题目内容

【题目】根据短文内容从下面方框中选出五个句子还原到文中,使短文意思通顺,结构完整。有一项是多余的。
I am studying in New York now. My English teacher is good-looking. Everyone in our class likes her very much.
They are Sara, Ben, Nick and Peter. Sara has long curly hair. Ben has short straight hair and he can speak French well, because his mother is a Frenchwoman. Nick and Peter are twins. They can sing well.
Please write me soon.

A. What about your school life?
B. I like my new teacher.
C. They look the same.
D. She can play the guitar.
E. My parents find an international school for me.
F. I have some new friends here.

【答案】E;F;D;C;A
【解析】(1)细节理解题,根据前文 I am studying in New York now. 可知我在纽约学习,父母为我找了一所国际学校,故选E。
(2)细节理解题,根据后文They are Sara, Ben, Nick and Peter.可知我在这里有些新朋友,故选F。
(3)细节理解题,根据前文 Sara has long curly hair.可知此处是介绍莎拉,她有长卷发,后文应该介绍她会弹吉他,故选D。
(4)细节理解题,根据前文Nick and Peter are twins可知他们是双胞胎,因此长得一样,故选C。
(5)细节理解题,根据后文Please write me soon.可知请快点给我写信,因此我想要知道你的学校生活怎么样,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读文章,选择最佳选项。C
On a small farm in Mexico, there are no schools. A bus is the school. The driver of the bus is the teacher. It's a school bus, but it doesn't take the children to school. It just goes round from place to place, and sometimes it comes to this farm. The bus will stay here for three weeks. The farmers call it a school on wheels. Every time when the bus comes, the farmers will come, running to it, shouting and laughing. They warmly welcome the school bus.
When the bus is on the farm, in the morning, the teacher teaches the small children. In the afternoon, the bigger children come to have their lessons because they must work in the morning. At night, the fathers and mothers come to school. They want to learn, too. How the farmers hope that some day they can have a real school on their farm!
(1)The driver of the bus is ________.
A.the teacher
B.the student
C.the farmer
D.the school
(2)The bus school will ________.
A.take the children to school
B.stay here for a long time
C.take the fathers and mothers to school
D.go round from place to place
(3)When the bus school comes the farmers will ________.
A.stop working
B.warmly welcome it
C.be happy
D.both B and C
(4)The bigger children have their lessons in the afternoon because _______ in the morning.
A.they can't get up early
B.the teacher wants to teach the small children first
C.they have a lot of work to do
D.they have to do their homework
(5)What's the best title of the passage?
A.A school bus.
B.A school on wheels.
C.A small farm.
D.A moving driver.

【题目】缺词填空

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)

Nowadays, more and more young people are becoming too proud and over-confident. They think they can do e 【1】 . So they simply ignore(忽视) their old parents, and believe that their parents’ experienced thoughts are out of date. Actually I used to be one of them, but after h 2 a story told by my father, I changed my mind completely. Now I would like to s 3 it with all of you.

Once, there’s a young man w 4 looked down on the old. He always thought that the old were just nuisances (麻烦事) in your busy life, a useless life that was going to be over. He also did this to his father. One day, the father and the son happened to meet each other in the garden. The son suggested that they should take a walk t __5_ . As they walked, a beautiful garden came into their sight. The son pointed to one of the prettiest flower and said, “We young people are like this sweet flower, so healthy, so energetic, and full of spirit. What about you oldsters? Just l 6 the falling leaves from a dying tree.”

Hearing this, the father smiled but said nothing. They continued the walking in s 7 . When they passed a shop, the father stopped and went in, he bought a walnut(核桃)and showed it to his son, slow and kind, he said, “We old are like this walnut. We’ve experienced many hard events in life. So we built up such a strong shell, and at the same time we also built up a pure inner world. Every fruit is so full-grown.”

“But every fruit was born by f _8__.” Refuted(反驳) the son.

“Yes, but not every flower can bear fruit….”

From then on, I always keep this story in my m 9 . It has taught me a lot.

We should try to be a flower that can bear fruit. We also have to know that our parents aren’t nuisances, b 【10 experienced walnuts, works of nature.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网