题目内容

Every day I have things .

A. much more; to do B. much more; doing

C. many more; to do D. many more; doing

C 【解析】句意:每天我有更多的事情去做。第一个空格后是可数名词的复数形式。much more+不可数名词,故排除AB;many more更多+可数名词的复数,have sth to do 用动词不定式表示未做的事情。故选C。
练习册系列答案
相关题目

Elephants have very strong legs.Their legs are like trees.They usually walk slowly because they are so big,but they walk very quietly.

Wild elephants living in the jungle(丛林) usually stay together in big families.Usually one old elephant leads them.The others follow their leader.They usually move about at night,looking for food.In the hot daytime,they go to sleep in the cool shade of the trees.Elephants are kind animals.When one of them is hurt and cannot pull itself to its feet,the other elephants lift it up and help it to walk.

Some people say that elephants never forget.They remember people who are kind or bad to them.

1.Elephants usually walk slowly because .

A. they are very big

B. they are quiet

C. they are very strong

D. they want to eat leaves along the way

2.Wild elephants living usually stay together in big families.

A. in the zoo

B. in the suburbs

C. in the jungle

D. in the cities

3.When an elephant is hurt and cannot keep itself to its feet,the others .

A. lift it up and help it to walk

B. run away as soon as possible

C. kill it immediately

D. carry it to a safe place

4.If you hurt an elephant,what may happen when you meet it again five years later?

A. It may not remember you and walk away.

B. It may kick you or do something to hurt you.

C. It may eat the food you give it.

D. It may let you take photos with it.

5.When elephants stay together, .

A. not all the elephants follow their leader

B. the youngest elephant leads them

C. there is a leader

D. there is no leader

1.A 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了野生大象的外形特点和生活习性。 1.题意:大象通常走得很慢,因为 。考查细节理解题。根据They usually walk slowly because they are so big,,可知选A。 2.题意:野生大象通常生活在大家庭中。考查细节理解题。A. in the zoo在动...

Monkeys are clever, but they are very greedy(贪婪的) as well. They have suffered(吃亏)a lot because of this. But they never change this way.

In India, people use monkeys’ greed to catch them. Do you know how they can catch monkeys? Here are some instructions.

*Make a hole(洞)in a big pumpkin. The hole must be just right-not too big or too small.

*Put some jujubes(枣)in the hole.

*Leave the pumpkin under the tree. Make sure there are some monkeys in the tree.

*Hide yourself and watch the monkeys.

When you leave, the monkeys come down to the pumpkin. When they find a hole in the pumpkin, they don’t know what’s in it and one of them puts its hand into the hole to find out what is inside. When it touches the jujubes, it will hold some of them in its hand. So it isn’t able to take its fist(拳)out of the hole. You can’t come close at this time. Will the monkey drop off the pumpkin? Don’t worry. It seems it likes the pumpkin better than its life. It will run with the pumpkin, holding its fist more tightly. Finally, people can catch it easily.

How do 1. catch Monkeys

Instructions

Make a hole(洞)in a big pumpkin. The hole must be just 2.

3. some jujubes(枣)in the hole.

4. the pumpkin under the tree.

Hide yourself and 5. the monkeys.

The monkeys come down to the pumpkin and puts its hand into the hole

6.it holds the jujubes in its hand, it 7. take its fist out.

It will 8. the pumpkin to run away. So it is 9. for people to catch them.

Conclusion

We can’t be a greedy monkey. It 10. a pumpkin better than its life

1.Indians 2.right 3.Put 4.Leave 5.watch 6.Because 7.can’t 8.take 9.easy 10.likes 【解析】本文叙述了可爱、淘气的猴子由于贪婪的习性不改,印度的人们便利用其不改的习性来捉猴子。 1.根据In India, people use monkeys’ greed...

根据短文内容, 从方框中选出合适的句子填入文中空缺处, 使短文内容完整正确。

I have had a lot of teachers in my life and I have met many excellent teachers.I love them all because they have given me much help in my study.But the one that I'll never forget is my English teacher Mrs Wang.I was thankful for what she has done for me.1.,she could always help me in time.She was the best teacher in my eyes because she gave me something exceptional.

In my junior I was considered as a silly girl,because I was silent in class,but Mrs Wang always praised me.Her words were very important for me.2.With her encourage,I began to believe in myself.As a result,3.at the end of that term.In my eyes,she is not an English teacher,but also a kind mother.

4.but I love and respect her.We usually playing games or singing songs and doing other activities in class.Mrs Wang often help me to patiently after class,taught me important knowledge and skills,knowledge and skills,and taught me how to be an outstanding person,5.I was completely moved and touched.

On the voyage of life,Mrs Wang have kindle the light of hope for me.but also given me a strong heart to face any difficulty.

A.Mrs Wang was a strict teacher,

B.She gave me confidence (自 信 )and courage.

C.Mrs Wang was outgoing and cool,

D.W hen I was in trouble,

E.what she only wanted to see was my improvement.

F.I got very big marks

1.D 2.B 3.F 4.A 5.E 【解析】解析:短文讲了作者回忆自己的难忘的英语老师,详细的介绍了和老师之间发生的事情,及其老师对作者的帮助和人生的影响。 1.解析:细节推理题。根据上文I was thankful for what she has done for me,我感谢她为我所做的一切,和下文she could always help me in...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网