题目内容

阅读短文,然后按照要求完成1-5题

  Steve Blass was a great pitcher(棒球手)in 1972.In fact,(A)他是最好的球员之一.One year later, he gave it up.Did he get hurt?No.Did anything change?

  One thing changed:Steve Blass lost his confidence.As he said,“When it is gone, it never(B)________.”He(C)started thinking about all the things that could go wrong, and suddenly he found it out.That was because he didn't believe he could be a great pitcher(D)any longer.And before he knew it, he no longer was a great pitcher.

  Belief is very important for you to succeed in doing something.(E)Believing in yourself can't make sure that you can succeed.But if you want to be successful, you must believe in yourself.Henry Ford said,“Whether you can believe you can do a thing or believe you can't-you are right.”

  Steve Blass' story tells us,“If you want to be successful, believe in yourself.”

1.将(A)部分译成英语:________

2.在(B)的空白处填入适当的词语:________

3.写出画线部分(C)和(D)的同义词或近义词:________

4.将(E)句改写为:Believing in yourself ________ that you are sure to succeed.

5.在文中找出最能解释主题的语句:________

答案:
解析:

  1.be was one of the best players

  2.comes back

  3.began, any more

  4.doesn't mean

  5.If you want to be successful, believe in yourself.


练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,并根据所给短文内容完成下列各题。

  Mark was walking home from school one day when he saw the boy in front of him fall over and drop all of the books he was carrying, along with two sweaters, a basketball and a walkman,(A)马克停下来帮这个男孩拾起这些东西。Since they were going the same way, he helped to carry some of his things.As they walked, Mark knew that(B)the boy's name was Bill, that he loved computer games, basketball and history, and that he was having lots of troubles with(C)his other subjects and that he has just broken up with his girlfriend.

  They arrived at Bill's home first and Mark was invited in for a Coke and to watch some television.The afternoon passed happily with a few laughs and some small talk, then Mark went home.They often met(D)________ at school, had lunch together once or twice, and they both finished middle school.They ended up in the same high school where they sometimes saw and talked with each other over the years.At last just three weeks before they finished high school, Bill asked Mark if they could talk.

  Bill asked Mark(E)________ he still remembered the day years ago when they had first met.“Did you ever think why I was carrying so many things home that day?”asked Bill.“You see, I cleaned out my locker because I didn't want to leave anything for anyone else.I had put away some of my mother's sleeping pills and I was going home to kill myself.But after we spend some time together talking and laughing, I began to understand that if I killed myself, I would have missed that time and so many others that might follow.So you see, Mark, when you picked up those books that day, you did a lot more.You saved my life.”

1.将画线部分A译成英语____________________________

2.将画线部分B改写为the boy ________ ________ Bill

3.文中能替代画线部分C的短语是____________________

4.在D的空白处填入一个适当的词语__________________

5.在E的空白处填入一个适当的词语__________________

6.在文中找出描写Bill要自杀的原因的语句____________

综合阅读

  One year there was a terrible flood in the countryside.For a week it rained every day.The river rose and burst its banks(冲垮河岸).The whole countryside was flooded.

  Most of the people escaped from the flood in boats.One old man, however, didn't want to go with them.He sat on the roof of his house and waited for the water to go down.

  He was very religious(信宗教的).“I shall stay here,”he said.“God will save me.”

  The rain continued.The floodwater rose higher and higher.Soon the water reached the roof of the man's house.

  Two men rowed a boat up to the man's house, trying to save him.“Come with us,”they said.“The water is still rising.You'll drown(淹死).”The old man shook his head.“No,”he said.“God will save me.”Sadly, the men rowed away.(A)They thought the old man was crazy, but there was nothing they could do.Soon the water covered the roof of the old man's house.

  A helicopter(直升机)arrived and the pilot put down a rope.“Climb up,”he shouted to the old man.“The water is still rising.You'll drown.”But the old man still didn't want to leave his house.“God will save me,”he cried, and the helicopter flew away.(B)rising(上涨的), The, man, in, old, next, drowned, day, the, the, water.He went to heaven(天堂).

1.Why didn't the old man want to leave his house?

_____________________________________________

2.How did the two men try to save the old man?

_____________________________________________

3.What's the meaning of“roof”in Chinese?

_____________________________________________

4.将(A)处画线部分翻译成汉语:

_____________________________________________

5.将(B)处单词组成句子:

_____________________________________________

综合阅读

  The Winter Olympics is also called the White Olympics.At this time, many colorful stamps are published to mark the great Games.The first stamps marking the opening(A)came out on January 25,1932 in the United States for the 3rd White Olympics.From then on, publishing stamps during the White Olympics became a rule.

  During the 4th Winter Olympic Games(B)一组邮票在德国出版in November 1936.The five rings of Olympics were drawn on the front of the sportswear.(C)It was the first time that the rings appeared on the stamps of the White Olympics.

  In the 1950's, the stamps of this kind became more colorful.When the White Olympics came, the host countries as well as the non-host countries published stamps to mark those Games.(D)China also published four stamps in February 1980, when the Chinese sportsmen began to(E)________ the White Olympics.

  Japan is the only Asian country that has ever(F)held the White Olympics.Altogether 14,500 million stamps were sold to raise money for this sports meet.

  Different kinds of sports were drawn on these small stamps.People can enjoy the beauty of the wonderful movements of some sportsmen.

1.写出画线部分A和F的同义词或近义词___________________

2.将画线部分B译成英语_________________________________

3.文中能替代画线部分C的语句是_________________________

4.将画线部分D改写为Four stamps ________ in China, ________.

5.在E的空白处填入一个适当的词语________________________

6.文中描写邮票的词语是__________________________________

7.在文中找出最能解释主题的语句__________________________

阅读短文,然后按要求完成各题。

  Detective stories are popular everywhere, and some of the world's best-selling detective stories were written by women.The stories of Agatha Christie, for example, have been translated into most languages and(A)so have those of Ruth Rendell.

  Some people think that the Sherlock Holmes stories, created by Sir Arthur Conan Doyle, were the first detective stories ever written.In fact, the first such story was published much earlier than the the first Sherlock Holmes story, in 1841.It was written by the American writer Edgar Allan Poe and called The Murders in the Rue Morgue.The fictional detective was a Frenchman, Augrste Dupin, and the story was set in France.This was because at this time(B)只有法国有私人侦探.

  The first detective novel to be written by a writer(C)________ was already famous for other kinds of novel writing was The Moonstone by Wilkie Collins.The detective in this novel was(D)called Sergeant Cuff and was(E)________ on a(F)well-known detective of the time, Superintendent Foley.

1.将画线部分(A)改写为:the ________ of Ruth Rendell have also been ________ into most languages.

2.将画线部分(B)译成英语:________________________________

3.写出画线部分(D)和(F)的同义词或近义词:________ ________

4.在(C)和(E)的空白处填入一个适当的单词:________ ________

5.从短文中找出表示最高级的词语:_________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网