题目内容

--- Let’s go to see a film this evening.

--- ________. I’d be glad to.

A. That’s right. B. That’s all.

C. That’s all right. D. All right.

D 【解析】试题分析:句意:——让我们今天晚上去看电影吧。——好吧。我将会很高兴。A. That’s right. 那是正确的;B. That’s all. 就这样;C. That’s all right. 没关系;D. All right. 好吧。根据 I’d be glad to.可知他同意去看电影,故选D。
练习册系列答案
相关题目

阅读表达 阅读下面的短文,根据短文内容回答问题

In Thailand(泰国),there are many elephants. They are very useful. They can carry heavy things so they can help people do a lot of hard work. And they are very clever. They can act and dance. Sometimes they can play with people. Many people go to Thailand to have fun with the elephants. It’s very interesting.

But do you know there is a festival for the elephants in Thailand? It is called Elephant Day. It comes at the third weekend of November. On that day, the elephants don’t work or act. They can have a good rest. People give them much good food like fruit and vegetables. People also have some activities for them. On that day, the elephants can wear colourful clothes and eat nice food. They enjoy themselves a lot then.

根据短文回答问题,每题答案不超过6个单词。

1.In which country are there many elephants?

___________________________________________________________.

2.When is Elephant Day?

_________________________________________________________.

3.What food do people give elephants on Elephant Day?

__________________________________________________________.

4.What can the elephants wear on Elephant Day?

______________________________________________________.

5.What do you think of Elephant Day?

_________________________________________________________.

1.In Thailand 2.At the third weekend of November 3.Good food ./Nice food 4.Colourful clothes 5.It is interesting. 【解析】文章讲述了泰国的大象和大象节。 1.根据In Thailand(泰国),there are many elephants.故答案...

Hong Kong has about forty public(公共的) beaches. Some of the beaches(海滩) are the best in the world. People can go there for a swim. You can go to most of them by bus. You must take a boat to go to some beaches. There are toilets, dressing rooms and places to buy food and drinks on most of the beaches.

You will swim there without danger (没有危险) if you remember these rules(规则). 

● You must swim with others.

● Never swim after a meal or when you feel hungry or tired. 

● Do not stay in the water for too long. 

● Never go out in a boat if you cannot swim.

Remember: A red flag(旗子) tells that it is dangerous for anyone to go into the water. A blue flag tells that it is dangerous for children.

1.How can you go to most of the beaches in Hong Kong?

A. By bus. B. On foot. C. By boat D. By bike

2.When you see a blue flag, you know that ___________ there.

A. women cannot swim B. men can swim

C. children cannot swim D. anyone can swim

3.When you see a red flag, you know that __________ there.

A. women cannot swim B. children cannot swim

C. anyone can’t swim D. anyone can swim

4.According to this passage, which of the following is true?

A. You can’t swim after lunch. B. You cannot swim for a short time.

C. You mustn’t swim with other people. D. You can always swim when you see a red flag.

5.This passage mainly tells us ___________.

A. swimming in Hong Kong is dangerous

B. it is not easy to go swimming in Hong Kong

C. Hong Kong has many best beaches in the world

D. something about Hong Kong’s beaches and swimming rules there

1.A 2.C 3.C 4.A 5.D 【解析】文章讲述了香港的公共海滩以及在海滩游泳需要注意的事项。 1.根据. You can go to most of them by bus.故选A 2.根据A blue flag tells that it is dangerous for children.故选C 3.根据A red flag(旗子) t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网