题目内容

--- Where is Mr Wang ?

---He together with his students _____ Nanhu Park .

A. has gone to B. have gone to C. have been to D. has been to

A 【解析】句意:——王先生在哪里?——他和学生一起去了南湖公园。考查动词时态辨析题。have gone to去某地了,没在这里;have been to去过某地,现在这里。根据句意语境,可可排除CD两项。本句主语是he,together with his students是介词短语,做he的伴随状语,所以用has。故选A。
练习册系列答案
相关题目

Mr. and Mrs. Jackson and their children Larry and George went to Big Mountains by car for Thanksgiving. Soon Father stopped the car. “Here we are!” he said.

There was a large house in front of them with a big chimney(烟囱) at the back wall. Behind the house on the left, there was a small apple garden and on the right there were big trees.

When Father gave the children the keys, they jumped out of the car, ran to the house to open the door and went in. There was a large sitting room and a kitchen downstairs. There was a big fireplace in the corner of the room. The kitchen was small but nice with a fridge at the left wall. They began to clean the house and then put the food in the fridge. Then they went for a long walk into the forest.

The family came back much later and Larry shouted, “Our front door is open!” They came in and went into the kitchen. “The fridge is open!” shouted George. “And there is no fish or fruit in the fridge,” Mother said.

“I know what happened. While we were out we had our food stolen,” said Mr. Jackson. “I'm going to call the police.”

Soon the police officer came. He looked everywhere in the house and in the garden. Then he looked up at the chimney.

“Start a fire in the fireplace,” said the policeman. “Then come out to watch your chimney.”

Mr. Jackson started a fire in the fireplace. Suddenly out jumped a little raccoon(浣熊) from the chimney to a tree and was gone. “I can't believe my eyes. How cute it is!” said Mr. Jackson.

“Now you know who stole your food,” said the policeman.

1.Why did the Jackson family go to Big Mountains?

A. To take apples home.

B. To see animals.

C. To spend their holiday.

D. To visit their friends.

2.What did the Jackson family do after they put the food in the fridge?

A. They took a walk.

B. They cleaned the house.

C. They had a meal.

D. They watered apple trees.

3.The policeman asked Mr. Jackson to start a fire to ________.

A. cook some food

B. keep them warm

C. warn the animal to run away

D. drive the raccoon out

4.How did Mr. Jackson feel when he saw the raccoon?

A. Angry. B. Surprised.

C. Nervous. D. Scared.

1.C 2.A 3.D 4.B 【解析】短文讲述的是Jackson夫妇带着他们的孩子去Big Mountains(大山)的房子去过感恩节的故事。介绍了他们在那里所进行的一些活动以及所发生的故事。 1.细节理解题。根据第一段第一句Mr. and Mrs. Jackson and their children Larry and George went to Big Mo...

What is the most famous building in Australia? It must be the Sydney Opera House. In fact, it is one of the top 10 famous buildings in the world. The Opera House with a “sailing roof” was designed by a famous Danish architect (丹麦建筑大师), Utzon. The base for the building was started in 1959, years before the designs were finished. Utzon spent four years designing the Opera House. In 1962, the designs were finalized (定稿) and the construction began. In 1967, they started the decoration (装璜) inside. It took 14 years in total to build the Opera House. Queen Elizabeth II officially opened it on October 20th, 1973.

The Sydney Opera House cost around $100 million and was paid for by the public (公众). The Opera House includes 1,000 rooms. It is 185 metres long and 120 metres wide. Each year, this fantastic building attracts 200,000 tourists to come for a visit or enjoy events in it.

The Opera House reaches out into the harbour (港湾). It is amazing and unforgettable, offering people a strong sense of beauty.

1.The designer of the Sydney Opera House was from .

A. America B. Australia C. England D. Denmark

2.The underlined word “construction” means in Chinese.

A. 创立 B. 设计 C. 施工 D. 竣工

3.Building the Sydney Opera House lasted .

A. from 1959 to 1973 B. from 1962 to 1973

C. from 1959 to 1967 D. from 1962 to 1967

4._______ paid for the cost of the building of the Sydney Opera House.

A. Utzon B. The public C. Queen Elizabeth II D. The government

1.D 2.C 3.A 4.B 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了澳大利亚最著名的建筑悉尼歌剧院的设计师、建造时间和竣工时间,还有耗资情况,表达了对它的赞美之情。 1.题意:悉尼歌剧院的设计师来自 。考查细节理解题。根据The Opera House with a “sailing roof” was designed by a famous Danish archi...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网