题目内容

One Sunday, Cody decided to go sailing in his boat with his friend Dane, but Dane happened to be away. Dane’s brother Brett wanted to go instead though he did not know anything about sailing. Cody agreed and they set out to sea.

Soon they found themselves in a thick fog. Cody was sure they would be hit by a big ship. Fortunately (幸运地), he saw a large buoy (浮标) through the fog and decided to tie the boat to it for safety. As he was getting onto the buoy, however, he dropped the wet rope. The boat moved away in the fog carrying Brett who did not know how to use the radio. He drifted (漂流) about and was not seen until twelve hours later.

Cody spent the night on the buoy. In the early morning he fell asleep and was having a dream when a shout woke him up. A ship, the Good Hope, came up and he climbed onto it and thanked the captain. The captain told him that Brett had been picked up by another ship and the ship’s captain had sent out a message.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

1.Cody went sailing in his boat with his friend’s brother Brett.

2.About sailing, Brett knew a little.

3.Soon they got into trouble because of the thick fog.

4.They drifted about and were not seen until twelve hours later.

5.Brett was saved by the ship, the Good Hope.

1.T 2.F 3.T 4.F 5.F 【解析】试题本文主要写了科迪决定和他的朋友去决定去航海,但是他的朋友不懂,他朋友的哥哥去了,但是他们遇到了大雾,幸运的是他在浮标上度过了一夜。 1. 2. 3. 4. 5.
练习册系列答案
相关题目

In America when people meet each other for the first time, they talk about things like weather, family, work, school, or sports. They ask questions like “Do you have any brothers or sisters?” “Where do you work?” “What school do you go to?” and “Do you like sports?” They also ask questions like “Where do you come from?” and “Where do you live?” These are polite questions, not personal questions.

But some things are personal or private, and questions about them are not polite. People don’t ask questions about a person’s salary (薪水). They don’t ask how much someone paid for something. It is OK to ask children how old they are, but it is not polite to ask older people about their age. It is also not polite to ask people questions about politics (政治) or religion (宗教) if you don’t know them very well. People don’t ask unmarried people “Why are you single?” and they don’t ask a married couple with no children “Why don’t you have any children?”

1.According to this article, when you meet Americans, it is OK to ask them about their .

A. average salary B. favorite sports

C. religious beliefs D. age

2.When you meet Americans for the first time, the question such as is NOT polite.

A. “Do you come from a big family?” B. “Do you like playing baseball?”

C. “How much did your shoes cost?” D. “Where do you come from?”

3.In America, it’s OK to discuss politics with .

A. married couples (已婚夫妇) B. children

C. older people D. good friends

4.In America it is OK to ask a how old he/she is.

A. child B. man C. woman D. doctor

1.B 2.C 3.D 4.A 【解析】试题这是一篇说明文,介绍了在美国人们第一次见面时,可以谈论的话题以及不礼貌的问题。 1.题意:根据这篇文章,当你遇到美国人时,问他们 的问题是可以的。考查细节理解题。根据But some things are personal or private, and questions about them are not polite...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网