题目内容

【题目】This is a photo of Ben's family. He has a big family. Look! Ben's grandparents are on the sofa. They are workers. They are old, so they don't work now. Ben's father is a doctor. He works in a hospital. He often drives his car to work. Ben's mother is a teacher. She teaches English in our school. The man in white is Ben's uncle. The young woman in red is Ben's aunt. They are office workers. Ben's family live in Beijing now. Ben and I are classmates. We are good friends.

【1】Ben's grandparents don't work now because(因为) they are _______.

A. young B. old C. strong

【2】What do Ben's parents do?

A. They're doctors.

B. His father is a teacher and his mother is a doctor.

C. His father is a doctor and his mother is a teacher.

【3】Ben's uncle and aunt work _______ .

A.in an office.

B.in a school.

C. in a hospital.

【4】Ben's family live in _______ now.

A. Canada. B. China. C. England.

【5】Which of the following(下面哪句)is true?

A. Ben's family is small.

B. Ben and I are in the same class.

C. Ben's aunt is in white in the photo.

【答案】

【1】B

【2】C

【3】A

【4】C

【5】B

【解析】

试题分析:本文作者介绍了他的好朋友本的一家人。本的祖父母因为年老了,他们不去工作。本的父亲是一名医生,本的母亲是一名教师。本的叔叔和婶婶是办公室工作人员。现在本的一家人住在北京。

【1】B细节理解题。根据Ben's grandparents are on the sofa. They are workers. They are old, so they don't work now.可知本的祖父母因为年老了,他们不去工作。 故选B。

【2】C细节理解题。根据Ben's father is a doctor.和 Ben's mother is a teacher.可知本的父亲是一名医生,本的母亲是一名教师。故选C。

【3】A推理判断题。根据The man in white is Ben's uncle. The young woman in red is Ben's aunt. They are office workers.可知本的叔叔和婶婶是办公室工作人员,因此推断他们在办公室工作。故选A。

【4】C细节理解题。根据Ben's family live in Beijing now.可知现在本的一家人住在北京。故选C。

【5】B推理判断题。根据Ben and I are classmates.可知作者和本是同学,故推断他们是在同一个班。 故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空 阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

China is a country that is changing very quickly over the past fifty years and you look closely you can see it in front of your eyes. Fifty years ago, everybody travelled around by bike. Today lots of people in China still ride their bikes school or work, but many people also take the bus or travel underground. There are some people who even drive their own cars. Shops small businesses but now the centre of China’s cities are full of ________ department stores. In these department stores, you can buy you want in one trip. You can buy food, toys, bikes and even televisions. Television is change that China has seen. Many children would say that they can not imagine life TV set, but years ago they had to live without them. The Internet and the computer have only recently become regular items in our lives. Without the Internet, people would not to get information as quickly as they can now and the Internet helps to make people ________ friends all over the world. Computers help ________ children and adults in their________ lives. Many students are lucky enough ________ able to use them to do their homework or ________ with their friends and sometimes play games.

【1】A. even if B. if C. although D. so

【2】A. be changing B. to changing C. changing D. changes

【3】A. from B. to C. in D. at

【4】A. with B. at C. in D. by

【5】A. is B. was C. are D. were

【6】A. large B. larger C. small D. smaller

【7】A. anything B. something C. everything D. nothing

【8】A. others B. one C. the others D. another

【9】A. with one B. without one C. with it D. without it

【10】A. can be able to B. be able to C. able to D. could

【11】A. being B. been C. be D. to be

【12】A. both B. all C. either D. neither

【13】A. every day B. everyday C. some day D. someday

【14】A. be B. being C. to be D. to

【15】A. speak B. chatting C. chat D. speaking

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网