题目内容

【题目】Tom and Mike are good friends. They are kind to children. They want to find summer jobs.

On Saturday, Tom tells Mike that Beidaihe Kids Summer Camp needs help with sports,music and computers. They are both very glad to hear that. Tom can play basketball and volleyball,and he can swim,too.Mike can play the violin,the trumpet,the drums and the guitar.Tom and Mike like computers very much.Can they join the Summer Camp?

1Tom and Mike want to_______.

A. help with sports,music and computers B. be good with children

C. join the Summer Camp D. get help from the Camp

2What does the Summer Camp need help with?

A. Flying kites. B. Sports,music and computers.

C. Making cakes. D. Drawing pictures

3Tom can play_______.

A. basketball B. computer games C. Music D. violin

4Mike can play_______.

A. the drums B. volleyball C. basketball D. football

5What do Tom and Mike both like?

A. Football. B. computers. C. Swimming. D. Sports.

【答案】

1C

2B

3A

4A

5B

【解析】TomMike想在暑假时做一些工作,他们听说北戴河夏令营需要人,并且他们正好有音乐、体育、电脑这些方面的才能,所以他们想要去参加。

1细节理解题。根据文意They want to find summer jobs…. On Saturday, Tom tells Mike that Beidaihe Kids Summer Camp needs help with sports, music and computers可知,TomMike想在暑假的时候做一些工作,后来他们听说了北戴河夏令营需要人,他们想要去参加这个夏令营。故应选C。

2细节理解题。根据短文中On Saturday, Tom tells Mike that Beidaihe Kids Summer Camp needs help with sports, music and computers可知,北戴河夏令营需要会运动、音乐和电脑的人。由此可知应选B。

3细节理解题。根据短文中Tom can play basketball and volleyball, and he can swim, too.可知,Tom会打篮球、排球,还会游泳。结合选项可知应选A。

4细节理解题。根据短文中Mike can play the violin,the trumpet,the drums and the guitar可知,Mike会拉小提琴、吹喇叭、敲鼓和弹吉他。由此再结合选项可知应选A。

5细节理解题。根据短文中Tom and Mike like computers very much可知,他们两个都非常喜欢电脑。由此可知应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

Have you ever offered a helping hand to those who are in trouble

One day, two ______ were walking along the road to school when they saw an old woman carrying a large basket of pears. They thought the woman looked very ______. They went up to her and said, “Are you going to town? If you are, we will help carry your basket.”

“Thank you,” ______ the woman, “you are very kind. You see I’m weak and ill.” Then she told them that she was now going to market to ______ the pears which grew on the only tree in her little garden.

“We are all going to the _____.” said the boys. “Let us have the basket.” And they took hold of it, one each side. They walked ______ with the heavy basket, but happily.

The other day, I saw a little girl stop and ______ a piece of orange peel (皮), which she threw into the dustbin (垃圾桶), “I wish ______ would throw that on the sidewalk,” said she. “Someone may step on it and fall.”

Perhaps some may say that these are not ______ things. That is right. But such a little thing shows that you have a thoughtful mind and a feeling heart. We must not wait for the ______to do great things. We must begin with little things of love.

【1】A. boys B. girls C. men D. women

2】A. bored B. tired C. pleased D. surprised

3】A. asked B. told C. replied D. spoke

4】A. bring B. buy C. take D. sell

5】A. town B. market C. garden D. school

6】A. weakly B. quickly C. slowly D. quietly

7】A. take out B. cut off C. put down D. pick up

8】A. nobody B. everybody C. somebody D. anybody

9A. little B. good C. great D. bad

【10A. pay B. time C. advice D. love

【题目】Rebecca, a British schoolgirl is eight years old, and she is one of the youngest people who have arrived on the tops of Snowdon, Scafell Pike and Ben Nevis, the three highest mountains in Britain.

Climbing isn't new to this schoolgirl. She took her first trip up a mountain in her dad's backpack when she was just six months old!

“One of the best parts about this climb was Scafell Pike,” said Rebecca. “I've never walked in the dark before, and it was fun seeing all the sheep eyes as they ran around in the dark.” Rebecca brought along food, water, a small medical box, a map, a camera to take photos. Along the way, she and her dad had fun by making up mountain songs.

“All my friends like to stay inside playing computer games, but I like being outdoors best,” says Rebecca. She also enjoys swimming and skating.

The young climber doesn't plan to stay on the ground for long. She wants to climb Mount Kilimanjaro, the tallest mountain in Africa. “And I would like to climb Mount Qomolangma one day, too,” she said.

1Rebecca took her first trip up a mountain when she was ________.

A. six months old B. six years old

C. eight months old D. eight years old

2Rebecca saw all the sheep eyes in the dark when she climbed ________.

A. Snowdon B. Ben Nevis C. Scafell Pike D. Kilimanjaro

3According to the passage, Rebecca doesn't like ________.

A. skating B. swimming

C. running D. playing computer games

4Rebecca likes climbing probably because ________.

A. she doesn't get along with her friends

B. her dad is good at it and enjoys it

C. she likes listening to songs on the mountain

D. she wants to climb Mount Qomolangma

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网