题目内容

The children planted more trees and flo?wers after they ________ Greener China.

A. joined B. took part

C. joined on D. became

A 【解析】句意:孩子们加入了绿色中国组织后,种下了更多的树和花。考查动词(短语)辨析题。become成为(一员),后接a member of,可排除。take part in指参加某一活动并发挥作用;join既可指参加一群人的活动,也指加入某个组织。Greener China绿色中国组织,根据句意语境,可知选A。
练习册系列答案
相关题目

In the US, Mother's Day is a holiday on the second Sunday in May.It is a day when children give their _________cards, presents and flowers.

One of the best ways to celebrate Mother's Day is to give your mother a day off.Let her have a good rest while other members of the family do the _________.

Many families begin Mother's Day with _________in bed.Usually Dad and the children will let Mum__________ late as they go into the kitchen(厨房) and get ready_________ her favorite meal.A Mother's Day breakfast can consist of anything your mum likes.

After the food is cooked, they keep everything nice on a plate. They don't forget to put a bottle __________ only one flower.It's spring here; the children can pick the nicest__________ from the garden outside.When everything is ready, Dad and children carefully carry the plate and Mum's favorite books and newspapers up to her bedroom.Cards and small presents from the children can be put on the plate_________it is given to Mum in bed.

Many families take Mum out to her favorite restaurant for a meal.It is a good day to let your mum ________ and let her see what a wonderful_________she has.

1.A. mothers B. parents C. teachers D. friends

2.A. housework B. washing C. work D. shopping

3.A. breakfast B. lunch C. supper D. dinner

4.A. eat B. sleep C. wash D. cook

5.A. to B. for C. with D. by

6.A. in B. on C. with D. of

7.A. plate B. flowe r C. bottle D. food

8.A. after B. until C. if D. before

9.A. sleep B. eat C. cook D. rest

10.A. family B. job C. restaurant D. flower

1.A 2.A 3.A 4.B 5.B 6.C 7.B 8.D 9.D 10.A 【解析】试题分析:短文描述了过母亲节的情景,为了让妈妈享受母亲节好好休息,为妈妈精心准备好早餐送到妈妈床前,同时送一些卡片和小礼物,让妈妈感到家的温暖。 1.句意:这一天,孩子们给母亲贺卡、礼物和鲜花。考查名词辨析题。根据句意语境,母亲节当然是给母亲送...

A company says it has completed the first 3D-printed home recently. The home was shown to reporters and visitors at a music festival.

The building company has developed large 3D- printers that build homes with mortar, a hard and strong

material. It uses robotics, computer programs and advanced materials to make houses.

Jason Ballard is the company's chief engineer. "So I'm standing in front of the first 3D-printed home in America. This house was actually printed in high winds, blowing dust and rain." It is important for the printing programmes to operate in bad weather conditions, such as weather disasters. The goal is to print homes in developing countries. So the printer has to be light enough to move from one property to the next.

Ballard imagines that someday, many 3D-printers will operate around the world to make homes. "It's actually a lot more simple to build a printer than it is to build a house," he said. "We ran this printer at about a quarter speed to print this house, and completed it in about 48 hours of print time."

The company developed this technology not to make money but to help provide a quick, cheap housing solution for the millions of people who need it most. There are about a billion people that don't have one of life's most basic human needs, and that's safe shelter.

Ballard says his company already works on housing needs with poor families in different areas. But he says that to really make a difference, the program will need to be greatly improved. He added that since the 3D-printing process is so much faster than traditional homebuilding, a whole community could be built in just a few months. He believes over time, people can get the new home below $4,000 with the help of 3D-printers.

1.What kind of building material can be used in 3-D printing according to the passage?

A. light but strong B. light and soft.

C. strong but expensive D. hard and strong.

2.What is the meaning of the underlined word property in Paragraph 3?

A. land for farming B. land for building houses

C. land for raising animals D. land for running companies

3.It will take about hours to print a house if the printer is at its full speed.

A. 12 B. 24 C. 36 D. 48

4.What is the best title for this passage?

A. The Future of 3D-printing B. The History of 3D-printing

C. The New Use of 3D-printing D. The Instructions of 3D-printing

1.D 2.B 3.A 4.C 【解析】本文介绍了能打印房子的三维打印机,这项技术不是为了赚钱,而是为了帮助最需要房子的人提供一个快捷的、便宜的建筑房子的方法。 1.D 细节理解题。根据The building company has developed large 3D- printers that build homes with mortar, a har...

It is very important to have a law to base your life on. A law of life that1.(mean) a lot to me is that success is a journey, not a destination(目的地).

One person who shares my law of life is Mark McGwire, a US baseball2.(play). He once played for St Lewis Cardinals. He didn’t get caught3. in the home-run competition in the1998 season, but4./?n?sted/ played every game in the best way he could. And, most ofthe time, he helped 5.(he) team. He didn’t just go6. there and hit home runs because he wanted to be ahead in the end, but because he wanted to make it a good season for his team.

I also think my law of life can be applied(应用) by the Cardinals. They stay focused on7.(play) in the World Series. They know that even ifthey lose some games, they n8. give up.

It doesn’t matter if you don’t have the9./??b?l?ti/ to be on the top in the end or win the championship. All that matters is that you worked hard the whole time. There are a f10.people in the world know that success is considered as a journey, not a destination. After all, it’s not about who wins or loses, but how well you play the game, and I hope I have applied this in my own life.

1.means 2.player 3.up 4.instead 5.his 6.out 7.playing 8.never 9.ability 10.few 【解析】本文是一篇议论文。文章通过两个事例说明了成功在于享受努力的历程,而不必太在意结果。人生如赛场,重要的不是输赢,而是努力去创造每个精彩的瞬间。 1.句意:生活的法则对我来...

(2017年黑龙江哈尔滨)

Travel to Italy

Cities

Milan(米兰)

Venice (威尼斯)

Florence(佛罗伦萨)

Rome(罗马)

Population in=2010

1,307,900

270,500

369thousand

2.74million

Area

Larger than Florence's

7.6square kilometers

=104square kilometers

Over 1507square kilometers (City area)

Typical feature特征

The second largest city in Italy

A water city

The birthplace of Rensissance(文艺复兴发源地)

The capital city

Climate

Wet

Warm winter and Hot summer

Pleasant climate

Warm and wet in winter while hot and dry in summer

根据表格所提供的信息选择最佳答案.

1.There are famous Italian cities mentioned in the form.

A. two B. three C. four

2.Milan has a climate according to the form.

A. wet B. hot C. dry

3.According to the form, is the smallest in area.

A. Rome B. Venice C. Milan

4.Florence is well known as

A. the largest city in Italy

B. the water city

C. the birthplace of Rensissance

5.Which of the following is TRUE according to the form above?

A. In 2010,the population of Florence was larger than that of Milan.

B. The population of Rome was 2,74,000in 2010.

C. The capital city has an area of less than 1507square kilometers.

1.C 2.A 3.B 4.C 5.B 【解析】试题分析:文中提到了意大利著名的四个城市,分别是米兰,威尼斯,佛罗伦萨和罗马,文章分别从各自的人口,面积,标志性特征以及气候四个方面进行说明。 1.细节理解题,文中提到了四个城市,分别是米兰,威尼斯,佛罗伦萨和罗马,故选C. 2.细节理解题,文中用"Wet"潮湿的来介绍米兰的气候,故选A. 3.细节理解...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网