题目内容
【题目】
![]()
If your dream is to live and work in rooms with amazing views, the office on the Alps must be your choice.The little hut, sitting 7,000 feet【1】the ground, is on a mountain of the Alps in Switzerland, It was built to house the operator of a chairlift on the【2】. Though in a high place, the office is a【3】place to work. What’s more, the office Is quite small for it hold one person in it. The office, with its special location, provides a good place to enjoy the view of the Alps. However, the hut itself is also a 【4】attraction. When fog surrounds the mountains, the hut seems as if it is floating in the air. How amazing!
【答案】
【1】C
【2】B
【3】E
【4】A
【解析】短文介绍了阿尔卑斯山上离地面7000英尺的一所工作小屋。它是为山上的缆车操作员而建立的,虽在高处,但很安全。办公室很小,因为里面有一个人。该办公室地理位置特殊,是欣赏阿尔卑斯山风景的好地方,并且小屋本身也是一个美丽的景点。
【1】句意:这座小屋坐落在离地面7000英尺的地方。此处缺少介词,因为小屋建在山上,距地面高7000英尺,故答案为C。
【2】句意:它是为山上的缆车操作员而建立的。此处缺少地点名词,就是前文提到的阿尔卑斯山,故答案为B。
【3】句意:虽然处在很高的地方,这个办公室却是一个安全的工作场所。形容词修饰名词,此处缺少形容词,结合句意可知,尽管建在高处,却很安全,故答案选E。
【4】句意:然而,小屋本身也是一个美丽的景点。通过后面的句子“When fog surrounds the mountains, the hut seems as if it is floating in the air. How amazing!” 雾笼罩着群山,小屋仿佛漂浮在空中。多么神奇!说明小屋本身也是一个美丽的景点,答案为A。
【题目】根据表格内容,选择最佳答案。
From: Japan Name: Kumiko Age: 14 Looks: A long face, big eyes, long black hair Favorite color: Pink Tel: 9657-2315 |
From: England Name: Sally Age: 13 Looks: A round face, a wide mouth, short blond hair Favorite color: Red Tel: 9240-5697 |
From: Canada Name: Dick Age: 11 Looks: A big head, small eyes, short brown hair Favorite color: Yellow Tel: 9788-6558 |
【1】How old is Kumiko?
A.11.B.12.C.13.D.14.
【2】Where is Sally from?
A.England.B.Canada.C.Japan.D.America.
【3】Dick’s telephone number is .
A.9657-2315B.9240-5697C.9788-6558D.6788-6559
【4】Sally and Dick have .
A.long hairB.short hairC.black hairD.yellow hair
【5】Which is RIGHT?
A.Sally’s favorite color is pink.B.Sally and Kumiko look the same.
C.Dick is from the USA.D.Dick likes yellow very much.
【题目】
| Huang Xiaoming |
| Angelina Jolie |
| Chen Luyu |
【1】What kind of animals does Huang Xiaoming like?
A. Pandas. B. Monkeys.
C. Tigers. D. Lions.
【2】Which is TRUE about Angelina Jolie?
A. She is good at everything. B. She can’t shoot well.
C. She can’t cook by herself. D. She can cook well.
【3】Why have people grown tired of Chen Luyu’s show according to the passage?
A. Because she isn’t famous for her talk show.
B. Because she set up an online version of talk show.
C. Because she has the habit of constantly asking, “Really?”.
D. Because she likes to express herself.
【4】What does the underlined word“adopt”mean in the first paragraph?
A. 批准 B. 继承 C. 采纳 D. 收养
【5】We can know from the passage that _______.
A. Angelina Jolie is a shy actress B. Chen Luyu isn’t famous any more
C. Huang Xiaoming is a kind man D. All the three stars are Chinese