题目内容

【题目】

Most people want to be happy, but few know how to find happiness. The first s 1 of happiness is to enjoy the simple things in life. Too often, we spend so much time thinking about the f2 that we fail to enjoy the present. You should enjoy life's simple pleasures, such as r 3 a good book and spending time with close friends. People who have several close friends often live happier and h 4 lives. Another secret to living a happy life is to have some h5 . Many people like dancing, listening to m 6 or playing a sport. You will forget about your problems and only think about the activities. F 7many people find happiness in helping others. Studies s 8that people feel good when they spend their time helping others. That is, doing good things for someone makes you feel m 9 happier. You can help a friend w10 his or her studies, go shopping to buy food for an elderly person, or simply help out around the house by washing the dishes.

【答案】

1secret

2future

3reading

4healthier/happier

5hobbies

6music

7Finally

8show

9much

10with

【解析】

这是一篇说明文,文章介绍幸福的三个秘诀:享受生活中简单的事物,有一些兴趣爱好和帮助别人。

1

句意:幸福的第一次秘密是享受生活中简单的事物。

序数词first后面用单数名词secret表示秘密,秘诀。故答案为secret

2

句意:经常我们花太多时间考虑未来而没有享受现在。

定冠词the后用名词,根据“we fail to enjoy the present”可知此处用名词future表示将来,故答案为future

3

句意:你应该享受生活中简单的乐趣,比如读一本好书,和亲密地朋友一起度过。

根据and可知此处用动名词与spending并列,根据a good book可知此处用reading表示阅读。故答案为reading

4

句意:有几个好朋友的人常常生活得更开心,更健康/快乐。

根据and可知此处用形容词比较级与happier并列,根据首字母可推测用healthier表示更健康或者happier“更快乐。故答案为healthier/happier

5

句意:另一个幸福生活的秘诀是有一些兴趣爱好。

根据“dancing, listening some”可知此处讲述兴趣爱好,后面用复数名词故答案为hobbies。故答案为hobbies

6

句意:很多人喜欢跳舞,听音乐或者运动。

此处讲述兴趣爱好,根据listening to可知此处用名词music。故答案为music

7

句意:最后,很多人在帮助他人中找到幸福。

前文讲述了两点秘诀,此处用副词finally表示最后”,句首首字母f大写。故答案为Finally

8

句意:研究显示当人们花时间帮助别人时会感觉很好。

此处缺谓语动词,讲述一般的情况用一般现在时,主语是复数名词,谓语动词用show表示研究显示。故答案为show

9

句意:给人做好事使你感觉更幸福。

happier是形容词比较级,根据首字母提示用much修饰比较级,表示更幸福。故答案为much

10

句意:你可以帮助一位朋友的学习,为年长者买食物或仅仅只是在房子里做洗碗这样的家务活。

此处用help sb. with sth.表示帮助某人某事,此处用介词with。故答案为with

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Huck is my name, Huckleberry Finn. The story started when my best friend, Tom Sawyer and I found $12, 000 in a cave. That money made us rich. We got $6, 000 each. Judge Thatcher, an important man in St. Petersburg, put it in the bank, and now we get a dollar a day interest(利息).

Then a kind old lady called Widow Douglas invited me to live with her because I haven't got a family or a home. My mother died a long time ago, then my dad, Pap, disappeared. He was a violent(狂暴的)man especially when he drank a lot, which was most of the time, and he often beat me. I was scared of him. I didn't go to school like the other boys of my age. I lived on the streets and in the woods.

My life changed after I lived with the widow(寡妇). She gave me a bed to sleep in and bought new clothes for me. She read stories to me and taught me how to eat at a table. But then her sister Miss Watson arrived. She brought her black slave(奴隶)Jim with her. I liked Jim but I didn't like Miss Watson very much. She often shouted at me.

Widow Douglas sent me to school every day. I didn't like going there at first because learning was very difficult. But when I could read and write a bit, I didn't mind going.

The months passed and winter came. The weather got cold. One morning I woke up and there was snow on the ground. On my way to school. I saw some footprints outside the widow's house. There was a cross on the heel(脚后跟)of the left one. My heart jumped. Only one person wore boots with a cross on the left head! Pap!

"He's heard about my money, "I thought. "And he wants it!"

That night I went to see Jim. Jim had a magic ball made of animal hair. There was a spirit inside the ball that could answer people's questions about the future.

1How did Huck get the money which was given to Judge Thatcher to put in the bank?

A.Huck's father gives him.

B.Huck's mother leaves the money to him before she dies.

C.Window Douglas gives him.

D.Huck and Tom Sawyer find the money in a cave.

2How did Huck feel about living with Widow Douglas?

A.He hated his new life.B.He didn't mind his new life.

C.He loved his new life.D.He wanted to get away from his new life.

3From the passage we can know that ________.

A.Miss Douglas was very kind to HuckB.Mr. Thatcher was unimportant to Huck

C.Miss Watson was rather patient with HuckD.Huck's dad was very generous to him

4Which is the right order of what happened in the story?

①Widow Douglas sent Huck to school.

②Huck.

③Widow Douglas invited Huck to live with her.

④Widow Douglas read stories to Huck.

A.③②④①B.②③④①C.③④②①D.②④③①

5What can we learn about Huckleberry Finn according to the passage?

A.Huck had a happy life with his parents.

B.Huck knew Pap wanted to get his money.

C.It was Jim who helped Huck when he was in trouble.

D.Thatcher offered a bed to Huck to sleep in.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网