题目内容

I’m Please give me some water.

A. thirsty B. hungry C. tired D. excited

A 【解析】句意:我渴了,请给我一些水。A. thirsty口渴的;B. hungry饥饿的;C. tired疲劳的;D. excited兴奋的。根据后面的Please give me some water.可知“我渴了”,结合选项,可知A选项符合题意,故答案选A。
练习册系列答案
相关题目

Sixteen years ago a boy gave me an important gift. It was a smile.

It was the early autumn of my first year at a new school, and my old school was far away. 1. I was very lonely, and afraid to make friends with anyone.

Every time I heard the other students talking and laughing together, I felt sad. 2. Then one day, my classmates talked happily with their friends, but I sat at my desk unhappily as usual. At that moment, a boy came into the classroom. I didn’t know who he was. He passed me and then turned back. He looked at me with a smile. 3. It made me feel happy and warm. That smile changed my life. I started to talk with other students and made friends. Day by day, I became closer to everyone in my class. 4.

One day I asked him why he smiled, but he couldn’t remember smiling at me!

It doesn’t matter because all the dark days have gone. 5. If you think it lonely, you might always be alone. So smile at the world, and it will smile back.

根据短文内容,从方框中选出五个句子填入文中空缺处,使短文内容通顺完整。

A. Suddenly, I felt the touch of something bright and friendly.

B. Smile is very important in our life.

C. I couldn’t talk with anyone about my problems.

D. I believe that the world is what you think it is.

E. The boy with the lucky smile has become my best friend.

F. As a result, no one knew who I was.

1.F 2.C 3.A 4.E 5.D 【解析】文章讲述了16年前,一个男孩给了作者一个重要的礼物,那就是一个微笑,微笑改变了作者对人生的看法。 1.根据It was the early autumn of my first year at a new school, and my old school was far away.和I was very lone...

Rachel Carson was born in the USA in May, 1907. Her mother, Maria Carson, had been a schoolteacher. She also loved nature. She showed Rachel the beauty of nature. She also taught Rachel a deep love for books. As a quiet child, Rachel liked to read and write stories. At a very early age, she decided she wanted to be a writer some day. Her story first appeared in a children's magazine when she was ten years old.

Her first book, Under the Sea Wind came out in 1941. In 1948, Miss Carson began working on another book, The Sea Around Us. She always researched carefully when she wrote. She collected information from more than one thousand places to write The Sea Around Us. When the book came out in 1951, it won the National Book Award. It was No.1 on the best?seller list for more than a year. The Sea Around Us made Rachel Carson famous.

Rachel Carson's most famous book, Silent Spring came out in 1962. In this book, she pointed out that the use of some kinds of pesticides(杀虫剂) like DDT would cause the number of birds to decline because it would kill them as well. Finally, in November 1969, the United Sates government decided that the use of DDT must stop in two years.

Rachel Carson has been regarded as a great environmentalist (环保主义者) and writer. She will be remembered by the world.

1.Rachel Carson had a deep love for nature and books because of ________.

A. her father

B. her mother

C. her schoolteacher

D. her brother

2.Rachel decided that she wanted to be a writer when ________.

A. she was very young

B. she was in college

C. she became a teacher

D. she became famous

3.The Chinese meaning of the word “decline” in this passage is probably “________”.

A. 增加 B. 减少 C. 维持 D. 翻番

4.Which of the following is NOT true according to the passage?

A. Rachel Carson was a careful and serious writer.

B. The Sea Around Us won the National Book Award.

C. In Silent Spring Rachel said some pesticides were bad for the environment.

D. The use of DDT was stopped as soon as the book Silent Spring came out.

1.B 2.A 3.B 4.D 【解析】试题分析:短文大意:这篇短文主要介绍了美国著名的环保主义者——蕾切尔卡森的生平事迹。并重点介绍了她写得关于环保的两本书,在其中一本书出版两年后美国政府终于终止了杀虫剂DDT的使用。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网