题目内容
8.Wearable gadgets(可穿戴装置)are high-tech equipments(高科技装备).They are usually small and you can wear or carry them on the body.They can also be put on like an accessory (配饰).Here we list some pupular Wearable gadgets.Galaxy Gear,Samsung,South Korea
Battery life:25 hours on a full charge (充电)
Price:$299(1830 yuan)
Main features(特点):This new product can tell people of Nemo e-mails.The camera on the wristband(腕带)helps take photos and the built-in speaker (内置扬声器)helps make hands-free calls.
Google Glasses Google.US
Battery life:about five hours on one charge
Price:$1,500(9,174 yuan)
Main features:This new product makes it possible for users to mske videos and broadcast (现场直播)on the Internet.There is also a GPS system (导航系统)and a voice control system in the glasses.If you get lost,you can say"OK Glasses,where am I?"Then it will tell you where you need to go.Doesn't
it sound cool?
UP wristband,Jawbone,US
Battery life:10 days when charged for 80 minutes
Price:$99(605yuan)
Main features:This new product can track(监控) your sleep.It can wake you up at the right time.You,can wear it white taking a shower.
76.How many kings of wearable gadgets are introduced in the passage?Three..
77.How long can the Galaxy Gear battery Last on a full charge?25 hours on a full charge..
78.Where is the new product Galaxy Gear made?Samsung,South Korea..
79.What do you think of the price of Google Glasses among the three products?Expensive.
80.What're the main features of UP wristband?(GI've two examples)It can track your sleep and wake you up at the right time..
分析 这篇短文主要讲述了三种可穿戴设备--谷歌眼镜、智能手表和腕带,这些设备甚至不用动手就可以操作,因此吸引了很多人的注意.但是由于其电池智能使用25个小时,并且必须和三星手机或者平板电脑相连,引来一些人的不满.
解答 答案:76.Three. 细节归纳题.根据整篇文章内容及其句子Galaxy Gear,Samsung,South Korea;Google Glasses Google.US;UP wristband,Jawbone,US.可知一共讲了三种可穿戴设备--谷歌眼镜、智能手表和腕带,故答案为Three.
77.25 hours on a full charge.细节理解题.根据第四行句子Battery life:25 hours on a full charge (充电).可知25小时充满电.故答案为25 hours on a full charge.
78.Samsung,South Korea. 细节理解题.根据第三行句子Galaxy Gear,Samsung,South Korea.可知是韩国三星生产的.故答案为Samsung,South Korea.
79.Expensive. 细节理解题.根据文章内容及其句子Galaxy Gear,Price:299(1830yuan);GoogleGlassesGoogle,Price:1,500(9,174 yuan);UP wristband,Jawbone,Price:$99(605yuan).可知谷歌眼镜是三种产品中最贵的.故答案为Expensive.
80.It can track your sleep and wake you up at the right time.细节理解题.根据最后一行句子This new product can track(监控) your sleep.It can wake you up at the right time.这种新产品可以监控你的睡眠,它可以在正确的时间唤醒你.故答案为It can track your sleep and wake you up at the right time.
点评 本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.瞻前顾后,仔细推敲,确定最佳答案.
-Yes,put the coffee and the sugar into the cup and______.( )
| A. | mix up it | B. | mix it up | C. | mix them up | D. | mix up them |
| A. | mine,Mine | B. | me,Mine | C. | me,My | D. | my,Mine |
| A. | Play | B. | Plays | C. | Played | D. | Playing |
-White.( )
| A. | good | B. | well | C. | better | D. | best |
| A. | since | B. | if | C. | as | D. | while |
| A. | had;learnt | B. | have;learnt | C. | did;learn | D. | are;learnt |