题目内容

【题目】根据表格内容,选择最佳答案。

From: Japan

Name: Kumiko

Age: 14

Looks: A long face, big eyes, long black hair

Favorite color: Pink

Tel: 9657-2315

From: England

Name: Sally

Age: 13

Looks: A round face, a wide mouth, short blond hair

Favorite color: Red

Tel: 9240-5697

From: Canada

Name: Dick

Age: 11

Looks: A big head, small eyes, short brown hair

Favorite color: Yellow

Tel: 9788-6558

1How old is Kumiko?

A.11.B.12.C.13.D.14.

2Where is Sally from?

A.England.B.Canada.C.Japan.D.America.

3Dick’s telephone number is .

A.9657-2315B.9240-5697C.9788-6558D.6788-6559

4Sally and Dick have .

A.long hairB.short hairC.black hairD.yellow hair

5Which is RIGHT?

A.Sally’s favorite color is pink.B.Sally and Kumiko look the same.

C.Dick is from the USA.D.Dick likes yellow very much.

【答案】

1D

2A

3C

4B

5D

【解析】

这篇短文是对KumikoSallyDick的基本情况的介绍:年龄,外貌,最喜欢的颜色,电话。

1细节理解。根据文中“Name: Kumiko Age: 14”可知,Kumiko14岁了。故选D

2细节理解。根据文中“From: England Name: Sally”可知,Sally来自英国。故选A

3细节理解。根据文中“Name: Dick Tel: 9788-6558”可知,Dick的电话号码是9788-6558。故选C

4细节理解。根据文中“Name: Sally ;Looks: A round face, a wide mouth, short blond hair; Name: Dick Looks: A big head, small eyes, short brown hair”可知,SallyDick都有短发。故选B

5推理判断。根据文中“Name: Sally Favorite color: Red”可知Sally 最喜欢的颜色是红色。选项A. “Sally’s favorite color is pink.”错误;根据文中“Name: Kumiko Looks: A long face, big eyes, long black hair Name: Sally Looks: A round face, a wide mouth, short blond hair”可知,他们长得不像。选项B. Sally and Kumiko look the same.”是错误的;根据文中“From: Canada Name: Dick”可知,Dick 来自加拿大,选项C. Dick is from the USA.”是错误的;根据文中“Name: Dick Favorite color: Yellow ”可知,Dick 最喜欢的颜色是黄色,选项DDick likes yellow very much.”是正确的。根据题意,故选D

做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案。如第5小题考查推理判断。根据文中“Name: Sally Favorite color: Red”可知Sally 最喜欢的颜色是红色。选项A. “Sally’s favorite color is pink.”错误;根据文中“Name: Kumiko Looks: A long face, big eyes, long black hair Name: Sally Looks: A round face, a wide mouth, short blond hair”可知,他们长得不像。选项B. Sally and Kumiko look the same.”是错误的;根据文中“From: Canada Name: Dick”可知,Dick 来自加拿大,选项C. Dick is from the USA.”是错误的;根据文中“Name: Dick Favorite color: Yellow ”可知,Dick 最喜欢的颜色是黄色,选项DDick likes yellow very much.”是正确的。根据题意,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】The Best Way to See Lakeland

Tour A Lake District Spectacular

The Lake District is famous for being “the most beautiful corner of England” and the tour introduces you just that. Fantastic sights of mountains, valleys(山谷) and lakes from the south to the north. The tour includes a lake cruise(乘船游览), a visit to the 4,000-year-old Castlerigg Stone Circle on the hills. You travel through beautiful valleys, see waterfalls and traditional Lakeland villages. You have plenty of stops for enjoying the sights and taking photographs.

This is a tour not to miss.

When & Where Every day from Windermere

Prices Adults--36.00, Child--26.00(up to 16 years of age)

Prices Include Lake Cruise

Times Leave Windermete 9:45hrs, return approx. 17:00hrs

Tour B Beatrix Potter’s Favorite Country

The tour is the best way to explore the favorite places associated with(与......相关) Beatrix Potter. Our journey is through the beautiful Yewdale Valley, passing Yew Tree Tran and Skelwith Bridge making our way to Coniston Water for our lake cruise. We visit the Beatrix Potter’s Hill Top farm where she wrote many of her famous children’s stories in this little old stone house. You have the chance to go in the shop and explore her garden.

When & Where Every day from Windermere

Prices Adults--26.00, Child--21.00(up to 16 years of age)

Prices Include Lake Cruise on Coniston & Hill Top Gardens

Times Leave Windermete 12:00hrs, return approx. 16:30hrs

1What can you see if you choose Tour A?

A. Yewdale Valley. B. Coniston Water.

C. Castlerigg Stone Circle. D. Beatrix Potter’s Hill Top farm.

2How much will Simon, a boy of 12, and his father pay if they want to choose Tour A and Tour B?

A. 84.00. B. 109.00. C. 104.00. D. 144.00.

3When does the coach leave Windermere if you choose Tour B?

A. 09:45 hrs. B. 17:00 hrs. C. 12:00 hrs. D. 16:30 hrs.

4Who was Beatrix Potter?

A. She was a travel guide. B. She was a writer.

C. She was a visitor. D. She was an explorer.

5What can’t the visitors do during the tours?

A. Take photos. B. See some waterfalls. C. Explore the garden. D. Talk with Beatrix Potter.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网