题目内容
【题目】
![]()
【1】If you want to join in the Summer Camp,you can not choose .
A.Classical Dance and Yoga
B.Aerobics and Computer proficicncy
C.Handball,Table Tennis and two picnics
D.Calligraphy and Personality development
【2】Who will probably join in the Summer Camp?
A.Amy,who is 22 years old.
B.John,who has only ﹩500.
C.David,who is free from Jun.20 to Aug.10.
D.Tony,who has spare time in the afternoon.
【3】When you want to learn more about the courses,you should .
A.contact Water Park or Star Cruise
B.email at princ@peoplesgroup,in
C.search www.peoplesgroup.in
D.call on 0755-4005451 or 9307672534
【答案】
【1】B
【2】C
【3】C
【解析】
试题分析:本题是一则夏令营的广告,告示了时间、活动项目、野餐安排、价格及联系方式等等。
【1】B细节理解题。题意:如果你想要参加夏令营,你不可以选择什么?A.Classical Dance and Yoga; B.Aerobics and Computer proficicncy;C.Handball,Table Tennis and two picnics;D.Calligraphy and Personality development广告中没有提到的活动是Aerobics and Computer proficicncy,故选B。
【2】C 推理判断题。题意:谁可能会参加夏令营?A.Amy,who is 22 years old.22岁的艾米;B.John,who has only ﹩500.只有500美元的约翰;C.David,who is free from Jun.20 to Aug.10.六月20日至七月十日有空的大卫;D.Tony,who has spare time in the afternoon.下午有空的托尼。根据广告内容,夏令营招收8至18岁的成员,两项活动1500美元,时间是七月一日至七月三十一日的上午7:30至上午10:30。艾米年龄大了,约翰钱数不够,托尼时间不合适。大卫合适。故选C。
【3】C 细节理解题。题意:你想要了解有关课程更多的信息时,你应该怎么办?A.contact Water Park or Star Cruise联系水上乐园和巡洋之星。这是两个野餐安排,不是联系方式。B.email at princ@peoplesgroup.in邮件地址不对,错;C.search www.peoplesgroup.in这是活动的联系网站;D.call on 0755-4005451 or 9307672534第一个电话号码错误。故选C。
【题目】Should friends be different or the same? We asked some people what they think and this is what they said.
James Green | I like to have friends who are like me. I'm quieter than most of the kids in my class, and my best friend Yuan Li is quiet, too. There are some differences, though. I'm smarter than Yuan Li. She's stronger than me. |
Huang Lei | It's not necessary to be the same. I like to have friends who are different from me. My best friend Leo is taller and more outgoing than me. We both like sports, but Leo is more athletic than me. He always beats me in tennis. And I'm quieter than he is. |
Mary Smith | I don't really care. My best friend is Carol. Carol is very funny, and more outgoing than I am. But we both like doing the same things. I think differences are not important in a friendship. |
(
根据短文内容,选择正确答案:
【1】Both James Green and Yuan Li are_____.
A. outgoing B. quiet C. funny D. strong
【2】Who is Mary Smith's best friend?
A. Huang Lei. B. Leo C. James D. Carol
【3】The underlined (划线的 ) word "athletic" means “_________” in Chinese.
A. 聪明的 B. 友好的 C. 健壮的 D. 可爱的
【4】How many opinions(观点) about friends are mentioned(被提到) in the passage?
A. One B. Two C. Three D. Four
【5】Which of the following is true according to the passage?
A. There are some differences between James Green and his best friend.
B. Huang Lei likes friends who have the same looks as himself.
C. Mary Smith thinks differences are important in a friendship.
D. Mary thinks it’s important to be different.