题目内容

【题目】

1If you want to join the world for Earth Hour you can simply _____.

A. call us on 555-3033 at 3 p.m. SundayB. turn off your lights for one hour

C. take action at 8:30 a.m. on 28 Mar. 2009D. go around the world to 2,000 cities

2The final soccer match is _____.

A. at 7 p.m. on FridayB. at 2 p.m. on MondayC. at 3 p.m. on SaturdayD. at 3 p.m. on Sunday

3There is a silk blouse which is 100 at New Star Mall. You can pay _____ if you want to buy it on Mother’s Day.

A. 50B. 60C. 40D. 25

4Which movie star can you see on Saturday night?

A. Wentworth MillerB. Michael SchofieldC. Harry PotterD. Jackie Chan

5If you are interested in Harry Potter children’s show, you can find more information by _____.

A. visiting us at New Star MallB. calling us on 690-1856

C. calling us on 555-3033D. turning off your lights for one hour

【答案】

1B

2D

3A

4A

5B

【解析】

本文主要介绍了四个相关事件信息Soccer tournament Global Earth hour.Big hits cinema Mother's day

1题意:如果你想要加入地球一小时,你只需要做什么?细节理解题。根据Global Earth hour部分 Turn off your lights ONE hour可知,应是turn off your lights for one hour符合。故选B

2题意:最后足球决赛是在何时举行?细节理解题。根据Soccer tournament上所显示的Final Match Sunday3p.m.可知,应是at 3 p.m. on Sunday。故选D

3题意:有一件丝绸上衣,它的价格是100美元。如果你想要在母亲节那天买的话,你需要付多少钱?细节理解题。根据Mother's day介绍部分EVERYTHING 50% OFF,可知应是打五折 100x50%= 50。故选A

4题意:在星期六的晚上,你可以看到哪个电影明星?细节理解题。根据Big hits cinema信息Movies every night at 7Actor of the weekWentworth Miller。故选A

5题意:如果你对哈利波特儿童节目感兴趣的话。你可以通过什么寻找更多的信息?细节理解题。根据Big hits cinema信息Harry Potter childrens showSaturday 2 p.m. Tel690-1856。可知应是calling us on 690-1856。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

As a famous piano master, Paderewski was admired by many people. Wishing to make progress onthe piano, one day, a boy1to a Paderewski’s concert by his mother. After they were seated, the mother saw a friend and walked up to greet her, leaving the boy alone in2seat.

Catching the chance to explore the wonders of the concert hall, the little boy stood up and finally made his way through a door 3was marked “No Admittance(进入)” . Soon, the hall got dark and the concert was about to begin. When the mother 4to her seat, she discovered that the child was missing.

Suddently the lights focused on the piano on the stage. In surprise, the mother found her little boy sitting at the piano. 5knowing where he was, the boy was picking out Twinkle, Twinkle, Little star. At the moment, the great piano master appeared, moved to the piano 6, and whispered (耳语) in the boy’s ear, “Don’t stop. Keep playing.” Then he sat down and added a running obbligato (伴奏). Together, the old master and the young beginner changed an embarrassing situation into a wonderfully creative experience. It became one of the7parts of the whole concert that evening. The people were touched so much by the master and the mother was shocked. She believed that such an experience would make a big8to her 9-year-old boy’s life.

In fact, that’s the way it is in life. What we can do on our own is hardly unusual. We tried our best, but the9aren’t excatly smooth music like what we have expected. But when we trust in the hands of a greater power, our life’s work can be truly beautiful.

Next time, you set out 10great works, listen carefully. You can hear the voice of the master, whispering in your ear, “Don’t stop. Keep playing.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网