题目内容

【题目】My name is Lily. I have got a big family. There are five people in my family . They are my grandparents, my father, my mother and I. My grandparents are old. They like to take a walk in the park. My mother is a manager. And she works in a bank. She likes her job. My father is a policeman. He works in our city. He thinks it’s an interesting job but it is also dangerous.He likes it . He often comes back home very late. In his free time, he likes reading stories and magazines(杂志). I study at a middle school. I like singing songs. I want to travel to Asia when I grow up(长大).

1】【1There are ____people in Lily’s family.

A. three B. four C. five D. six

2】【2Lily’s mother is a ____ in a bank.

A. cleaner B. teacher C. policewoman D. manager

3】【3Lily’s father thinks his job is ____.

A. dangerous B. expensive C. lucky D. important

4】【4Lily’s father likes _____.

A. dancing B. singing songs C. reading stories D. driving cars

5】【5Lily wants to travel to ___ when she grows up.

A. Europe B. Asia C. Africa D. North America

【答案】

1】【1C

2】【2D

3】【3A

4】【4C

5】【5B

【解析】莉莉家有五口人。爷爷奶奶都老了,他们喜欢在公园里散步。妈妈是银行的经理,爸爸是一名警察,他认为这是一份有趣的工作,但也很危险,经常很晚才回家。在业余时间,他喜欢读故事和杂志。莉莉喜欢唱歌,长大后想去亚洲旅行。

1】【1细节理解题。根据短文中的句子“There are five people in my family.”可知,莉莉家一共5口人,故答案为C。

2】【2细节理解题。根据短文中的句子“My mother is a manager. And she works in a bank.”可知,莉莉的妈妈是个部门经理,在银行上班,故答案为D。

3】【3细节理解题。根据短文中的句子“He thinks it’s an interesting job but it is also dangerous.”可知,莉莉的爸爸认为警察工作有危险,故答案为A。

4】【4细节理解题。根据短文中的句子“In his free time, he likes reading stories and magazines(杂志).”可知,莉莉的爸爸喜欢阅读故事,答案为C。

5】【5细节理解题。根据短文最后一句“I want to travel to Asia when I grow up(长大).”可知,莉莉长大后想去亚洲旅行。故答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】配对阅读。左栏是对五个人的描述,右栏是七个网址的介绍,从右栏中选出最恰当的选项并把它的字母编号写在题下面

61. Tony Green

He is 12 years old and interested in English stories.

62.Betty King

Want to be a good bus driver. She enjoys driving a bus.

63. Lily Smith

A manager in the Great Hotel in Shanghai.

64. Sarah

She is from London. She wants to have afternoon tea or have a drink with friends.

65. Mrs. Zhang

She thinks people should have healthy food and drink. She often asks her children not to get too fat.

A. http://www healthy club. Com/

If you want to be healthy, try to eat healthy food and drink. Carrots , eggs, potatoes are good for your eyes and milk and fish are good for our teeth. Don’t drink Cola a lot.

B.http://www. chinese festivals com/

Chinese should love our own festivals. Spring festival is Chinese traditional festivals. People can see the lion dance. It’s excellent.

C. http://www. tea party .net/

Come and have afternoon tea in the garden. You can see beautiful flowers and enjoy good sunshine together. Have a talk with friendly people.

D. http://www. Chenchuan bus company. com/

Good service for passengers. Convenient(方便的) to get to the places you want. Want to be a bus driver, call 2689675.

E. http://www.english stories.com/

Junior students are welcome. You can read lots of interesting stories in English and you can buy story books.

F. http://www.great hotel.com/

A hotel in Shanghai. Perfect room and business centre. Not expensive. Very easy to get to the train station.

G. http://dailynews.yahoo.com/

Watch and listen to the news with video frequency(视频), just like watching a TV set.

1____

2____

3____

4____

5____

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网