题目内容

【题目】 Welcome to Sunshine Hotel. We will make your stay as enjoyable as possible. We hope we will give you the best service.

Room Service: You can use the service 24 hours a day. Phone the Information Desk, and your message will be passed on to the room waiter.

Dining Room: You can have three meals a day in the dining room. Breakfast is served from 8:00 a.m. to 9:30 a. m. Also the room waiter may bring breakfast to your room at any time after 7:00 a. m. If you need, please fill in a card and hang it outside your door before 6:00 a.m. Lunch is from 12:00 a.m. to 2:30 p. m. Dinner is from 6:30 to 8:00 p. m.

Telephones: To make a phone call, dial “0” for Information Desk to put you through with the room waiter . There are also public telephones near the Information Desk. Tell Information Desk if early calls are needed.

Shop: The hotel shop is open from 9:00 a. m. to 5:30 p. m.

Coffee House: You can drink coffee here at the following time: 12:00 a.m.—2:00 p.m.; 8:00 p.m. —1:20 a.m.

Other Services: There is a cinema in the hotel. Films begin at 7:00 p.m. on Sundays and Wednesdays. Hot water is offered 24 hours. There is also a big swimming pool in the hotel. You can enjoy yourself at any time if you like. It is free.

We are always ready to help you.

1You would see this passage ___________.

A. in a hotel dining roomB. at the entrance of a small family hotel

C. in a bedroom of a large hotelD. in the hotel shop

2What would you do if you want room service at midnight?

A. Phone the Information DeskB. Go to the Information Desk

C. Phone the room waiterD. Fill in a card

3If you want to have your breakfast at a quarter past seven in your room, you should _____.

A. call the Information Desk

B. go to the coffee house to have it

C. go to the hotel dining room

D. fill in a card and hang it outside your room before 6:00 a.m.

4If you want to have a two hours’ business talk in the coffee house, you may go there at _____.

A. 10:00a.m.B. 12:00a.m.C. 1:00a.m.D. 11:30a.m.

5The passage tells us that you can _____.

A. get about six services from the hotelB. go shopping at any time in the hotel

C. see a film when you want toD. go to the coffee house once a week

【答案】

1C

2A

3D

4B

5A

【解析】

本文是关于阳光酒店提供哪些方面的服务。

1题意:你会__________看到这篇文章。考查细节理解。A. in a hotel dining room在酒店餐厅;B. at the entrance of a small family hotel在一家小家庭旅馆的入口处;C. in a bedroom of a large hotel 在大酒店的卧室里;D. in the hotel shop在酒店商店里。根据第1Welcome to Sunshine Hotel. We will make your stay as enjoyable as possible. We hope we will give you the best service.(欢迎光临阳光酒店。我们会尽可能让您住得愉快。我们希望能为您提供最好的服务。)可知选C

2题意:如果你在午夜想要客房服务,你将怎么做?考查细节理解。A. Phone the Information Desk给服务台打电话;B. Go to the Information Desk去服务台;C. Phone the room waiter给客房服务员打电话;D. Fill in a card填写卡片。根据第2Room Service: You can use the service 24 hours a day. Phone the Information Desk, and your message will be passed on to the room waiter.(客房服务:您可以一天24小时使用该服务。打电话给服务台,您的信息将被传递给客房服务员。)可知“给服务台打电话”;选A

3题意:如果你想在七点一刻在你的房间里吃早餐,你应该____________。考查细节理解。A. call the Information Desk给服务台打电话;B.go to the coffee house to have it去咖啡馆吃;C. go to the hotel dining room去酒店餐厅;D. fill in a card and hang it outside your room before 6:00 a.m.在早上6:00之前填写一张卡片并挂在房间外面。根据第3段第4If you need, please fill in a card and hang it outside your door before 6:00 a.m.(如果您需要,请在早上6:00之前填写一张卡片并挂在门外。)可知选D

4题意:如果你想在咖啡馆谈两个小时的生意,你可以________去那里。考查细节理解。A. 10:00a.m. 上午10:00B. 12:00a.m. 上午12:00C. 1:00a.m. 上午1:00D. 11:30a.m.上午11:30。根据第6Coffee House: You can drink coffee here at the following time: 12:00 a.m.—2:00 p.m.; 8:00 p.m. —1:20 a.m.(咖啡馆:您可以在以下时间在这里喝咖啡:上午12:00-下午2:00;下午8:00-凌晨1:20。)结合提示可知选B

5题意:这篇文章告诉我们你可以____________。考查细节理解。A. get about six services from the hotel从酒店获得大约六项服务;B. go shopping at any time in the hotel在酒店随时购物;C. see a film when you want to想看电影就看电影;D. go to the coffee house once a week每周去一次咖啡馆。根据第2段至7段可知你可以从酒店获得大约六项服务:客房服务,餐厅,电话,商店,咖啡馆和其他服务。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Are you a happy person most of time? Or do you easily get angry sometimes? Everyone has a different mood. It is usually believed that both genes(基因)and environment may __ people’s moods in different ways. But now scientists have found that the season of ___ also plays a role.

Scientists from Budapest, Hungary, __ 400 university students. In the study, the students needed to complete a questionnaire(问卷). The ___ of it was to find out which of four kinds of moods they most had. From the questionnaire, scientists found that the students always answered __ like “My mood often changes for no reason” and “I love to deal with new projects even if it is risky”. These answers were __ with their birthdays.

They discovered that people born in summer easily change between sad and happy moods __ to people born in winter. Those who always feel positive(阳光的)are mostly born in spring and summer.

Moreover, the study found that those born in autumn less __ had a mood of sadness which may easily drive them to cry, __ it wasn’t easy for those born in winter to be angry.

Scientists said maybe this was because the seasons had an influence on certain chemicals in the human body. And the chemicals are important to control people’s moods even in adult life.

“It seems that when you are born may increase or decrease your __ of developing certain mood disorders,” lead scientist Xenia Gonda told The Telegraph.

1A. changeB. influenceC. includeD. explain

2A. lifeB. growthC. birthD. death

3A. searchedB. suggestedC. separatedD. studied

4A. purposeB. planC. messageD. project

5A. anythingB. somethingC. muchD. such

6A. mentionedB. mixedC. markedD. matched

7A. comparedB. confirmedC. consideredD. contacted

8A. properlyB. quicklyC. probablyD. quietly

9A. whenB. whileC. thoughD. since

10A. changeB. conditionC. choiceD. chance

【题目】假设你叫陈军,昨天收到了笔友Davide-mail,得知他不久要作为交流生到无锡来学习中文。他想了解如何学好中文。请你用英文给他回复一封e-mail,介绍学习中文的体会和方法,提出你的建议,以及表达你帮助他学好中文的愿望。

要点提示:

1.汉语非常有用,现在许多外国朋友都在学习。

2.汉语较难,因为它跟英语很不一样。

3.必须尽量多记词,读和写也很重要。

4.可以通过看电视和听广播锻炼听力。

5.其他的方法……

注意:

1. 语法正确,意思连贯,书写规范,要点齐全;

2. 第五要点须用12句话作适当的发挥;

3. 词数80字左右。信的开头和结尾已给出,不计入总词数。

Dear David

I'm glad to hear that you'll be an exchange student and come to Wuxi to learn Chinese.___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

If you have any questions please ask me. I'm sure you'll learn Chinese well.

Hope to see you soon in Wuxi.

Yours

Chen Jun

【题目】 I’m sure many people are working hard for a lot of moneya big housea new carexpensive clothes and so on. These are considered to be symbols of ________ on the happy life. When I was youngI was also _______ working hard to get this kind of success. So I chose a job as a salesman and I did make some pretty good money.

But later I knew that was not what I wantedbecause I was often made to sell products that might not be good for the customers. I became very unhappy _______ I could make a lot of money. I didn't feel proud of my job anymore and even _______ myself for doing things like that. So I_______ the job and took another onethis time helping people _______ ---the poor and the weak. The sense of belonging(归属感)was great and suddenly I felt successful in my life again. I made less money but I was _______ with myself.

For my own pastsuccess comes from the feeling of satisfaction and happiness. I feel successful when I love what I donot paying so much attention to ________ And I feel the most successful when I _______my kindness everywhere I go.

Sobe ________to yourself. Learn to listen to the voice from the bottom of your heart And find your own way with a happy heart to get your own success.

1A. luckB. successC. safetyD. hope

2A. sadlyB. hardlyC. reallyD. honestly

3A. ifB. sinceC. untilD. although

4A. hatedB. introducedC. developedD. forgot

5A. made upB. gave upC. stayed upD. turned up

6A. in timeB. in orderC. in troubleD. in surprise

7A. strictB. carefulC. angryD. pleased

8A. trustB. loveC. moneyD. health

9A. throwB. spreadC. sellD. lend

10A. trueB. fairC. friendlyD. terrible

【题目】缺词填空

Some people still live in their hometown. However, o1 may only see it once or twice a year. Today, millions of Chinese people leave the countryside to find jobs in big cities. A2 these is Zhong Wei, a 46-year-old husband and father. He has been living in Wenzhou for the last 13 years. With a hard job in a crayon factory, he doesn’t find much time to visit his hometown. “I u3 to return home at least once a year, but I haven’t been back for almost three years. It’s a shame, b4 I just don’t have the time,” he said.

Many people like Zhong Wei wonder with great interest how their hometowns have changed. Many large hospitals and new roads have appeared. In many places, the government has built new s5 and sent teachers from the cities to help.

“I noticed, my hometown is like this,” Zhong added. “Children have learned to read and count at my old primary school s6 the mid-20th century. But now the buildings are very old. I hear that they will build a new school there.” Zhong Wei believes such developments are good, he also knows that his hometown cannot always stay the s7.

According to Zhong Wei, however, some things will n8 change. “In my hometown, there is a big old tree in the school. Still there, it has become a symbol of the place. Most of the children in my time liked to play together under the big tree, especially d9 the summer holidays. It was really a happy childhood. Our hometown has left many soft and sweet m10 in our hearts.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网