题目内容

【题目】As the event of Sunny Sports develops in our country, the government has paid more attention to the【1】h of the students and raised,“Exercise one hour a day, keep illness2a .”So far our school life has changed a lot. Now we have3m time to take part in the morning or after school activities. We play football, basketball and swim. They let our brains relax and make our school life more4c . We have become more energetic. Above all our study has 5i greatly. Let’s take exercise every day. It can build up our body strength and reduce diseases.

【答案】

【1】health

【2】away

【3】more

【4】colourful

【5】improved

【解析】

试题分析:短文大意:随着阳光体育活动在我国发展,政府更加关注的学生的健康,并且提出 “每天锻炼一小时,远离疾病。”的口号。

【1】句意:政府更加关注的学生的健康。所填词前有定冠词修饰,并且后面有介词短语限定,结合所给首字母可知该填写health,健康。

【2】句意:每天锻炼一小时,远离疾病。Keep…away远离。结合所给首字母可知该填写away

【3】句意:现在我们有更多的时间参加早上或放学后的活动。所填词修饰不可数名词,结合所给首字母可知该填写more,更多的。

【4】句意:让我们的学校生活更加丰富多彩。所填词描述life,结合所给首字母可知该填写colourful,丰富多彩的。

【5】句意:我们的学习有了很大提高。所填词跟在助动词has之后,结合所给首字母可知该填写improved,提高,改善。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网