题目内容

I ___________this magazine for three months.

A. have bought B. have had C. have borrowed

B 【解析】句意:这本杂志我买了三个月了。本题考查延续性动词。题中for three months.是一个“时间段”提示为现在完成时,且使用延续性动词have,而短暂性动词buy;borrow不能和表示时间段的时间状语连用,故正确答案是B
练习册系列答案
相关题目

阅读短文,根据短文内容回答问题。

Football

Ancient Chinese, Roman and Egyptian writings help you know about games played by kicking a ball. We also know that in the twelfth century, in some English towns, on certain days of the year, hundreds of young men would kick a ball around the streets. Unluckily, fight often resulted. People were hurt and even killed. In 1314, such games were not allowed because they were too dangerous.

The game we now know as football developed in England in the early nineteenth century. Football was played in many schools and clubs as early as 1823. These schools and clubs often had different rules, but in 1863, the Football Association or FA was created, and standard rules were agreed for everyone to follow. These are the rules that many parts of the world use for football today. In 1871, a cup was given for the best English club, called the FA Cup. Football soon spread across the world.

In the United States and Canada, however, a different type of football game developed, where the football players could pick the ball up and carry it. The ball is also in a different shape. In American football there is also more violent contact (激烈交锋) between players, who have to wear special clothing to protect themselves.

Football is now certainly the most popular game on earth. Why is that? One reason may be that it’s a simple game. All we need is a ball, and a few things to mark the goals. It’s a more relaxed game which can be enjoyed by just a few people of any age, on any piece of ground or even in the street. Another reason may be that it allows people to show their special skills. Some footballers become very rich and famous, like David Beckham. For this reason, many young people dream of becoming football stars and getting very rich. Television too has made football more popular. Millions of people can watch international matches such as the World Cup, which is held every four years.

1.What helps you know about games played by kicking a ball?

2.Where did the football game develop in the early 19th century?

3.When were the football standard rules made for everyone to follow?

4.Why do American football players have to wear special clothing?

5.Why is football now the most popular game on earth?

1.Ancient Chinese, Roman and Egyptian writings. 2.In England. 3.In 1863. 4.To protect themselves (from the violent contact). 5.One reason may be that it’s a simple game and another one may...

(Teresa Lopez, from Cali, Colombia)

Where I’m from, we're pretty relaxed(1) _______time. We don't like to rush around. So we don't mind if people are a little late sometimes. If you tell a friend you're going to their house for dinner, its OK if you arrive a bit late. We like to enjoy our time slowly. We value the time we spend with our family and friends in our everyday lives. We often just drop by our friend’s homes if we have time. We don't usually have to make plans to meet our friends .When we see each other, it's polite for boys to shake hands and for girls to kiss each other on the side of the face. We often just walk around the town center, seeing as many of our friends as we can!

(Marc LeBlanc, from Lausanne, Switzerland)

In Switzerland, it's very important to be on time. We are the capital of clocks and watches,

after all! If someone invites you to meet him or her at noon, then you're expected to be there at noon. If you're even 15 minutes late,(3)你的朋友可能会发疯,So I make an effort to be on time when I meet my friends. I always leave the house early to avoid heavy traffic because I think it's impolite to keep others(2)_________.Also, we never visit a friend's house without calling first We almost always make plans to see friends. We usually plan to do some interesting things, or go somewhere together.

根据短文内容完成下列各题。

1.在(1)和(2)处填上适当的词(1)______________(2)____________。

2.写出原文We often just drop by our friends' homes if we have time.的同义句。

We often just drop by our friends' homes if we_________ ____________.

3.将文中(3)处句子翻译成英语。

__________________________________________________

4.在文中找出daily的同义词____________,central的名词______________。

5.In which country is it OK to be 15 minutes late for dinner?

______________________________________________

1.aboutwaiting 2.are free 3.your friend may get/be/become mad/angry/crazy./ your friend could get/be/become mad/angry/crazy./ your friend might get/be/become mad/angry/crazy./ maybe you...

Today there are many fires than in the past. Over 100,000 wildfires burn each year in America. Russia has 20,000 to 35,000 wildfires every year. Australia has on average 60,000 each year. These fires destroy(损害)huge areas of forests and burn hundreds of homes.

Many experts believe there are several reasons for this sudden increase in fires. The first reason is climate(气候)change. Recent weather has been warmer and drier. This leads to dangerous fire conditions. When lightening strikes(发生雷电),dry grass easily catches fire. Hot winds add to the problem. The wind spreads a fire quickly. In 2010, Russia had the hottest and driest summer in a century. In just one month, 500 fires destroyed over 2,000 homes. Some people lost their lives.

Traditional fire-fighting practices are another reason for the increase in fires. In America, firefighters used to quickly put out every fire. They didn’t allow the grass and trees to burn. As a result, today many forests have thicker vegetation(植被).Thicker vegetation means more fuel(燃料)for fires. Also, without fires from time to time, forests become overcrowded and unhealthy. Some trees are dead. The dead wood then easily catches fire. So surprisingly, America has many more fires today partly because of its past fire-fighting practices.

Scientists now understand that a fire can be a natural part of a healthy forest. As a result, countries like Australia allow more fires to burn naturally. Sometimes, fire fighters even start fires to get rid of(去除)dead wood. Of course, they carefully control the fires. The fire thins out old trees. This allows sunlight to reach the ground. As a result, fires help new trees to grow. Therefore, if a fire is not a serious threat(威胁)to people, firefighters may let it burn naturally.

1.Why did Russia have so many fires in one month in 2010?

A. Because lightening spread the fire.

B. Because there was much fuel for fires.

C. Because there were not enough firefighters.

D. Because it was unusually hot, dry and windy.

2.What happens because of the traditional fire-fighting practices in the USA?

A. There are fewer wildfires.

B. Trees and grass become thicker.

C. The weather becomes warmer and drier.

D. Sunlight reaches the ground to help forests.

3.What is the main idea of Paragraph 4?

A. Fires are serious threats to human beings.

B. Australian firefighters don’t put out fires.

C. Fires can play an important role I forests.

D. It’s difficult for firefighters to control the fires.

4.Which of the following is true according to the passage?

A. Not all the fires in the forests must be put out.

B. People’s carelessness leads to dangerous fires.

C. Australia allows all the fires to burn naturally.

D. There are more fires in Russia than in the USA.

1.D 2.B 3.C 4.A 【解析】 试题现在的火灾比过去更多了。每年有许多火灾发生,摧毁了许多森林和人们的家园,什么原因引发了更多的火灾?如何控制火让其更好地服务于人类?本文分析了引发火灾的原因及怎样控制火灾。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网