题目内容

【题目】听第一段对话,回答小题。
(1)Where are the Speakers now?
A.Near a lake.
B.Near a river.
C.Near a sea.
(2)What would the girl like to do?
A.To play volleyball.
B.To go swimming.
C.To go fishing.

【答案】
(1)C
(2)B
【解析】【听力原文】W: Wow! There are so many people by the sea.

M: This is the best place for the summer holidays. Look! Jenny is swimming in the sea. Where are Tony and Linda?

W: They are playing beach volleyball.

M: Let's go and play with them.

W: I'd like to go swiping.

⑴细节理解。根据Wow! There are so many people by the sea可知他们在海边,所以答案是C。
⑵细节理解。根据 I'd like to go swiping可知女孩想要去游泳,所以答案是B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
Mick Polly has a toy store. He lives with his daughter Carolina in Kentucky, US. People also call him the Bike Man because over the past few years, Mick has built hundreds of bikes for needy kids.
One day in 2012, a 13-year-old boy with a broken (坏的) bike walked by Mick' s house. "I was working in my garage (车库), and he asked if I could repair (修理) it," said Mick.
The boy's bike had broken wheels (车轮). Mick posted (发布) a picture on Facebook, asking his friends if they had the parts he needed. One friend saw the picture and gave away two used bikes. Mick took parts from each to build new wheels for the boy.
Soon after, Mick repaired a bike for the boy's brother and one for his sister. During the year, he repaired lots of bikes for kids whose parents didn't have enough money for new ones.
"People are throwing away (扔掉) bikes every day," said Mick.
Mick puts the bikes and bike parts in his garage. "I take off the good wheels and use them," he said.
Up to now, Mick has repaired hundreds of bikes and given away almost 700 newly repaired bikes. They're free, but the kids must agree to try their best to study in school.
Mick also hopes the bikes will get kids off the sofa (沙发)" When I was growing up we all rode our bikes" he said' Hopefully these kids can get some exercise."
(1)In older to help a 13-year-old boy, Mick
A.went to many bike shops
B.asked his daughter for help
C.sent an email to his friends
D.posted a picture on Facebook
(2)What does the underlined word "ones" in Paragraph 4 refer to?
A.Bikes.
B.Pictures.
C.Wheels.
D.Garages.
(3)If a kid wants to get a bike from Mick, he or she needs to
A.give him a little money
B.help him work in the garage
C.find some bike parts for him
D.promise to work hard at school
(4)From the passage, we can know that Mick is
A.lucky
B.rich
C.kind
D.shy
(5)Which of the following is TRUE about Mick according to the passage?
A.He hopes kids can get some exercise.
B.He likes to teach kids to ride bikes.
C.He often rides his bike to work.
D.He plans to start a bike store.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网