题目内容

请认真阅读下面短文,在短文后表格中的每个空白处填上一个适当的单词。

On the eastern part of West Malaysia, there is a long sand beach. From June to August every year, giant turtles come to the beach to lay eggs. They appear only late at night to lay their eggs in holes. They dig these holes with their hind flippers.

When they have finished laying their eggs, they fill up the holes with sand and return to the sea. The mother turtles never see their babies. The hot sun keeps the eggs warm until they hatch. Then the baby turtles will go back to the sea to begin their new lives. In the past, many people came to dig up the eggs after the mother turtles had left. They took the eggs to town to sell.

Since 1962, the Malaysian government has built high fences around the sand beach to stop people from digging and selling the eggs, because people are afraid that there will be fewer and fewer turtles there.

The giant turtles lay their eggs

from11.to2.

The giant turtles dig holes

with their hind3.

After laying the eggs

the mother turtles will fill up the holes with sand and 4. to the sea

The baby turtles are hatched

by the5.sun

The high fences are built

To stop people from 6.and selling the turtles

1.June 2.August 3.flippers 4.return 5.hot 6.digging 【解析】本文介绍了巨型海龟如何产卵,以及小海龟如何被孵出来。 1.June 根据From June to August every year, giant turtles come to the beach to lay eggs.可知每年6月到8...
练习册系列答案
相关题目

A new App has been used in South Africa to benefit (有助于)the relationship between wildlife and humans.

Roadwatch, created by the Endangered Wildlife Trust (EWT),is designed to let drivers record any roadkill they see on the country's highways.

It may seem like a strange idea, but EWT says that it could become the perfect platform for receiving important information. Information on where endangered species (物种)are living and the danger that they are under from traffic can help to inform decisions on conservation of matters (物质守恒)in the future.

People can use the App through Facebook, WhatsApp, SMS and Linkedin to report the species, location, time and date of the creature that has been seen on the road.

Wendy Collinson field officer at EWT suggested that it could lead to more people taking care on the roads and paying more attention to animals that may be trying to cross the roads. One of the biggest problems is with reptiles (爬行动物)and snakes, which she believes people hit on purpose, as they are generally seen as scary. However, they are important to the health of ecosystems, just as all creatures are and also need to be protected.

Emily Taylor from EWT said, “Roadkill simply hasn't been studied here. The road ecology and how many endangered species are being killed, is something we need to know more about. We want people to report as much as possible.”

There have been some other Apps to use in relation to wildlife spotting in South Africa, but most of them are about animals that have not been knocked down, including those helping to collect information of where certain species have been seen, such as in parks.

1.Which is WRONG about the new App according to the passage?

A. Helping drivers record roadkill they see on the road.

B. Helping to collect information about animals in parks.

C. Benefiting the relationship between wildlife and humans.

D. Reporting the species, location, time and date of the animal.

2.Wendy Collinson thought using the new App could ______.

A. protect drivers from being bitten by snakes

B. make every driver a future environmentalist

C. teach people about the importance of protecting animals

D. make drivers look out for animals trying to cross the road

3.According to Wendy Collinson, people hit reptiles and snakes on purpose because ______.

A. they need no protection B. people kill them for food

C. they are born to be scary D. researchers study with them

4.The present situation about roadkill in South Africa is ______.

A. not enough attention has been paid to roadkill

B. EWT has done necessary research on roadkill

C. how many animals are being killed on the road is clear

D. injured animals are receiving proper treatment at EWT

1.B 2.D 3.C 4.A 【解析】本文介绍了一个新的应用程序已经在南非用于来处理野生动物和人类之间的关系。在文中介绍了它的作用,它可以成为接收重要信息的完美平台。接收关于濒危物种生存的信息和它们在交通中所面临的危险,有助于将来的物质守恒。 1.细节理解题。由句子Road watch, created by the Endangered Wildlife Trus...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网