题目内容
【题目】根据材料内容,选择正确答案。A
The Cartoon Museum |
Cox's Hotel |
Stratford Butterfly(蝴蝶)Farm |
(1)Where can we get funny cards when we visit England?
A.In the Cartoon Museum.
B.On Stratford Butterfly Farm.
C.At Cox's Hotel.
D.At Cox's pub.
(2)Which is the proper time to go to the pub at Cox's Hotel?
A.9:00-18:00 on Friday.
B.10:30-17:30 on Tuesday.
C.12:00-1:30 on Saturday.
D.10:00-16:30 on Monday.
(3)How much should four college students pay for a visit to Startford Butterfly Farm?
A. 16.
B. 32.
C. 18.
D. 22.
【答案】
(1)A
(2)C
(3)D
【解析】本文介绍了斯特拉特福德的蝴蝶农场,考克斯的旅店,卡通博物馆的联系方式,地址,票价,及营业时间等。
(1)考查细节理解。根据The Cartoon Museum部分中的“There is something for everyone—including popular cartoon characters and a great shop full of funny books and cards.”,可知在卡通博物馆可以获得有趣的卡片,故选A。
(2)考查细节理解。根据Cox's Hotel部分中的“Pub (酒吧): 12:00- midnight(1:30am on Friday/Saturday)“,可知旅店的营业时间,故选C。
(3)考查数字计算。根据Stratford Butterfly(蝴蝶)Farm部分中的 ”£5.50 adult“,大学生是成人,故5.5*4=22,故选D。
【题目】根据对话内容,从对话前的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并将其番号填入答题卡的相应位置。选项中有一项为多余选项。
A.It is dangerous to run during the earthquake. B.I ate some chocolate. C.What did you feel and hear at first? D.I tried my best to run out to the street. E.Did you shout for help? F.Are you afraid to run? |
A: Sam, what were you doing when the earthquake happened?
B: I was doing some shopping in a shopping centre at that time.
A: 【1】
B: I felt a slight shake and then I heard a big noise.
A: What did you do when the earth started to shake?
B: 【2】 I saw many people running quickly while pieces of glass and bricks were falling down.
A: 【3】
B: Yes, I think so.
A: How did you feel when you found yourself in danger?
B: A little afraid.
A: 【4】
B: Yes, I did, but no one came.
A: Did you eat anything before you got help?
B: Yes, I did. 【5】
A: Well, thank you, Sam. I hope you’ll be well soon.
【题目】从方框中选择恰当的词并用其适当形式填空,使短文通顺、意思完整。每空一词,每词限用一次。
jump here for so head good thing he fast forget |
Mr. Smith had a few shops in the town. A few months ago, however, he got badly ill, and after he got out of hospital, he found that he often forgot .
Last Friday was the birthday of a very important friend. He told his secretary (秘书) to buy some expensive gifts him to take to the birthday party that afternoon. Later, he went out for a long lunch, and all about the party, until secretary called to remind (提醒) him.
Then Mr. Smith asked his secretary to call his driver to come to pick him up at once. He made his driver drive as as he could, and when they arrived, he out of the car. Suddenly (突然) he stopped and said to his driver, "Oh, dear! I have left my hat at home. It isn't to go to the party without a hat. Go and call my secretary up. Tell her to bring it at once!"
"But you're wearing your hat, Mr. Smith," said the driver.
Touching his , Mr. Smith found his driver was right, he said, "Well, then go and call her up to tell her not to bring my hat."