题目内容
【题目】Tom,would you please ________ the box? It’s for your sister.
A.not open B.don’t open
C.not to open D.to not open
【答案】A
【解析】
试题解析:
Would you please (not) do sth:请你(别)做某事好吗?句意:汤姆,请你别打开那个盒子好吗?它是(送)给你妹妹的。故选A
【题目】The chemicals in the vegetables and fruit are bad__________ our health.
A. from B.with C.of D.for
【题目】仔细阅读下列材料,根据阅读内容选择正确答案
It's not WASTE until it is WASTED! |
(1)According to the passage, the fish bones(骨) should be thrown in the _______ bin.
A.red
B.blue
C.green
D.yellow
(2)From the passage, we can see that _______ do harm to the environment.
A.paper tissues
B.empty bottles
C.drink boxes
D.out-of-date drugs
(3)Which of the following is true?
A.All kinds of paper can be recycled.
B.Used batteries should be thrown into the blue bins.
C.There is information about recycling on the school website.
D.Mirrors and light bulbs can be made into new glass bottles.
(4)If you give your old bike to the volunteers, it will be ________.
A.sold to collect money for the poor kids
B.given away immediately to the poor kids
C.fixed up and given back to you for free
D.fixed up and given away to the poor kids
(5)The main purpose of this passage is ________.
A.to introduce waste sorting to the students
B.to look for volunteers for waste sorting
C.to introduce the World Environment Day
D.to advertise glass, paper and plastic products
【题目】信息归纳:阅读下文,根据所提供的信息,完成下列表格。
Your Junior 3 year will finish soon. Do you want to say something about your junior school life? What were the rewards (收获) of the three years? Our readers have their stories to share.
Ben,15,Guangzhou,Guangdong |
Julie, 13,Beijing |
John,14,Hangzhou,Zhejiang |
Information Card
Age of Ben | |
Place John is from | |
Time Julie went to the UK | |
How Ben improve his grades | |
Things John has learned during junior school | Make the bed |