题目内容

【题目】她的妈妈已经离家至少有一个月了。

____________________

【答案】Her mum has been away from (her) home for at least one month.

【解析】

这是陈述句,句子主语是她的妈妈her mum,根据已经可知句子是现在完成时,leave是短暂性动词,不能与表示一段的时间状语连用。谓语动词“离家”用延续性形式be away from的现在完成时has been away from,宾语是her homeher可省略。时间状语用for引出一段时间,表达至少有一个月用短语at least one month。故答案为Her mum has been away from (her) home for at least one month.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 "Christmas isn't Christmas without any present," Jo said sadly.

"I hate being poor!" Meg said, looking at her old dress.

"Some girls have lots of nice thing and other girls have _______ at all," said Amy, "I don't think it's fair (公平)."

"But we've got Father and Mother, and each other," said Beth.

The four sisters looked _______ for a moment when they remembered this.

Then Jo said, "But we haven't got Father."

Their smiles _______ disappeared. Mr. March was far away far away with the soldiers.

"Mother says our teen are suffering (受苦) and we mustn't spend money for _______," Meg said. "That's _______ we can't have presents this year."

"Well, each of us has a dollar to spend," said Jo. "What can the army (军队) do with four dollars? Nothing! I don't _______ anything from Mother but I'd like to buy a book for myself," Jo loved reading. "Mother didn't say anything about spending our own money," cried Jo. "We work hard for it, so let's buy what we want and have a little _______."

Just then the clock struck six. Beth got up and put her mother's shoes near the fire to _______. They're a little wet.

"Those shoes are very _______," said Jo. "Mother needs some new ones. Father told me to take care of Mother while he was ________."

1A.somethingB.anythingC.everythingD.nothing

2A.happyB.angryC.worriedD.scared

3A.latelyB.usuallyC.suddenlyD.finally

4A.pleasureB.healthC.educationD.environment

5A.howB.whyC.whenD.where

6A.borrowB.expectC.knowD.stop

7A.roomB.timeC.funD.history

8A.burnB.playC.warmD.keep

9A.shinyB.softC.cheapD.old

10A.aroundB.awayC.aloneD.anywhere

【题目】 There are many ways to help improve your health like eating healthy food, taking exercise and getting medical help. But the easiest and cheapest way to improve your health is just to sleep eight hours or more every night. The general sleeping rule is that the younger you are, the longer sleep you need. But regardless of(不管)age, some people need to sleep more while for some a few hours is enough.

The problem with sleep is that more and more people in the world are not sleeping enough.

According to the World Health Organization over half the people in the world may be sleep-deprived. Having less sleep not only makes people feel tired but also causes accidents. In the United States alone, sleepy drivers cause at least 100, 000 traffic accidents a year. Also sleep problems can cause medical problems such as high blood pressure.

Why are so many people sleep-deprived? Part of the reasons may be cultural. In the American culture, people put a higher value on work than on sleep. In fact, people who sleep a lot are usually seen as "lazy". Also, you can sometimes hear some people say proudly that they don't have much time to sleep. They only sleep four or five hours a night. It seems that the less you sleep, the more work you'll do.

How do we teach these people to learn the value of sleep? Perhaps they may listen to the advice of Dr. James Maas, an expert(专家)in sleep. He says, "Sleep is like a credit(信用卡)card. When you sleep less, you are only borrowing time. You always have to pay it back. The more hours you don't sleep, the more hours you should sleep to "pay back" the hours on your 'sleep credit card'."

For those who value work more than sleep, they should listen to what a famous person once said. "Don't think you will be doing less work because you sleep during the night. That is a foolish idea which is held by people who have no imagination. You will be able to do more."

1What does "sleep-deprived" mean in Paragraph 3?

A.Having a good sleep.B.Excited about sleep.

C.Having less sleep.D.Interested in sleep.

2Why does Dr. James Maas say "sleep is like a credit card"?

A.Because we should pay money back.B.Because we can borrow time.

C.Because we must pay back if we sleep less.D.Because we can borrow money.

3What do the words of the famous person mean in the last paragraph?

A.Sleeping during the night is foolish.B.Sleeping during the night is helpful.

C.People have no courage.D.People always do less work.

4What is the best title of the passage?

A.The Value of SleepB.The Value of Study

C.The Ways of Eating LessD.The Ways of Making Money

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网