题目内容

these past three years, I remember many things.

A. Looking up to B. Looking out

C. Looking back at D. Looking after

C 【解析】 试题考查动名词短语的用法辨析。句意: 这过去的3年, 我记起了许多事情。look up to仰慕; look out小心, 注意; look back at回忆, 回顾; look after照顾, 由句意知选C。
练习册系列答案
相关题目

任务型阅读 七选五阅读 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Ali is from a Middle Eastern country. He now stays in the USA. He smokes a lot of cigarettes every day. He has smoked for nine years. Ali says, “ I tried to quit (放弃) smoking in my hometown, but it was impossible. My parents smoke. My brothers smoke. All my friends smoke. At parties and at meetings, almost all the men smoke. Here in the United States, not as many people smoke. 1.

Many smokers are like Ali: they want to stop smoking. 2. They know it can cause cancer and heart disease. But it is difficult for them to give up smoking because cigarettes have a drug in them. The drug is nicotine. People who smoke a lot need nicotine.

3. The nicotine makes him sick. In a few days, the smoker’s body is used to the nicotine, and he feels fine. Later, the smoker needs nicotine to keep feeling fine. Without nicotine, he feels bad.

4. Many people who quit will soon smoke again. At a party or at work they will decide to smoke “just one” cigarette. Then they will smoke another cigarette, and another. Soon they become smokers again. 5.

A. It is very hard to quit smoking.

B. It will be easier to change the smoking habit here.

C. Thus nicotine makes smokers addicted to cigarettes.

D. The smokers know that smoking is bad for their health.

E. When a person first begins to smoke, he usually feels terrible.

F. Maybe there is only one easy way to quit smoking: never start.

G. But it is said that medicine is needed to stop them from smoking.

1.B 2.D 3.E 4.A 5.F 【解析】文章大意:本文通过作者自己很难戒烟的痛苦经历,告诉读者戒烟很困难。文章还叙述了吸烟的人成瘾的原因以及吸烟的害处。香烟里有一种叫作尼古丁的毒,许多人刚开始吸烟,感到难受,过了一些日子他们就习惯了尼古丁,然后离不开它了。吸烟容易引起癌症和心脏病,但是戒烟很难,很多人戒了烟不久又吸起来了。所以最好是永远不要开始吸烟。 1...

New Technology Revolutionizes(变革) Learning

More and more people believe that technologies are great for learning. Today, such teaching tools as iPads are used in a lot of courses, including language, history and science.

Many teachers are supporters of using iPads in language learning. They say that students now have much more time for discussion in the classroom.Instead of spending valuable class time listening to texts or watching teaching videos, students can do this on their own and come to class prepared for discussion.

The teachers also say that iPads allow students to learn_________. Some students might listen to a dialogue only once and understand it, so they can save time for doing other things. Other students, however, might need to listen to the same dialogue again and again to understand it. Using iPads is especially helpful to students who are learning a language at different paces.

The students who are using the new tool in some courses are also happy. They believe that using iPads is a more enjoyable way to learn (such as listening to stories and watching movies). The class has become much more interesting and creative.

There are other advantages for students. By using iPads, they can pay more attention to the material and learn more. Teaching notes are stored in their iPads and are easy to find .Some students spend more time studying now.“I can listen to my language material or watch teaching videos on the bus, instead of having to wait until I get home,” a student explained.

Many adults complain that technologies such as iPads are doing harm to students. They worry that students might use iPads to download teaching notes and use them to cheat during exams. Some believe that iPads may separate students from each other. If a student spends more time watching videos on an iPad, he will have fewer opportunities to have face-to-face communication with others.

However, technologies are already a part of most students’ day-to-day lives. As for cheating, teachers can ask students to hand in their iPads when they take exams. Education needs to make changes with the times as technology is playing an important part. We should look forward to a wonderful future when iPads and other technologies can add a lot to the classroom.

1.What does the expression“at their own pace” in Paragraph 3 probably mean?

A. According to their own timetable.

B. Without their teachers’ help.

C. Because of their wonderful goals.

D. Against their parents’ hope.

2.From the passage we can learn that____.

A. students with iPads have less discussion in class

B. students get more fun from learning with iPads

C. iPads help students save time waiting for buses

D. iPads prevent students from cheating in exams

3.The writer probably agrees that____.

A. teachers can take control of students’ learning

B. exam results depend a lot on now technology

C. technology in education has a bright future

D. note-taking is as helpful as video-watching

1.A 2.B 3.C 【解析】 试题这篇短文主要介绍了iPads新技术手段在教学中的优点和缺点。作者认为iPads及其他的技术在教育中将有光明的前景。 1. 2. 3.

Steve was waiting for the girl whose heart he knew, but whose face he didn’t – the girl with a rose. She was his pen friend. She had helped him a lot both in study and life. They planned their first meeting for 7 pm at Grand Central Station in New York.

“You’ll find me,” she wrote, “by the red rose I’ll be wearing on my coat.” So at 7 pm he was in the station looking for the girl with a red rose.

A young woman was coming towards him. She was wearing a green coat and was everything that he hoped Miss Maynell would be. But there was no red rose. Then a plain-looking (相貌平平的) woman walked past. She was well past 40 years old. On her coat there was a red rose.

He did not hesitate (犹豫). “I’m Steve Blanchard, and you must be Miss Maynell. I am so glad you could meet me. May I take you to dinner?” he asked.

A kind smile appeared on the woman’s face. “I don’t know what this is about, son,” she answered, “But the young lady in the green coat who just went by asked me to wear this rose on my coat. She said if you asked me out to dinner, I should tell you that she is waiting for you in the big restaurant across the street. She said it was a kind of test!”

1.Why did Steve go to the Grand Central Station?

A. To see his girlfriend.

B. To meet his pen friend.

C. To visit his online friend.

2.How did Steve know that he met the right person?

A. The girl wore a green coat.

B. The woman was 40 years old.

C. The girl wore a rose on the coat.

3.Miss Maynell asked the woman for help to see if Steve ______.

A. treated people by their looks

B. was young and handsome

C. could find her at once

4.From the last paragraph we learn that ______at last.

A. the woman went to dinner with Steve

B. Steve invited Miss Maynell to dinner

C. Steve had dinner with Miss Maynell

5.Which of the following is the best title for the passage?

A. Girl with a Rose Tests Kindness

B. Looks can Give People Wrong Ideas

C. Friendship can Bring People a Surprise

1.B 2.C 3.A 4.C 5.A 【解析】试题这篇小故事讲述了史提夫会见笔友的经过,赞美了他的诚实品格,告诉我们不要以貌取人,讲诚信比什么都重要。 1.题意:史提夫为什么去纽约中央火车站?考查细节理解题。根据She was his pen friend.和They planned their first meeting for 7 pm at Grand ...

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

When I was young, I loved taking part in high school musicals. I loved ______ and singing in front of people.

Before the audition(试音) for a big ______ , my music teacher, who was also the musical director of the show, said that I would get a special part in the show. But one day she said to me, “Bob, I’m sorry. I need to give the part to ______ boy.” After hearing this, I was ______ and I began to hate music classes. I complained(抱怨) that I didn’t like ______ we were singing. She was ______ about my performance and told me that I had changed.

Later I was told that I would be given a ______ role. My pride encouraged me to work hard and ______ the role more interesting. It turned out that the small role was much more fun. What’s more, ______ I danced a few times next to the major role, I was in the spotlight(聚光灯) for a few seconds.

Life is really like a play. Each of us is ______ a certain part to play in it ______ the director. The ______ is that sometimes we don’t ______ the part we’re given, like me at high school. Some people are in front of the curtain, ______ some are behind, but all are ______ for the show to go on.

1.A. laughing B. shouting C. reciting D. performing

2.A. dance B. show C. party D. drama

3.A. another B. others C. else D. other

4.A. shy B. tired C. sad D. pleased

5.A. where B. what C. how D. why

6.A. unusual B. excited C. nervous D. unhappy

7.A. small B. funny C. special D. big

8.A. ask B. stop C. make D. keep

9.A. after B. until C. before D. if

10.A. found B. caught C. bought D. given

11.A. for B. with C. from D. by

12.A. problem B. method C. news D. secret

13.A. receive B. accept C. like D. find

14.A. and B. or C. so D. though

15.A. difficult B. perfect C. interesting D. necessary

1.D 2.B 3.A 4.C 5.B 6.D 7.A 8.C 9.A 10.D 11.D 12.A 13.C 14.A 15.D 【解析】文章大意:本文叙述了作者在中学时学校要上演剧本,作者本以为自己会当上剧本的主演,但后来在宣布剧本的人员名单时作者只得到了一个小角色,但作者依然努力练习,他演的很成功。最后...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网