题目内容

【题目】选词填空

townexpectshoulderwoundugly

1The doctor tried to stop blood bleeding from his __________

2Nobody thinks of his mother as an __________ woman

3He carried a big bag on his __________

4Our __________ is not big but very beautiful

5My sister __________ to go to university

【答案】

1wound

2ugly

3shoulder

4town

5expects

【解析】

1句意:这个医生试着阻止血从他的伤口流出。

根据空前his可知,空处用名词,且表示“他的伤口”。wound伤口,故答案为wound

2句意:没有人认为他的母亲是一个丑陋的女人。

根据空后woman可知,空处用形容词作定语,ugly丑陋的,故填ugly

3句意:他的肩上扛着一个大袋子。

根据空前his可知,空处用名词。且根据句意可知,表示肩上扛着大袋子。shoulder肩膀,且用单数,故答案为shoulder

4句意:我们的城镇不大但是很美丽。

根据空前形容词性物主代词our可知,空处用名词。根据句意可知,译为“我们的城镇”。town城镇,且根据is可知,用单数,故答案为town

5句意:我的妹妹期望上大学。

根据空前主语my sister可知,空处用谓语,再根据空后to go to university可知,用expect to do sth“期待做某事”,且主语为my sister,故答案为expects

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the best answer (根据短文内容,选择最恰当的答案)

For all the pet lovers, here’s a list of where you can find pets in books.

1.The dogs

Argos from The Odyssey

Argos is one of the first dogs to have appeared in Western works. He is the symbol of faithfulness. He was the only one to recognize Odysseus when he returned to his home after 20 years. Seeing his master(主人) after so long, old Argos put his ears down and wagged his tail, dying shortly after.

Toto from TheWizard of Oz

Toto is a little black dog. He is the famous character of the books under the title “The Wizard of Oz”. He followed Dorothy on her adventures to Oz and other lands. He can speak but he only chooses not to.

2.The cat

Cheshire Cat from Alice in Wonderland

The Cheshire cat is known for his mischievous grin (咧嘴坏笑). He is possibly one of the most annoying yet amusing cats of all times. He often has interesting and puzzling conversations with Alice. He has the ability to appear and disappear at will, thus escaping from punishment and danger quite a few times.

3. The horse

Black Beauty

A must read for all horse lovers, Black Beauty is the story of a horse from his childhood to his old age. Here, the horse himself tells his story and speaks of his memories. He has to face many hardships and also cruelty at the hands of others. But he overcomes it all and teaches everybody lessons of kindness, sympathy, etc.

4.The rabbit

Peter Rabbit from The Tale of Peter Rabbit

Peter Rabbit is an anthropomorphic(拟人化的) rabbit who wears a jacket and shoes. He lives with his close family members in a rabbit hole. He once goes to his neighbor’s garden and eats a lot of vegetables. As a punishment, his neighbor takes away his jacket and shoes. Later on, Peter once again sneaks into his neighbor’s garden to take back his clothes.

5. The bird

Fawkes from Harry Potter

Fawkes is the name of a creature, called Phoenix(凤凰) in the Harry Potter series. He was very loyal to his master, Dumbledore. He also helped Harry in danger many of the times and also healed him once, with his tears. Fawkes was highly intelligent and understood his master and he also knew when his help was needed.

As many of the pet characters above have appeared in famous works of literature, most of you might be familiar with them. Some of these works have also been made into films, cartoons or series. But they are not always perfect on the screen. Therefore, it is suggested that you read the books first. Happy reading!

1How many different kinds of pets are mentioned in the passage?

A.Five.B.Six.C.Seven.D.Eight.

2The underlined part “sneaks into his neighbour’s garden” is close to “________”.

A.steps into his neighbour’s garden happilyB.runs into his neighbour’s garden quickly

C.climbs into his neighbour’s garden carefullyD.goes into his neighbour’s garden secretly

3According to the passage, if you want to learn how to go through difficult days, you should read ________.

A.Black BeautyB.The OdysseyC.The Tale of Peter RabbitD.Harry Potter

4According to the passage, ________makes people feel funny from time to time.

A.FawkesB.ArgosC.the Cheshire CatD.Toto

5Why is Fawkes special to Harry Potter?

A.Because he helps Harry Potter to be kind.B.Because he saves Harry Potter for many times.

C.Because he teaches Harry potter to trust others.D.Because he has magic power to know when he is needed.

6We can read this passage most probably in________.

A.a surveyB.a magazineC.a posterD.an advertisement

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网