题目内容
【题目】My sister Allie and I have been trying to get people to stop dropping cigarette butts (烟头) for seven years.
One day, we were walking in our hometown and saw hundreds of cigarette butts on the ground. ________ They made the town look so ugly that we decided to start a group to make people stop dropping butts. We called it “No Butts about It”.
At first, we drew pictures with “The Earth Is Not Your Ashtray (烟灰缸)” written on them. We put the pictures around our hometown—in parks, by beaches, and along roads.
We wanted to make people understand that dropping butts does harm to the environment. Most smokers don’t think that dropping butts harms the earth. _________
Later, we wrote to companies and asked them for money to help us. We used the money to buy ashtrays to give smoker.
We wanted smokers to carry the ashtrays with them so they didn’t have to drop butts. At the moment, we are trying to get cigarette companies to put an ashtray in each pack of cigarettes. _________
Many people he started to join our group since it began. ________ And there are even groups in England, Australia and India!
Many newspapers have written about my sister and I over the last seven years. And we have won many prizes for our good work. ________ We just want to make the earth a better and cleaner place for animals, plants and people.One day it will be.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整,并将其标号填写在下面题号后的横线上。
A. Some companies would like to do it.
B. But we are not interested in prizes.
C. Today there are 45 other “No Butts about It” groups in America.
D. They made the ground dirty.
E. But it does! And so does all rubbish.
【1】______
【2】______
【3】______
【4】______
【5】______
【答案】
【1】D
【2】E
【3】A
【4】C
【5】B
【解析】
本文主要讲述了作者和她姐姐一直设法让人们停止吸烟,他们已经坚持7年了,他们一起呼吁人们不要乱扔烟蒂,并且还给烟草公司写信建议给每包烟加个烟灰缸。
【1】细节理解题。依据前文One day, we were walking in our hometown and saw hundreds of cigarette butts on the ground.一天,我们在家乡散步,看到地上有几百个烟头。后文:They made the town look so ugly that we decided to start a group to make people stop dropping butts.他们把这个小镇弄得很难看,所以我们决定成立一个组织,让人们不再随地吐痰。可知,中间的空格部分应填They made the ground dirty.他们把地弄脏了。结合原文信息及答案选项,正确答案为D
【2】细节理解题。依据前文We wanted to make people understand that dropping butts does harm to the environment. Most smokers don t think that dropping butts harms the earth.我们想让人们明白,随地仍烟头对环境有害。大多数吸烟者不认为随地吐痰对地球有害。后文:Later, we wrote to companies and asked them for money to help us.后来,我们写信给公司,请他们给我们钱。可知,空格部分应填 But it does! And so does all rubbish.但确实如此!垃圾也是如此。结合原文上下文信息及答案选项,正确答案为E
【3】细节理解题。依据前文At the moment, we are trying to get cigarette companies to put an ashtray in each pack of cigarettes.目前,我们正试图让烟草公司在每包香烟里放一个烟灰缸。后文:Many people he started to join our group since it began.自从我们的小组成立以来,许多人开始加入。可知,空格部分应填Some companies would like to do it.一些公司愿意这么做。结合原文信息及答案选项,正确答案为A
【4】细节理解题。依据前文Many people he started to join our group since it began.自从我们的小组成立以来,许多人开始加入。后文:And there are even groups in England, Australia and India甚至在英国、澳大利亚和印度也有这样的组织。可知,空格部分应填 Today there are 45 other “No Butts about It” groups in America.今天在美国还有45个其他“没关注它”的团体。结合原文信息及答案选项,正确答案为C
【5】细节理解题。依据前文And we have won many prizes for our good work.由于我们的出色工作,我们赢得了许多奖项。后文:We just want to make the earth a better and cleaner place for animals, plants and people.我们只是想让地球成为一个更好、更清洁的地方,为动物、植物和人类。可知,空格部分应填 But we are not interested in prizes.但是我们对奖品不感兴趣。结合原文信息及答案选项,正确答案为 B.