题目内容

【题目】补全对话

Li Ming and John have finished swimming.

Li Ming: How nice and cool the water is! But Im feeling a bit hungry now. How about having something to eat?

John: 1.

Li Ming: Is there a restaurant nearby?

John: Yes, there is.

Li Ming: How far is it from here?

John: Its only five minutes walk. Lets go.

Li Ming: OK! Oh, I almost forgot my book.

John: 2

Li Ming: A comic book. I often read when Im not busy. 3?

John: Me, too. I think comic books can make me relaxed.

Li Ming: Yeah, I agree with you.

【答案】

1 Good idea. / Sounds great.

2 What book is it?

3 What about you?

【解析】

这篇短文主要讲述了李明和约翰游完泳之后的一组对话。

1根据上文But Im feeling a bit hungry now. How about having something to eat?可知下文是

Good idea. / Sounds great.好主意。故填Good idea. / Sounds great.

2根据下文A comic book. I often read when Im not busy.可知上文是What book is it?它是什么书?故填What book is it?

3根据下文Me, too. I think comic books can make me relaxed.可知下文是What about you?

你怎么样?故填What about you?

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear Dad,

Today I was at the shopping center and I spent a lot of time reading the Father's Day cards. But as I chose and read, and chose and read again, it seemed that not a single card said what I really want to say to you.

You'll soon be 84 years old, Dad, and you and I will have had 56 Father's Days together. I didn't think that you were too old. But the sad thing happened last week. I watched as you turned at the corner in your car. I didn't realize at once that it was you because the man who was driving looked so elderly.

Fifty years ago this spring, we planted carrots together in a garden in Charles City, Iowa. This week, we'll plant carrots together again, perhaps for the last time but I hope not. I don't understand why planting carrots with you is so important to me. Well, I don't quite know how to tell you this, Dad... I don't like carrots... but I like planting them with you.

I guess what I'm trying to say, Dad, is what every son and daughter wants to say to their dad today. Praising a father on Father's Day is about more than a dad who brings home money or shares a dinner. It's more about a dad deeply loving children who know everything and won't listen to anyone. It's about sharing. It's about loving someone more than words can say, and I wish that it would never end.

Love,

Jenny

1Where did Jenny go today?

A. A zoo. B. A shopping center.

C. A cinema. D. A hospital.

2How old is Jenny now?

A. 84. B. 56.

C. 50. D. 34.

3What do the underlined words “the man” in Paragraph 2 refer to()?

A. An old man. B. A car driver.

C. Jenny's father. D. Jenny's husband.

4What can we learn from Paragraph 3?

A. It's the last time for Jenny to plant carrots with her father.

B. Jenny and her father plant carrots together every year.

C. Both Jenny and her father like eating carrots.

D. Jenny would like to stay with her father.

5What does Jenny talk about in the last paragraph?

A. Deep love for Dad.

B. Best wishes for Dad.

C. The importance of Dad.

D. The beginning of Father's Day.

【题目】Young children don’t have the skills or knowledge to stay safe in heavy traffic. The following tips will be helpful for you to keep your children safe in heavy traffic.

Children learn about road safety by watching others. As parents, make sure that you always set good examples. Your children will follow you and think it’s OK to do like you.

Teach your children to pay attention to traffic lights when you cross the road together with them. This helps them understand when it’s safe to cross. Make sure that you walk between your children and traffic, and hold their hands all the time.

When your children are a little older, you can start to tell them the importance of traffic knowledge. Let them start to understand the reasons why they need to be so careful. Talk with them about road signs and traffic rules.

Ask your children to play in a safe place. Never let them ride bikes on the road without an adult present at rush hours.

The most important thing you can do is to keep your children from getting hurt, so parents encourage them to follow traffic rules. After knowing about traffic rules, they’ll volunteer to obey them. In this way, they’ll be careful enough to keep themselves away from danger.

根据短文内容, 回答下列问题 。

1How do children learn about road safety according to the passage?

2Who should set good examples to young children?

3Where should parents walk when they cross the street with their children?

4What should parents start to tell their children when they are a little older?

5Why should parents encourage their children to follow traffic rules?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网