题目内容

【题目】 Laura has an aunt who works in London. She loves Laura so much that she invites Laura to London every summer.

Last year Laura was happy to go to London and see some famous places in Londonincluding the British museumNational Gallery (画廊)and other great buildings. How beautiful! She fell in love with thembut one thing made her very unhappy. It's her first time to go to a big squarebut when she passed the square alonea thief(小偷)stole her wallet in her pocket. She had to walk to her aunt's home angrily.

This year Laura's aunt invited her to London again. One daywhen she passed the same square with her auntshe was more careful not to be stolen. After a whileshe saw a man go close to her and put his hand in her pocket with a smile. Then he took out his hand quickly and left. She became very angry and shouted“Stop itor I will call the police!” To her surpriseshe found her aunt and all the other people there laughing with the word “Congratulations(祝贺)In factthe man was not a thief. Insteadhe put ten pounds in her pocket. It was an interesting game. The organizers(组织者)wanted to correct the bad impression(印象)of the squareso they hired(雇佣)some “thieves” to do that game.

1Why did Laura feel unhappy during her first visit to the square?

A. Because she passed the square alone.

B. Because people laughed at her.

C. Because her wallet was stolen.

D. Because she couldn't find her aunt's home.

2One of the organizers may be .

A. a thiefB. a policeman

C. Laura's fatherD. Laura's aunt

3They played the game to .

A. change the bad impression of the square

B. ask more people to join the game

C. give ten pounds away

D. catch the real thief

4What can we know from the passage?

A. On the square there were few people.

B. Laura has been to London at least twice so far.

C. The man stole ten pounds in Laura's pocket.

D. Laura didn't want to go to the square any more.

【答案】

1C

2D

3A

4B

【解析】

短文大意:本文是记叙文,通过劳拉两次去伦敦姑姑家休假,反映了伦敦大广场治安情况的良好变化。

1题意:劳拉第一次去广场时为什么感到不高兴?考查细节理解。根据when she passed the square alone, a thief stole her wallet in her pocket.可知劳拉第一次去广场时钱包被偷了她很生气,故选C

2题意:组织者之一可能是劳拉的姑姑。考查细节判断。根据To her surprise, she found her aunt and all the other people there laughing with the word “Congratulations”!可知劳拉的姑姑知道这件事,应该参与组织了这个游戏,故选D

3题意:他们玩这个游戏是为了改变广场的坏现象。考查细节理解。根据The organizers wanted to correct the bad impression of the square, so they hired some “thieves” to do that game.可知他们玩这个游戏是为了纠正人们对广场的坏印象,change the bad impression of the square符合文意,故选A

4题意:从这篇文章我们能知道什么?考查细节判断。A. 广场上几乎没有人;根据but when she passed the square alone, a thief stole her wallet in her pocket可知说法错误。B. 劳拉到目前为止至少去过伦敦两次;根据This year Laura's aunt invited her to London again.可知说法正确。C. 这个人从劳拉的口袋里偷了10英镑;根据In fact, the man was not a thief. Instead, he put ten pounds in her pocket.可知说法错误。D. 劳拉再也不想去广场了;短文没有提及,可知说法错误。综合以上分析,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Zumba For Kids

IWA Kidzventure Club Event

Enrol your kids for a fun dance party set to hip-hop, salsa(萨尔萨舞) and more ….

Achieve confidence building, teamwork, teamwork, leadership, memory and creativity while learning difficult rhythms around the world.

For Whom: Kids of ago 5~10 years

When: 5 June 2019 4~5 pm

Where: A& J Creative Danceworld 18 cross street

What to Wear: Sportwear with socks & sports shoes, water bottles

FREE Event. For Few IWA Members’ Kids

Contact Free Tickets@ iwasinggapore, org/events for Free Tickets No Later Than 29 May 2019

Admission

$ 3 Per Person;

$ 2.5 Per Person for a Group of 4 & More;

$ 2.3 Per Person for a Group of 10 & More;

Interested? Register@ iwasingapore. org/events or

Fill out an application (申请表) on site or

Call at 66413982

Question? Questions@ iwasingapore. org/events

1Who can join in the club event?

A. Dance lovers.B. Hip-hop stars.

C. Kids aged 5~10.D. Parents interested in the club event.

2Where is the club?

A. In singapore.B. In UK.C. In China.D. In Australia.

3A group of 10 kids will go to the club with a free ticket, they should pay _____in total.

A. $ 27B. $ 22.5C. $ 20.7D. $ 20

4How can you join in the club event?

A. Fill in an applicaion online.

B. Mail to Register @ iwasingapore. org/events.

C. Mair to Questions @ iwasingapore. org/events.

D. Mail to Free tickets@ iwasingapore. org/events.

5Which one is TRUE according to the ad.?

A. Kids may wear casual clothes to the club event.

B. If you want to get more information, call at66413982.

C. IWA Members’ kids do not have to pay for the club event.

D. Though the club event, kids may learn to cooperate with others.

【题目】阅读下面短文,简略回答所提出的问题。

Qu Juanru is the official inheritor(官方传承人)of Jiaxing City Tongxiang flowerdrum opera. She began to be on the stage when she was a teenager.My mother died when I was 14. I've lived with my father since then. In the old dayswomen were not allowed to perform opera. Howevermy father always supported me when I tried to sing." Qu said.

Qu started performing in the local troupe(剧团)called Aimin FlowerDrum Opera. Laterthe troupe was disbanded(解散),and she went back to farming.

After thatthe young girl tried to set up the troupe several times but failed. She really lived a hard life at that time. But she didn't give up.

In 2001some developers planned to rebuild Wuzhen. They thought a place which has no culture is of little significance(意义). So they wanted to bring back local customsincluding the Tongxiang flowerdrum opera. Qu was their only hope.

Knowing she could sing againQu was so excited. Whether it's cold or hotQu always gives her everything on stage in Wuzhen. She has six rounds(场)of performing every day and each round lasts 30 minutes. In 2017she was badly illyet it didn't stop her.

I can still sing and perform. I'd love to be here.Qu said. In her opinionopera life is a wonderful dream that can't be missed.

1When did Qu begin to be on the stage?

2Why did Qu go back to farming?

3Did Qu return to the stage or give up performing at last?

4How long does Qu perform every day?

5What does Qu think of the opera life?

【题目】阅读短文,然后按要求完成第50—59小题。

Here are two old stories from Chinese history.The Chinese people have told them for many years.

One is a story about Cao Cao's sona clever boy named Cao Chong.One dayCao Cao got a huge elephant from Sun Quan and he wanted to know the weight of it. Because there wasn't a scale large enoughsome soldiers advised him toA____it up. But Cao Cao didn't want to kill the elephant.Just thenCao Chong came up with a great idea.He asked some soldiers to lead the elephant onto a boat.As the heavy animal walked onto itthe boat went lower into the water.After Cao Chong drew a line on the side of the boat to mark how low it wentthe elephant was taken off the boat.B___The boat was filled with rocks until the water reached the line on the boat. Cao Chong then weighed the rocks.The rocks and the elephant were of the same weight.C_____曹操对他的儿子非常满意

The other story is about a wise man named Zhuge Liang. He was asked to make 100000 arrows(箭)within 10 days. He told D____his soldiers to fill 20 large boats with many straw men. In the early morning of the third daythe soldiers said the boats towards the camps of Cao Cao's army on the other side of the river. They shouted and boat their drums loud. When Cao Cao's soldiers heard the sounds they thought they were E______attack. Howeverthey could not see through the thick tog on the river.Cao Cao ordered his soldiers to shoot arrows towards the sounds of the drums and the shouting.Zhuge Liang got enough arrows and then sailed back successfully.

1在文中(A)和(E)的空白处填入适当的单词

______ _______

2将文中划线部分(B)改写为:The boat was_____ ______rocks.

3将文中划线部分(C)译成英语:_________________________________________

4文中划线部分(D)指代的是:_________________________________________

5从文中找出两个历史人物:_________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网