题目内容
【题目】Answer the questions. (根据短文内容回答下列问题)
Climb to the top of the amazing Sydney Harbor Bridge and look down 134meters at the water below! This 4﹣hour climbing tour departs 5times a day. Make your reservation (预定) now!
| Morning/Afternoon/ Night tour | Lunch/ Twilight Tours | |
Mon-Fri | Sat—Sun | Mon—Sun | |
From June 1 to August31 | |||
Adults | $170 | $190 | $250 |
Children(10-16) | $110 | $130 | $190 |
From September 1 to November 30 | |||
Adults | $150 | $170 | $230 |
Children(10-16) | $100 | $110 | $170 |
Tour includes:
A certificate(证书) to prove you climbed the bridge.
A photo of you and your friends on top of the bridge.
We also provide you with:
Special clothes to protect you from the strong wind.
A radio to communicate with the tour leader.
A special harness(安全带) and rope to make sure you are safe.
Snacks (for lunch and twilight tours only).
A special bridge flashlight (for twilight and night tours only).
☆ Prices are in Australian dollars.
☆ Tour times and prices may change without notice.
☆ Children must be taken care of by an adult.
Maximum (最多) 2 children per adult.
☆ For more information, email us at tours@touraustalia.com.
【1】How long does each climbing tour last?
__________________________
【2】How much does it cost for one adult and two children to take an afternoon tour on a November Sunday?
________________________
【3】What are provided to keep the climbers safe on the tours?
__________________________
【4】An adult can take at least two cildren with them on the tour each time, can't he?
_________________________
【5】Why do you think twilight tours are much more expensive than the tours of the other times?
__________________________
【6】Would you like to take the climbing tour? Why or why not? (give at least two reasons)
_________________________
【答案】
【1】(It lasts for) 4 hours.
【2】(It costs) ﹩390
【3】Special clothes, a radio, a special harness and rope and a (bridge) flashlight
【4】No, he can't
【5】(I think it's) because twilight tours provide more things/They provide tourists with snacks and a (bridge) flashlight.
【6】Yes. It will be amazing to view Sydney on the top of the bridge. And when I see the certificates the photos of my friends and me, I will think of the happy time we spent together. /(Any reasonable answer is acceptable.)
【解析】
本文介绍了攀登悉尼海港大桥的费用以及旅行需要的东西。
【1】根据This 4﹣hour climbing tour departs 5 times a day.可知这次攀爬旅行历时4小时。故答案为(It lasts for)4 hours。
【2】根据表格Afternoon tour/Sat-Sun,时间是From September 1 to November 30可知此11月下午旅行一个大人价格为170美元,一个小孩价格为110美元,两个孩子是220美元,170+220=390美元。故答案为(It costs)﹩390。
【3】根据We also provide you with:以下可知他们提供特殊衣服、对讲机、安全带、绳索和手电筒。故答案为Special clothes, a radio, a special harness and rope and a(bridge)flashlight。
【4】根据Maximum(最多)2 children per adult.可知一个大人最多带两个小孩。因此问句“一个成年人一次至少可以带两个孩子”是不对的。此句为一般疑问句,否定回答为No, he can't.故答案为No, he can't。
【5】根据 Snacks (for lunch and twilight tours only). A special bridge flashlight (for twilight and night tours only).可知黄昏旅行会提供零食和特殊手电筒,因此可推测这是它贵的原因。故答案为(I think it's)because twilight tours provide more things/They provide tourists with snacks and a(bridge)flashlight。
【6】此题为开放性试题。纵观全文我们知道这是一座非常高的桥,我们可以有很好的视野,并且我们能拍照与家人共度时光。故答案为Yes. It will be amazing to view Sydney on the top of the bridge. And when I see the certificates the photos of my friends and me, I will think of the happy time we spent together. /(Any reasonable answer is acceptable.)。
【题目】Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案):
Cool,amazing,unforgettable…something money can't buy! These are all words which students have used to describe their HOST visits.But a word they never use is "expensive".Why not? Because HOST visits are FREE. Our wonderful hosts are not paid.They love giving international students very special memories of the UK to take home with them. Students pay their own travel costs.And there is an application fee(申请费) which helps to pay for running the HOST program.But your university may pay all or part of the application fee for you. | The British Council and Foreign Office founded (建立)HOST in 1987.Thousands of students have enjoyed this experience. 5reasons to have a HOST visit It is a unique opportunity to experience the real life of Britain. It is safe﹣﹣﹣all the hosts are known by HOST. It may cost you only your train fare. You will learn things which the university cannot teach you. You will have some very special memories to take home with you. And 3reasons NOT to apply for a HOST visit Please do not use HOST as a cheap form of tourism.It is about meeting people,sharing their lives. Please do not go on a HOST visit if you need to use your phone or pad a lot.Instead,make it a good chance to meet British people and make new friends. Please do not apply to HOST unless you have an open mind.Please don't be surprised﹣﹣﹣and enjoy it! |
You can apply for a HOST visit if you are:
A full﹣time student in the UK.HOST cannot accept applications from outside the UK.
Aged 18+
You can include your husband,wife,partner,children﹣if they are living in the UK during your study period.HOST cannot accept applications from visiting family members or friends.
【1】This advertisement is probably for to read.
A.travel agentsB.news reportersC.international studentsD.hotel managers
【2】Which of the following words cannot be used to describe HOST visits?
A.Amazing.B.Expensive.C.Unforgettable.D.Surprising.
【3】The word "them" in the sentence "They love giving international students very special memories of the UK to take home with them." refer to .
A.international studentsB.wonderful hostsC.travel costsD.HOST visits
【4】People who are interested can learn from this advertisement.
A.how to apply for a HOST visitB.who can apply for a HOST visit
C.how to pay for their HOST visitsD.where they can find wonderful hosts
【5】The main purpose of the HOST program is to enable students to .
A.visit different places in the UKB.save money on travelling cost
C.make full use of their stay in the UKD.be more open minded and active
【6】The HOST program is suitable for .
A.Vickie,a sixteen-year-old exchange school student
B.Samuel,an active and popular online fashion blogger
C.Fang,a visiting friend of Diana from Hong Kong
D.Osaki,an easy﹣going Japanese student of Oxford University.