题目内容
【题目】
| Jenny has a sister called Linda. Look at the photo. The tall girl is her sister Linda. Next Saturday is Linda’s birthday. Jenny wants to choose a present for her sister on the Internet. | ||
Birthday presents | |||
|
|
| |
Bag $34.99 | Water bottle (水瓶) $14.99 | Singing bear $49.99 | |
|
|
| |
Chocolate $l4.48 | Notebook (笔记本) $14.99 | Scarf $12.99 | |
Here’re some presents, but jenny doesn’t know how to choose. Her sister likes blue and the bag is blue. Her sister needs a water bottle. The water bottle here is beautiful and cheap (便宜的).
Her sister always likes a singing bear, but this one is a little expensive. A box of chocolates is also a nice present, but Jenny doesn’t think it’s special. It’s great to give a notebook to her sister. She can use it at school. It’s very cold now and her sister needs a scarf to keep warm. The presents are all very good. What present should she choose for her sister?
【1】When is Linda’s birthday this year? It is on ________.
A. MondayB. WednesdayC. SaturdayD. Sunday
【2】What is blue?
A. The scarf.B. The bear.C. The water bottle.D. The bag.
【3】For Jenny, the singing bear is ________.
A. expensiveB. specialC. largeD. small
【4】What’ s the price (价格) of the notebook?
A. $12.99.B. $14.99.C. $34.99.D. $49.99.
【5】Which of the following is TRUE?
A. It’s summer now.B. Linda would like to have a bag.
C.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】
珍妮打算给她的姐姐琳达在网上购买一件生日礼物。文中列举了6件物品的价格。她姐姐需要一个水瓶,这里的水瓶又漂亮又便宜;笔记本也是很好的礼物,她可以在学校使用;现在很冷,她姐姐需要一条围巾来保暖。礼物都很好,珍妮不知道如何进行选择。
【1】细节理解题。根据文中句子Next Saturday is Linda’s birthday.可知,今年琳达的生日在星期六,答案为C。
【2】细节理解题。根据文中句子Her sister likes blue and the bag is blue.可知,书包是蓝色的,答案为D。
【3】细节理解题。根据文中句子Her sister always likes a singing bear, but this one is a little expensive.可知,对珍妮来说,唱歌熊的价格有点贵,答案为A。
【4】细节理解题。根据表格Notebook (笔记本)$14.99可知,笔记本的价格是14.99美元,答案为B。
【5】判断正误题。根据表格中的价格Bag$34.99,Scarf$12.99可知,$34.99+12.99=$47.98,故C答案正确。
【题目】
| $500 reward (赏金) for my dog’s coming back! Sherry, 3 years old . Help us find our dog. Lost (丢失)in Central Park on Monday, June 10 around 4 p.m. Tel:012-6554 7862 |
| $1, 000 reward! Emma is a black and white Australian Shepherd (澳洲牧羊犬). 1 year old. We lost her on August 27 in Highland Park. Call 847-220-2094 |
| Small reward given! Lolly is a small grey spotted (斑点) dog. A boy saw her next to a rubbish bin on May 14. But we still can’t find her. She likes to be petted and may wear a red coat. Tel: 020-231-212 |
| No reward! Lost corgl (柯基), 6 years old. Wearing leather collar (皮圈). Corgl was missing on February 2. We lost him on High Street. If you have any information, please call Mr Smith on 010-379-5122 |
【1】When was Sherry lost?
A. On June 10B. On August 27
C. On May 14D. On February 2
【2】Where did the boy see Emma?
A. In Central ParkB. In Highland Park
C. Next to a rubbish binD. On High Street
【3】How much can you get if you find Emma?
A. $500B. $1,000
C. $1,200D. No reward
【4】What will help you notice (注意到)the lost corgl?
A. Golden hairB. Black and white hair
C. Gray spotsD. Leather collar
【5】If you find a dog with a red coat, you should call _________.
A. 012-6554 7862B. 847-220-2094
C. 020-231-212D. 010-379-5122
【题目】 What do you usually do in your free time? What are your favourite activities? Last week, I put these questions on my blog. Here are the answers of three students.
Hello! My name is Zhang Li. In China, we students have two days off in a week. After I finish my homework, I often go swimming. It is a good way to relax. That’s also my favourite activity because it can help me keep healthy. |
Hi, I’m Eric Brown. In America, we have many free time for activities. For example, we go camping every Friday. We sing, dance and play games together. If we feel tired, we can rest in beautiful tents. All of us have great fun that day. |
Hi, my name is Pin Anong. In Thailand, our summer vacation begins in Late February to early March. I hardly ever go out on my vacation. My parents are busy all the time. On my vacation, my favourite activity is reading at home. |
【1】Why does Zhang Li often go swimming?
① It’s relaxing. ②She wants to swim quickly.
③She likes it very much. ④It’s good for her health
A.①②③B.②③④C.①③④D.①②④
【2】How often does Eric Brown go camping?
A.Once a week.B.Twice a week.C.Once a month.D.Twice a month.
【3】What can we learn from the passage?
A.Zhang Li studies best.B.Playing games is Erics favourite.
C.These three students are close friends.D.Pin had to spend her vacation at home.
【题目】
Every day,at least one child dies in a house fire. 293 children are hurt(受伤)by fire. |
House fires make about 90% of all fire deaths (the moum.of die). |
Place a smoke alarm on every floor of your home. Half of all housefire deaths happen between 11 pm and 7 am. Run away from danger quickly when hearing alarms outside of every bedroom. |
77% of families have no house fire escape(逃离)plan. A plan can help you escape a house fire. It needs two ways out of every room. |
If there is a fire, you may have less than 3 minutes to leave your home. Be ready to escape quickly when the alarm sounds and then call for help. |
【1】90% of the fire deaths are because ________________.
A.forest firesB.school firesC.house firesD.farm fires
【2】If there is a fire, you have less than___________ minutes to leave your home.
A.twoB.threeC.sevenD.eleven
【3】This passage mainly tells us ____________to keep away from fires.
A.what we should doB.where we should go
C.who we should ask for helpD.why we should make a plan