题目内容
【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。B![]()
(1)What can you do when you go on Essential Europe Tour?
A.Experience long walks along the seaside.
B.Visit museums with an experienced guide.
C.Travel by train everywhere in Europe.
D.Book trips to visit local markets.
(2)Which of the following will provide you with a chance to go mountain biking?
A.Beach Vacations
B.Backpacking Trip
C.Tours
D.Active Vacations
(3)Who will probably choose Backpacking Trip?
A.A newly married couple who want to go shopping.
B.A family with children who'd like to enjoy food.
C.A man who wants to spend less money on a journey.
D.A businessman who plans to stay at a luxury hotel.
【答案】
(1)B
(2)D
(3)C
【解析】文章大意:主要在网站上向读者介绍了四条旅行路线。
(1)细节理解题。根据原句You stay in three-star hotels, eat in fantastic resaurants and visit all the top tourist sights and museums with an experienced guide. 可知你可以和有经验的导游参观博物馆,故选B。
(2)细节理解题。根据原句This fantastic trip offers you a chance to go mountain biking. 可知Active Vacations可提供高山骑自行车,故选D。
(3)推理判断题。根据原句With an Internet card, you can travel cheaply by train everywhere in Europe. 可知想少花钱的人可选择Backpacking Trip。故选C。
【题目】将下列单词或词组填入空格,每空格限填一词,每个单词或词组只能填一次。
A. widely B. suffer C. health D.thinner E. complain of |
With such a large rise on mobile phone users around the world over the last 10 years, many people are worried about possible problems. For some time, scientists have been thinking that mobile phones could lead to cancer.But so far,there is no strong evidence (证据)for this.
The Norway Institute of Public Health and the UK 's Health Protection Agency both released some studies last year.They said that there was no link found between mobile phone radiation(辐射) and cancer.
However, many mobile phone users often headaches, dizziness (头晕)and even feeling sick.Last October,a court case (诉讼案件)in Italy said that heavy mobile phone usage had caused brain cancer in one man.
He had used a mobile phone up to six hours a day for 12 years.
But the biggest problem with research now is that it is too early to reach conclusions.Mobile phones have only been used since the 1990s, and cancers can take many years to develop.
There is also still a strong argument that mobile phones are a major risk for children."Inner child,small central brain structures are going to be exposed(暴露),"said Dr.Annie,"Besides,kids have a skell(头盖骨) which is .
There is much more water in their brain, so there are many reasons that they take in more of the same radiation."![]()