题目内容

【题目】Sydney Tower

Address: 100 Market St, Sydney

Phone: 02 9333 9222 Fax: 02 9333 9203

Open time: 9:00 a.m. to 10:30 p.m. (Saturdays to 11:30 p.m.)

Ticket: $ 60 (for an adult) $ 30 (for a child)

Website: www. sydneytower. com. au

How to get there: train to Town Hall Station and a short walk along Market Street

How to book tickets: by phone / fax or through the Web

Attraction: Sydney’s best views are just the beginning! Sydney Tower takes you to the highest point above Sydney for exciting 360° views of our beautiful city.

1Sydney Tower is ______ in Sydney, Australia.

A. the busiest streetB. the biggest station

C. the most beautiful parkD. the highest point

2If you Want to book a ticket to Sydney Tower, you can' t _______ .

A. email sydneytower@ hotmail. cornB. fax 02 9333 9203

C. search www. sydneytower. com. auD. dial 02 9333 9222

3Frank wants to go to Sydney Tower with his two children, he will pay _________.

A. $60B. $90C. $120D. $150

4Last Saturday, Johnson went to visit Sydney Tower. He had to get down the tower _ .

A. after 11:30 pmB. before 11:30 pmC. at 10:30 pmD. by 10:30 pm

5The passage above is probably________ .

A. a piece of newsB. a novelC. a storyD. an advertisement

【答案】

1D

2A

3C

4B

5D

【解析】

文章是一片关于悉尼塔的广告,有地址、电话、开放时间、票价、网址、怎么到达那里、怎么预定票和吸引人的地方。

1细节理解题。根据Sydney Tower takes you to the highest point above Sydney for exciting 360° views of our beautiful city.可知是悉尼的最高点;故选D

2判断题。根据Fax: 02 9333 9203 Website: www. sydneytower. com. au 以及Phone: 02 9333 9222可知没有说邮箱是sydneytower@ hotmail. Corn;故选A

3细节理解题。根据Ticket: $ 60 (for an adult) $ 30 (for a child)可知一个成年人,两个孩子共120美元;故选C

4细节理解题。根据Open time: 9:00 a.m. to 10:30 p.m. (Saturdays to 11:30 p.m.)可知星期六到晚上11点半;故选B

5主旨大意题。根据文章是一片关于悉尼塔的广告,有地址、电话、开放时间、票价、网址、怎么到达那里、怎么预定票和吸引人的地方;故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

Great white sharks have become well known in a bad way, for being scary. 【1. However, you are more likely to be hit by lightning than attacked by a great white shark.

One reason why people don’t like great white sharks is that they are huge. They grow to be nearly 21 feet long and can weigh up to 5,000 pounds. That is about two cars long! But the size is not typical. Most great whites are smaller, about 10 to 15 feet long. 【2 .

Great whites are called apex predators(捕食者)because they are at the top of the food chain. They have no predators and aren’t that picky about what they eat. Great whites are known to eat fish, squid, other sharks, otters, turtles, dolphins, whales, seals, and sea lions. 【3 . Great whites also eat carrion, which is the remains of dead animals floating(漂浮)in the water.

【4 . They have 3,000 teeth, and each is up to 3 inches long! Their very sharp teeth are shaped like triangles and have rough edges that tear into things. Great whites don’t even chew their food. They just swallow it down. 【5 .

But, like other sharks, great whites don’t intentionally(主动地)eat or attack humans. So swim without fear.

A. That’s still longer than one car, though.

B. Those last two kinds are their favourite food.

C. Movies and popular stories make them scary.

D. A big meal can satisfy a great white shark for about two months.

E. Another reason why people fear great whites is their frightening teeth.

【题目】完形填空,先通读下面的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

Life for the students in China is not easy. Their school days are very busy, they have 7 or 8 classes at school every day, but after school, they still need to do much homework. A lot of students complain that they are too ________ during the weekdays, they need free time to do things they like. However, teachers at school tell the students ________ except how to relax.

How do students ________ their weekends? Last month, we did a survey at NO.5 Middle School about ________ they usually did on weekends. Here are the results of the ________ . 40% of students do homework or study at home. More than 20% of students watch TV or listen to music to relax ________ . Less than 20% of students like surfing the Internet and playing computer games for ________ . About 10% of students usually help their parents do ________ —— cleaning the room or washing the dishes. ________, another 5% of students have to go to different lessons, including language learning, math classes and instrument practicing.

According to the survey results, half the students don’t relax well on weekends. A teacher ________ NO.5 Middle School said, “It’s important for students to have a good rest and keep healthy. Teachers and parents ________ help them learn to relax.” In the USA, most students have wonderful weekends. They may play sports or do some reading in the ________ with friends. They may ________ help parents do a yard sale. ________ the weather is nice, they will fly a kite in the park or enjoy the ________ on the beach.

As an old saying goes: “All work no play makes Jack a dull* boy.” We hope students in China will have more free time to enjoy themselves.

【1】A. happy B. tired C. relaxed D. boring

【2】A. something B. nothing C. anything D. everything

【3】A. spend B. take C. cost D. pay

【4】A. what B. how C. that D. which

【5】A. story B. book C. survey D. note

【6】A. himself B. herself C. ourselves D. themselves

【7】A. money B. fun C. work D. study

【8】A. housework B. homework C. schoolwork D. farm work

【9】A. Happily B. Unhappily C. Fortunately D. Unfortunately

【10】A. with B. for C. from D. about

【11】A. should B. shouldn’t C. would D. wouldn’t

【12】A. restaurant B. bank C. library D. station

【13】A. too B. also C. either D. neither

【14】A. Although B. But C. Because D. If

【15】A. rain B. sunshine C. snow D. wind

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网