题目内容

【题目】

Lucy

I like sports. I have ten tennis balls, seven basketballs, four volleyballs and five soccer balls. I play tennis with my friends every day.

Mary

I have five baseballs, five volleyballs, two soccer balls. I like ping-pong. It’s easy for me. I often play ping-pong with my classmates. I also have three ping-pong bats and lots of ping-pong balls.

Alice

I don’t have any balls. I love sports, but I don’t play them. I only watch them on TV.

根据表格里的内容,选择最佳答案。

【1】Lucy and Mary have volleyballs.

A. four B. five C. eight D. nine

2Lucy plays every day.

A. ping-pong B. tennis C. baseball D. soccer

3Mary doesn’t have .

A. volleyballs B. ping-pong balls

C. baseballs D. basketballs

4 has two soccer balls.

A. Mary B. Lucy C. Alice D. Mary and Lucy

5Alice .

A. has no balls

B. doesn’t like sports

C. thinks ping-pong is easy

D. plays sports with her classmates every day

【答案】

【1】D

2B

3D

4A

5A

【解析】

试题分析:本文叙述了露西、玛丽和爱丽丝关于运动类收藏的东西及爱好

【1】D细节理解题。根据I have ten tennis balls, seven basketballs, four volleyballs.I have five baseballs, five volleyballs可知,露西有4个排球,玛丽有5个排球。她们两个共9个排球。故选D

2B细节理解题。根据 I play tennis with my friends every day.可知,露西每天和朋友打网球,故选B

3D细节理解题。根据I have five baseballs, five volleyballs, two soccer balls. I also have three ping-pong bats and lots of ping-pong balls.可知,玛丽没有篮球,故选D

4A细节理解题。根据I have five baseballs, five volleyballs, two soccer balls.可知,玛丽有两个足球,故选A

5A细节理解题。根据I don’t have any balls可知,爱丽丝没有球,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】A)听音选图(共5小题,计5分)

根据你所听到的内容,选择相应的图片。

B)对话理解(共10小题,计10分)

根据你所听到的对话以及针对该对话所提的问题,选出能回答该问题的最佳答案。

听下面一段对话,回答第6小题。

6.What does the woman want?

A.Some fish. B.Some meat. C.Some vegetables.

听下面一段对话,回答第7小题。

7What did the woman think of the film?

A.Interesting. B.Moving. C.Boring.

听下面一段对话,回答第8小题。

8.When is Li Leis birthday?

A.June 18th. B.June 19th. C.June 20th.

听下面一段对话,回答第9小题。

9.Where are they probably talking?

A.In the classroom. B.On the street. C.In the park.

听下面一段对话,回答第10小题。

10.What is Lisa doing now?

A.Reading a book. B.Touching the picture. C.Drawing a picture.

听下面一段对话,回答第11-12小题。

11.How long has Joy been away?

A.Four or five days. BFour or five weeks. C.Four or five months.

12.How many times has the man been there?

A.Many times. B.Several times. C.Only once.

听下面一段对话,回答第13-15小题。

13.What is Jack doing for vacation?

A.Visiting the Great Wall.

BDoing chores at home.

CGoing bike riding.

14.Why does Lucy have to stay at home for a few days?

A.Because her parents both work.

BBecause her parents have no money.

CBecause she is tired.

15.Who is Lucy going with?

A.Her friends. B.Her cousins. C.Her parents.

C)笔录要点(共5小题,计10分)

根据你所听到的内容,完成下面的表格。(每空不超过三个单词)

【题目】A.句子理解:听句子,从所给的三幅图中选出与你所听到的句子情景相同(相近)的图画。(每小题读两遍)

1.

2.

3.

4.

5.

B.根据你所听到的对话内容,选择最佳选项回答问题。(每段对话读两遍)

第一节 听下面6段短对话,回答第6至11小题。

6. Which sport does Mary like better?

A. Cycling. B. Skating. C. Swimming.

7. What does the woman want?

A. Milk. B. Coke. C. Coffee.

8. Whats the matter with the woman?

A .She has a backache

B. she has a toothache

C. She has a headache

9. Who made the telephone call just now?

A. Sally. B. Sallys brother. C. Sally's father.

10. Why was Betty late this morning?

A .Because her bike was broken.

B .Because she had a traffic accident.

C .Because she broke the traffic rules.

11. Which bus can the man take to the zoo?

A.No.138. B. No.308. C No.318.

第二节 听下面三段长对话,每段对话后各有三个问题,选择最佳选项回答问题。

听第1段长对话,回答第12至14小题。

12. Where did Mr. Smith lose his bag?

A. In the bookstore.

B. In the supermarket.

C. At the police station.

13.What color is Mr. Smiths bag?

A.Red. B. Brown. C. Black.

14. Whats in the bag?

A. A wallet. B. A book. C. A mobile phone.

听第2段长对话,回答第15至17小题。

15. Whats Miss Greens new job ?

A. A student. B.A teacher. C. A driver.

16. What time must she arrive in the afternoon on weekdays?

A. 2:15 p.m. B. At 2:30 p.m C. At 2:45 p.m.

17.How many days will she have for her holidays every week?

A. Four. B .Three. C. Two.

听第3段长对话,回答第18至20小题。

18. What did the woman advise the man to do at first?

A .cook food.

B. To clean the room.

C .To talk with old people。

19. Where did the man go at last?

A .To a school

B .To a childrens home.

C. To an old people's home.

20. How often should he work at least?

A. Once a week. B .Twice a week. C. Three times a week.

C根据你所听到的短文内容,选择正确答案。(短文读两遍)

21. The farmer took fl bag of _______to a town one day.

A. fruit B. rice C. salt

22. The poor farmer lived _________ .

A. in the town

B .in the city

C. near the great mans home .

23. When seeing the great man,the farmer was very________ .

A. happy B. bored C. disappointed

24. The great man got off his horse as soon as _________ .

A. he came nearer

B. the bag fell off

C. he saw the poor farmer

25. The farmer could thank the great man by_________ .

A. helping others

B. lifting the bag

C giving him money

D. 根据你所听到的短文内容。填写下面表格。每空填一词。(短文读三遍)

Information about Han Mei in ten years

Age

26.__________

English level

27.__________

Place of living

28.___________

Living conditions

a big house with a beautiful 29________

Transportation

ride a 30.________ bike .

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网