题目内容

【题目】完成句子 根据汉语意思完成英语句子,每个空格填一个单词。请将答案写在答题卡相应的位置上。

1我希望我的父母为我自豪,因为我觉得我能做好这个工作。

I want my parents to be proud of me because I think I can do a ______ ______.

2创城期间,很多不文明行为将会公之于众。

During the time of building the civilized city, some uncivilized behaviors will be shown______ ______ .

3对比可燃冰和其他材料,我们发现可燃冰在燃烧以后污染更少。

If we ______the Gas Hydrate ______ other materials, we will find that the Gas Hydrate will produce less pollution after burning.

4100 多个国家和国际组织积极支持和参与一带一路建设。

______100 countries and international organizations have _______and taken part in the Belt and Road.

5在你的一生中,一个可以信赖的竞争对手,往往比一个忠诚的朋友更能激发你的动力。

It will _____you more to have a ______competitor than a faithful friend during your life.

【答案】

1good job

2to public

3compare with

4Over supported

5inspire trusted

【解析】

1根据汉语提示做好这个工作以及句中的不定冠词a,可知,此处需要一个名词词组,good job用在此处符合题意。故填goodjob

2根据汉语提示公之于众,可知,此处是被动语态,show sth. to sb.把某物展示给某人,被动语态形式为sth. be shown to sb.public是名词,意为公众。故填topublic

3根据汉语提示对比可燃冰和其他材料可知,将两者进行比较,固定搭配compare…with……………作比较,用在此处符合题意。故填comparewith

4根据汉语提示“100多个国家和组织可知,总数量超过一百,所以此处用over符合题意;根据汉语提示支持,此处用动词support,根据前面的助动词hace,可知此处时态是现在完成时。故填supported

5根据汉语提示激发你的动力,可知此处需要及物动词inspire;根据可以信赖的竞争对手可知,名词competitor前面需要一个形容词,trusted形容词,意为可信赖的,用在此处符合题意。故填inspiretrusted

练习册系列答案
相关题目

【题目】

WOMAN: How can I help you?

MAN: Hello. I'm interested in renting a house somewhere in the town.

WOMAN: Right. Could I have your name please?

MAN: Yes, it's Steven Godfrey. It’s hard to spell. Do you have a pen and a paper?

WOMAN: Please write here, in the form. And how many bedrooms you're looking for?

MAN: Well, we’d need four bedrooms, because I'm going to share the house with three friends. And we need two bathrooms. I drive a car, so a parking place is also needed. But we have no time to take care of a garden.

WOMAN: Okay, there are several of that size on our website. They mostly belong to families who are working abroad at the moment. What about the location?

MAN: It'd be nice to be central.

WOMAN: That might be difficult, as most houses of that size are in the suburbs. Still, there are a few. What's your upper limit for the rent?

MAN: We’d like something around 250 a month, but we could go up to 300 if we have to. But we can't go beyond that.

WOMAN: Do you know how long you want to rent the house for? The minimum let (最短租期)is six months, as you probably realize.

MAN: We’re at college here for two years, and we don't want to keep moving during that time if we can avoid it.

WOMAN: Okay, let me check what we've got on our website and call you later.

MAN: Sure. Thank you. Bye.

Here is the information the woman finds on the website.

https://www.rent.com

There are millions of homes out there. Let’s find the one that’s perfect for you.

Address

Rooms

Monthly Rent

Minimum Let

Devon Close

(town centre)

4-bedrooms, one bathroom, a garden

250

2 years

Mead Street

(town centre)

4-bedrooms, two bathrooms, parking place

350

3 years

Halmiton Road

(western end)

4-bedrooms, two bathrooms, parking place

300

2 years

Oakington Avenue

(town centre)

4-bedrooms, two bathrooms, parking place

280

2 years

1The woman and the man are communicating _________________.

A.on the phoneB.face-to-faceC.on WeChatD.by e-mail

2The perfect house for the man would be the one in_______________.

A.Devon CloseB.Mead StreetC.Halmiton RoadD.Oakington Avenue

3How much at most can the man pay for the house he would rent every year?

A.3000.B.3400.C.3600.D.4000.

【题目】 你校于20181010号启动了“2018年书香校园阅读季”。为响应该活动,你校校刊英文版正在开展以“I Like Reading”为主题的征文活动。请根据下表提示内容写一篇短文,介绍你对阅读的看法及个人的阅读情况。

要求:

1. 语句通顺,意思连贯,语法正确,书写规范;

2. 必须包含所给提示内容,并适当发挥;

3. 行文中不得出现真实人名、校名或地名;

4. 90词左右。(短文的开头和结尾已给出,不计入总词数)

I Like Reading

The important of reading

open up one’s mind

get more knowledge

...

My reading habit

when to read

where to read

what to read

My favorite book(s)

...

My reading plan

...

I Like Reading

Reading makes a full man. It’s important and necessary for everyone to read. __________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

Reading is a lifelong journey. I hope everyone can read as much as possible in the future.

【题目】阅读下面短文,根据短文内容,完成下列各题

In Chinese poet Yu Guangzhong’s poem Nostalgia, he describes his memory for his late mother as a grave(坟墓),"Nostalgia was a low grave/ Me on the outside/ Mother on the inside". And when the news came that Yu passed away on Dec 14.2017, his fans rewrote his poem to express their nostalgia for this great writer: "Now it’s us on the outside, and you on the inside."

Born in 1928 in Nanjing, Jiangsu, Yu spent his younger days on the Chinese mainland before moving to Taiwan in his 20s. Nostalgia—which Yu wrote in his 40s to voice his homesickness for his childhood motherland—became his most well-known work. The poem appeared in Chinese school textbooks and was written into songs.

However, the fact that Nostalgia became so famous also worried Yu because among the over 1,000 poems that had written, Nostalgia seemed to be the only one that the public ever talked about and enjoyed. "I’d like to think of Nostalgia as my business card, but unfortunately it got too big that it kept people from seeing the real me, "Yu once said. Writing poems is only one of Yu’s many talents. And he used his talents well. He spent his whole life working, even in his 80s. To him, writing was an important part of life that shouldn’t be affected by age or anything else.

阅读短文,根据短文内容,完成下列各题。

1How old was Yu Guangzhong when he passed away?

He was _____________years old when he passed away.

2Why did his fans rewrite his poem Nostalgia?

His fans rewrote his poem ________________for this great writer.

3Why did the fact that Nostalgia became so famous worry Yu?

Because it got too big that it kept people ________________.

4Where did Yu live in his 40s? He lived in ________________.

5What was an important part in Yu’s life Yu used his talents? It was ________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网