题目内容

The tiger is the largest wild cat in the world. The big cat weighs about 363 kilograms and is about two meters long.

Tigers wait until it is dark, and then they go out to find their food. When a tiger sees an animal, it moves very quietly, and then jumps on the animal to kill it. Sometimes it can take several days for a tiger to finish eating its kill. The tiger eats until it has enough, then it covers the dead(死的)animal with leaves. Later when the tiger is hungry again, it comes back to eat some more.

The tigers are different from others in the cat family. They like water and they often jump into rivers to swim.

Some tigers live in very cold places in India and parts of South Asia.

All tigers are in danger. People kill them to use their skins (皮) for clothes, and their bodies for medicine. In addition, there is also less and less land for tigers to live on. But now people know that tigers are in danger and are making plans to protect them.

Title: the largest 1.cat

What’s the 2.

The big cat is about 363 kilograms

What’s the length

The big cat is about two 3.long

4.to hunt animals

Tigers go to find food after it is 5.;

Tigers move very 6.when seeing an animal;

Tigers cover the dead animals after eating enough.

What’s the difference

The tigers are not the 7.as others in the cat family.

The tigers like swimming.

Where is the living area

Some tigers live in India and 8. of South Asia.

What are the 9.

People kill them for clothes and medicine.;

The living land is getting less and less

How to protect tigers

People are making 10. to protect them.

1.wild 2.weight 3.metres 4.How 5.dark 6.quietly 7.same 8.parts 9.problems 10.plans 【解析】本文是一篇说明文。主要讲的是猫科动物老虎的捕食方面的习惯以及介绍它们的主要栖息地,并提到人类现在正因出于利益而大规模的捕杀老虎。 1.句意:标题:最大的野猫。根...
练习册系列答案
相关题目

A blog(博客) is another way to say a “web log”. People write blogs about all kinds of

things, from news and events (大事) to hobbies and reviews (评论). Some people use them just as a simple record(记录) what they did. Every day.

Blogging has become very popular, because more and more people use the Internet.

New technologies(技术) have made keeping a blog an easy thing to do .,so millions of people now have their own blogs. They are usually free to set up and easy to update(更新). You can upload(上传)pictures onto a blog and link (链接)to other websites.(网址). To many people ,these feathers (特征) make blogs much more useful than traditional diaries.

We are able to send texts , pictures and videos (录像) from our mobile phones

directly(直接地) onto the Web . New technologies like this are making blogging even easier ,people also think blogs are better than newspapers for finding out about news ,events and ideas .They like to use blogs because they can get information from everywhere .It looks like blogs are going to become one of the most important ways to find and share information in the near future.

Title : Basic Knowledge of A Blog (博客的基本常识)

What is a blog ?

★“Blog “is another way of 1. “weblog”.

★ Writing blogs is like keeping a 2.online.

Why are blogs so popular?

★ The number of the Internet users is 3..

★ They are easy to use and cost nothing.

4. are blogs

developing (发展)?

★Texts, pictures and videos can be sent directly onto the Web from mobile phones now.

★Blogging will be one of the most important ways to find and share information 5.

1.saying 2.diary 3.growing 4.How 5.soon 【解析】本文主要介绍了博客。人们写各种各样的博客,从新闻和事件到爱好和评论。有些人只是简单地记录下他们每天做的事情。博客越来越流行,因为越来越多的人使用互联网。新技术使博客成为一件容易的事情,所以现在有数百万人拥有自己的博客。我们可以通过手机直接上网发送文本、图片和视频。他们喜欢用博客,因...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网