first is the photo of my family. The boy is my brother, Bill and the girl is me. And these are my parents. Now we are in Bill’s room. We can see his model phone on the bed. His brown trousers are also on it, under his phone.
The second is photo of my friend. Her name is Helen. She’s 14. And we are the same age. Helen has hat. But the hat is on the floor. It looks like my black cat.
In the third photo is my cousin, David. He is in the library. He has some books on the desk. They are all about dogs. Do you know why?
【1】In the first photo we can see _______people.
A. three
B. four
C. five
D. six
【2】 Bill’s trousers are_____________.
A.on the bed
B.on the desk
C.on the floor
D.on the phone
【3】The second photo tells us that Helen’s hat is _______________
A. white
B. brown
C. yellow
D. black
【4】 From the third photo, we know maybe David likes_______.
A. dogs
B. models
C. hats
D. cats
【5】Which of the following is RIGHT?
A. David’s books are everywhere.
B. Bill has a small dog.
C. Helen’s cat is in Bill’s room.
D. Grace is 14 now.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】D
【4】A
【5】D
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了作者的一些照片。第一张是他的家庭照,第二张是朋友的照片,第三张是表弟的照片。
【1】B细节理解题。根据The first is the photo of my family. The boy is my brother, Bill and the girl is me. And these are my parents.可知照片上有四个人,故选B。
【2】A细节理解题。根据We can see his model phone on the bed. His brown trousers are also on it, under his phone.故选A。
【3】D推理判断题。根据Helen has hat. But the hat is on the floor. It looks like my black cat.
可知帽子的颜色是黑色的,故选D。
【4】A推理判断题。根据They are all about dogs.可以推断他喜欢狗,故选A。
【5】D细节理解题。根据She’s 14. And we are the same age.可知格蕾丝十四岁,故选D。
【题目】从方框内选择合适的动词,并用其适当形式填空。(每词限用一次)
write eat not be prepare stay |
【1】 My father made me ______ at home by myself that day.
【2】I have no pen _______ with.
【3】Would you like something ______ ?
【4】 The school art festival is coming. The students each _________ for it at present.
【5】Who can hold the party if Mr. White ________ here this afternoon?