题目内容
In the year 2050, there will be different kinds of materials(材料) for clothes.
Special materials will keep the clothes clean forever. They will never get dirty or wear out(穿破). We will have less work because we won’t have to wash them. So we can save water and money. And children won’t worry about what to wear to school every day. They won’t go to school. They’ll stay at home in front of their computers to study. They can wear their favorite “Saturday clothes” every day. It will be fun. Do you think so? What do you think school clothes and school life will be like in 2050?
根据短文内容,选择最佳答案。
1.Maybe we wash clothes in the year 2050.
A. didn’t B. needn’t C. mustn’t D. won’t be able to
2.Why won’t the children go to school?
A. Because they’ll play at home
B. Because they don’t like to go to school.
C. Because they’ll study on the Internet.
D. Because they’ll wash clothes to make money.
3.According to the passage, which of the following is NOT true?
A. There will be different kinds of materials for clothes.
B. The children can wear their favorite clothes.
C. The children will always worry about what to wear.
D. The children can study at home in front of their computers.
1.B 2.C 3.C 【解析】试题这是一篇说明文,文章主要对想象中2050年将会出现的不同材质的衣服进行描述,说明此特殊材料衣服所具有的优势和趣味性。 1.题意:也许我们在2050年 洗衣服。考查细节理解题。根据We will have less work because we won’t have to wash them.,可知不需要再洗衣服,needn’t不需要,指...Dear Jenny I'm going to take some important exams next month and I am really worried about them. I can’t eat or sleep well. I keep thinking I may get bad grades. Please help me! Mary, 15 Chicago | Dear Jenny, My little brother refuses to let me watch my favorite TV show. Instead, he watches whatever he wants all the time. What can I do? Nina, 14 New York | Dear Jenny, My dad has got a new job and he works long hours. He often has to work at weekends, too. So we spend very little time together. I miss him. What should I do? Jim, 13 Boston |
① ② ③
Main parts of the two replies from the editor of the magazine Students' Life:
A. You should discuss this problem with your parents. Have you talked to your father? Surely, he misses you, too. Tell him how you feel, and perhaps he would spend more time with you. You can also ask your mother to do something fun with you when your father isn’t home. |
B. You shouldn’t worry so much. If you study hard, you’ll do well. Try to relax, find time to go for walks and eat three healthy meals every day. Don’t drink coffee or tea, or you won’t be able to sleep. You d better drink a glass of hot milk before going to bed. |
1.What does Jenny do?
A. A teacher B. A doctor C. An editor
2.Match the letters with the replies. Which is right?
A. ②-A;①-B B. ③-A①-B C. ③-A;②-B
3.What problem does Jim have?
A. He misses his dad.
B. He worries about his dad.
C. He has to work at weekends.
4.What may be the proper advice to Nina?
A. Turn off the TV when her brother is watching it.
B. Find programs that they’re both interested in.
C. Ask their parents to punish her brother.
5.Where do the three teenagers probably live?
A. In the US
B. In Australia
C. In the UK
1.C 2.B 3.A 4.B 5.A 【解析】这篇短文是三个学生写给Jenny的求助信。 1.根据文中Main parts of the two replies from the editor of the magazine Students' Life:可知,Jenny是一个杂志社关于学生生活的编辑。故选C。 2.根据文中可知A的回复是对于第3个人关于...将所给图片与其对应的单词连线。
36 | pen |
37 | orange |
38 | jacket |
39 | cup |
40 | map |
1.____
2.____
3.____
4.____
5.____
1.map 2.cup 3.pen 4.jacket 5.orange 【解析】 1.map 这个图画是一幅地图,故用单词map表示。 2.cup 这个图画是一个杯子,故用单词cup表示。 3.pen 这个图画是一支钢笔,故用单词pen表示。 4.jacket 这个图画是一件夹克,故用单词jacket表示。 5.o...