题目内容
【题目】 Welcome to Sunshine Hotel. We will make your stay as enjoyable as possible. We hope we will give you the best service.
Room Service: You can use the service 24 hours a day. Phone the Information Desk, and your message will be passed on to the room waiter.
Dining Room: You can have three meals a day in the dining room. Breakfast is served from 8:00 a.m. to 9:30 a. m. Also the room waiter may bring breakfast to your room at any time after 7:00 a. m. If you need, please fill in a card and hang it outside your door before 6:00 a.m. Lunch is from 12:00 a.m. to 2:30 p. m. Dinner is from 6:30 to 8:00 p. m.
Telephones: To make a phone call, dial “0” for Information Desk to put you through with the room waiter . There are also public telephones near the Information Desk. Tell Information Desk if early calls are needed.
Shop: The hotel shop is open from 9:00 a. m. to 5:30 p. m.
Coffee House: You can drink coffee here at the following time: 12:00 a.m.—2:00 p.m.; 8:00 p.m. —1:20 a.m.
Other Services: There is a cinema in the hotel. Films begin at 7:00 p.m. on Sundays and Wednesdays. Hot water is offered 24 hours. There is also a big swimming pool in the hotel. You can enjoy yourself at any time if you like. It is free.
We are always ready to help you.
【1】You would see this passage ___________.
A. in a hotel dining roomB. at the entrance of a small family hotel
C. in a bedroom of a large hotelD. in the hotel shop
【2】What would you do if you want room service at midnight?
A. Phone the Information DeskB. Go to the Information Desk
C. Phone the room waiterD. Fill in a card
【3】If you want to have your breakfast at a quarter past seven in your room, you should _____.
A. call the Information Desk
B. go to the coffee house to have it
C. go to the hotel dining room
D. fill in a card and hang it outside your room before 6:00 a.m.
【4】If you want to have a two hours’ business talk in the coffee house, you may go there at _____.
A. 10:00a.m.B. 12:00a.m.C. 1:00a.m.D. 11:30a.m.
【5】The passage tells us that you can _____.
A. get about six services from the hotelB. go shopping at any time in the hotel
C. see a film when you want toD. go to the coffee house once a week
【答案】
【1】C
【2】A
【3】D
【4】B
【5】A
【解析】
本文是关于阳光酒店提供哪些方面的服务。
【1】题意:你会__________看到这篇文章。考查细节理解。A. in a hotel dining room在酒店餐厅;B. at the entrance of a small family hotel在一家小家庭旅馆的入口处;C. in a bedroom of a large hotel 在大酒店的卧室里;D. in the hotel shop在酒店商店里。根据第1段Welcome to Sunshine Hotel. We will make your stay as enjoyable as possible. We hope we will give you the best service.(欢迎光临阳光酒店。我们会尽可能让您住得愉快。我们希望能为您提供最好的服务。)可知选C。
【2】题意:如果你在午夜想要客房服务,你将怎么做?考查细节理解。A. Phone the Information Desk给服务台打电话;B. Go to the Information Desk去服务台;C. Phone the room waiter给客房服务员打电话;D. Fill in a card填写卡片。根据第2段Room Service: You can use the service 24 hours a day. Phone the Information Desk, and your message will be passed on to the room waiter.(客房服务:您可以一天24小时使用该服务。打电话给服务台,您的信息将被传递给客房服务员。)可知“给服务台打电话”;选A。
【3】题意:如果你想在七点一刻在你的房间里吃早餐,你应该____________。考查细节理解。A. call the Information Desk给服务台打电话;B.go to the coffee house to have it去咖啡馆吃;C. go to the hotel dining room去酒店餐厅;D. fill in a card and hang it outside your room before 6:00 a.m.在早上6:00之前填写一张卡片并挂在房间外面。根据第3段第4句If you need, please fill in a card and hang it outside your door before 6:00 a.m.(如果您需要,请在早上6:00之前填写一张卡片并挂在门外。)可知选D。
【4】题意:如果你想在咖啡馆谈两个小时的生意,你可以________去那里。考查细节理解。A. 10:00a.m. 上午10:00;B. 12:00a.m. 上午12:00;C. 1:00a.m. 上午1:00;D. 11:30a.m.上午11:30。根据第6段Coffee House: You can drink coffee here at the following time: 12:00 a.m.—2:00 p.m.; 8:00 p.m. —1:20 a.m.(咖啡馆:您可以在以下时间在这里喝咖啡:上午12:00-下午2:00;下午8:00-凌晨1:20。)结合提示可知选B。
【5】题意:这篇文章告诉我们你可以____________。考查细节理解。A. get about six services from the hotel从酒店获得大约六项服务;B. go shopping at any time in the hotel在酒店随时购物;C. see a film when you want to想看电影就看电影;D. go to the coffee house once a week每周去一次咖啡馆。根据第2段至7段可知你可以从酒店获得大约六项服务:客房服务,餐厅,电话,商店,咖啡馆和其他服务。故选A。