题目内容

is Sunshine Middle school?

—It’s about five minutes by bike from here.

A. How long B. How far C. How often D. How much

B 【解析】句意:--阳光中学有多远?--从这里骑自行车需要5分钟的时间。A. How long多长; B. How far 多远; C. How often多久一次; D. How much多少。根据答语It’s about five minutes by bike from here.回答的是两地之间的距离。故选B。
练习册系列答案
相关题目

When people think of tigers,they think they are strong and dangerous.But now,the big animal is calling for our help.

There were once eight kinds of tigers in the world,but three died out during the 20th century.The Siberian tiger has been in danger of dying out completely.If the government doesn’t make any efforts(努力),it’s quite possible that there will be no more Siberian tigers in China in ten to twenty years.

In order to double the number of wild tigers in the next ten years,the World Wildlife Fund(世界野生动物基金会) has started a program recently.It aims to save wild tigers and put an end to tiger hunting(打猎)and killing.China,together with twelve other countries,has joined in.

Wild animals,such as red deer and wild pigs,are the main food of the tigers.The hunting of these animals is the greatest threat(威胁) to tigers.So the most important thing is to save the animals that tigers eat.To protect the wild tigers,we need to call on more people to stop eating and hunting wild animals.

根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)

1.In people’s eyes,tigers are strong and dangerous.

2.There are only eight kinds of tigers left in the world now.

3.The WWF has started a program recently to stop poaching and save wild tigers.

4.The wild tigers mainly eat wild animals,such as red deer and wild pigs.

5.To protect the wild tigers,we need to hunt other wild animals.

1.T 2.F 3.T 4.T 5.F 【解析】试题分析:本文介绍了野生保护动物东北虎的生存现状和保护措施。 1.题意:在人们眼里,老虎是强壮而危险的。考查细节理解题。根据短文开头When people think of tigers, they think they are strong and dangerous.,可知说法正确,故选T。 2.题意:现...

I come from Yancheng, a small but beautiful city in the north of Jiangsu Province. It has a long history over 2100 years. My city is famous as “fishing town of rice”.

In the history, there were many great men in Yancheng, such as the author of All men are brothers《水浒传》. Yancheng is rich in sea and beach resources(资源) and it is named “the gold coast”. Yancheng is also one of the oldest revolutionary base areas(革命根据地) in China. It has the largest and the most representative(代表) New Fourth memorial facilities(纪念设施).

Yancheng has a lot of specialties(特产), such as Fleece-flower root(何首乌), Funing big cake and the large prawn(对虾). I like eating Funing big cake best. But my little sister’s favourite is the large prawn.

There are some rare(珍稀的) animals in Yancheng, such as red-crowned cranes(丹顶鹤) and the elk(麋鹿). They are very lovely.

If you travel to Yancheng, I will show you around it. I’m sure you will love it.

1.What does the underlined word “author” in the second paragraph mean?

A. Writer. B. Dancer. C. Singer. D. Swimmer.

2.Who wrote All men are bothers?

A. Luo Guanzhong B. Shi Nai’an C. Cao Xueqin D. Wu Cheng’en

3.Why is Yancheng called “the gold coast”?

A. Because Yancheng is rich in sea and beach resources.

B. Because Yancheng is a beautiful and modern city in Jiangsu.

C. Because Yancheng has a long history over 2100 years.

D. Because Yancheng has a lot of fish and rice.

4.What is the author’s favourite specialty?

A. Fleece-flower root. B. Funing big cake.

C. The large praw. D. All the above.

5.Which of the following is NOT RIGHT?

A. Yancheng is a small but beautiful city in North Jiangsu.

B. Yancheng is famous as “fishing town of rice”.

C. You can watch some rare animals inYaancheng, such as red-crowned cranes and the elk.

D. Yancheng is the oldest revolutionary base areas in China

1.A 2.B 3.A 4.B 5.D 【解析】本文叙述了作者的家乡盐城是江苏省的一个美丽的小城市,可是这里是鱼米之乡,有“黄金海岸”的美誉;是中国革命根据地之一。有许多特产,如:何首乌。阜宁大蛋糕,大对虾等。还有一些珍稀动物,如:丹顶鹤,麋鹿等。 1.词义猜测题。A. Writer.作者; B. Dancer跳舞家; C. Singer.歌唱家; D. Swi...

仔细阅读下面的材料,根据阅读内容选择正确答案填空

Friendship Restaurant

We have different kinds of Japanese food here. The food menu is in Japanese and Chinese. All the waiters or waitresses can speak at least one foreign language.

Tel: 312–9997 Time: 11:30am –10:00pm

Volunteer Project

Maybe you want to help others but don’t know how to do it. Then Volunteer Project will help you. Here you will get the best idea of volunteering.

Call 822-5566 to join it. Email address: Lisa@hot-mail.com

The Dream Corner

Do you want to improve your English? Do you want to practice your English with native speakers? If yes, why not join the Dream Corner? Come here on Friday afternoon every week.

Red Bird Club

Do you like dancing ? Do you want to show off your cool dance at parties? Join us and make your dream come true. Closed on Tuesday. Call 822-333 for information.

The Underwater World

Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks. You will feel you are in the sea but of course this is not true. If you like fishes, I suggest that you pay a visit to it. Time: 9:30am –5:30pm.

1.In the Friendship Restaurant you can eat _____ food.

A. Chinese B. Japanese C. English D. French

2.Sarah wants to do some volunteer work. She can call _____ to get some ideas.

A. 846-3809 B. 312-9997 C. 822-3331 D. 822-5566

3.Red Bird Club is closed on ______.

A. Tuesday B. Monday C. Saturday D. Thursday

4.According to the ad, you can see ______ in the Underwater World.

A. volunteers

B. excellent dancers

C. sea animals

D. waiters and waitresses

5.If you want to practice English with native speakers, you can join_____.

A. the Red Bird Club

B. the Volunteer Project

C. the Dream Corner

D. the Underwater World

1.B 2.D 3.A 4.C 5.C 【解析】 1..理解题,由此句可知:“We have different kinds of Japanese food here。” 2. 3.“Closed on Tuesday.”告知我们相关的信息。 4.“The Underwater World”我们主要观看的是海洋动物。 5.“Do you...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网