题目内容

根据下面所给出的李明的个人档案,以“My Good Friend”为题,写一篇短文,介绍他的基本情况.

要求:条理清楚,意思连贯,语句通顺,书写清晰、规范.

姓名

李明

年龄

12岁

外貌

方脸,明亮、微笑的眼睛,短直发,看上去很整洁

性格

大方(分享东西),幽默(常令我笑),诚实(从不撒谎),心地善良(公交车上总给需要的人让座)

爱好

篮球,电脑游戏

计划

长大后当一名社会工作者,帮助更多人。

My Good Friend

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

My Good Friend I have a good friend. He is a Chinese boy of 12. His name is Li Ming. His face is square and his eyes are small but bright. He has short and straight hair. He is handsome and attract...
练习册系列答案
相关题目

Mr. Black was over fifty years old. He sometimes made some mistakes in his work, and he lost his work. So he had____time every day to do something. Then he often met his old friends under a big tree. They had drinks there and____anything they liked.

One day, some old men were sitting together again and talking about young people in this world. They all agreed that the old people were____than young people. Then one of the old____said that young men were stronger than old men.

____of them agreed that this was true,____Mr. Black didn’t. He said, “No. I am as strong now as when I was a young man.” His friends were surprised____what he said.

“Well,” said Mr. Black, “Near my house there is a big stone. When I was a young man, I used____to move it, but I couldn’t because I was not____I am an old man now, and when I try to move it, I still____So, I am as strong as when I was young.”

1.A. many B. a lot C. lots of D. lot

2.A. talked for B. talked to C. talked with D. talked about

3.A. clever B. cleverer C. cleverest D. a clever

4.A. man B. woman C. men D. women

5.A. All B. None C. Both D. Neither

6.A. so B. or C. and D. but

7.A. at B. to C. of D. on

8.A. trying B. try C. to try D. to trying

9.A. strong enough B. enough strong C. weak enough D. enough weak

10.A. can B. can’t C. could D. couldn’t

1.C 2.D 3.B 4.C 5.A 6.D 7.A 8.C 9.A 10.B 【解析】试题分析:短文大意:本文叙述了布莱克先生失业后和几个老人在树下谈论的事情。他们都认为老人比年轻人聪明。他们也都认为年轻人比老人强壮。但是布莱克先生不这样认为。他说,他年轻时搬不动他家附近的一块石头,现在老了,还是搬不动那块石头,所以他认为年老时和年轻...

Michelle Wie, from America, is like a lot of other young girls in many ways. She is a good student, and she likes reading, drawing, and computers. However, in some other ways, she is very different. She doesn't spend much time going out with friends or shopping or going to parties. She's very busy practising golf.

Michelle Wie is the best woman golfer for her age in the world. She was born in 1989. In 1999, at the age of 10, she began to win games against women twice her age. At 13, she could hit the ball further than most of the women in the Ladies Professional Golf Association(LP-GA). At 14, she showed she could hit the ball further than most men.

Wie began playing golf at the age of four. When she grew older, she played about four hours a day on weekdays and seven hours a day on weekends. Another thing was that she was tall. By the time she was 13, Wie was six feet tall. She's a joy to watch the game. She has the flexibility(灵活性) of a dancer and also is very strong. And it's clear that she loves the game.

1.What does she often do after school?

A. She often goes out with her friends.

B. She often shops with her family.

C. She often goes to parties.

D. She often practises golf.

2.How long did she practise on weekends when she grew older?

A. 3 hours. B. 4 hours. C. 7 hours. D. 8 hours.

3.What makes her a successful golfer?

A. Dance. B. Practice. C. Drawing. D. Computers.

4.Which of the following is the best title for this passage?

A. Michelle Wie, a Good Student B. Michelle Wie, a Young Winner

C. Women Golf Players D. Golf Games for Women

1.D 2.C 3.B 4.B 【解析】短文介绍了来自美国的魏圣美。她出生于1989年,喜欢阅读,画画,玩电脑。她没有花太多时间和朋友外出购物或参加聚会,而是忙于练习高尔夫球,成为一名高尔夫运动员。13岁时就可以击败女子职业高尔夫协会中大部分女运动员,她那个年龄中最好的女高尔夫球运动员。 1.细节理解题。根据文章的第一段的最后一句及When she grew olde...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网