题目内容

【题目】假如你是阳光中学校报英语专栏的小记者,上周日参加了学校为迎接世界环境日绢织的远足活动,请你给校报写一篇报道。

活动情况

活动地点

北海公园

参与人员

七年级全体师生

活动内容

上午:环保(environmental protection)演讲比赛
下午:自由活动(唱歌、游戏、放风筝……)

活动评价

要求:1)所写内容必须包括提供的所有信息,并适当发挥。
2)文章不少于90词,开头已给出,不计人总词数。
3)语意通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范。
4)文中不得出现真实的姓名、校名等信息。
Last Sunday was a sunny day.Our school organized a hiking to greet World Environment Day.

【答案】One possible version:

Last Sunday, was a sunny day. Our school organized a hiking to greet World Environment Day. All the Grade 7 students and teachers took part in the activity in Beihai Park.

In the morning, we had a speech competition on environmental protection. The speakers talked a lot about protecting environment, like saving water, reducing air pollution. In the afternoon, we did what we like. We sang and played games together. Some of us enjoyed flying kites. Some volunteered to pick up rubbish in the park.

It's a meaningful and exciting day. We've realized it's our duty to help protect the environment. We had a lot of fun the whole day. I hope more activities like this will be organized in our school.


【解析】这篇短文要点全面,内容丰富,语言准确,时态运用正确合理。短文通过三个段落非常条理的记叙了远足活动:首先介绍人物及地点,然后通过In the morning, In the afternoon,引出活动,之后对活动进行评价。从短文的句式多变中可以看出作者英语功底非常好,如:We've realized it's our duty to help protect the environment.,I hope more activities like this will be organized in our school.等等。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Have you ever seen the movie. Big Hero 6 ? Baymax(大白) is a main character in the movie. He's a friendly big robot that looks after people's health. If there is a robot like Baymax in our real life, people will get more benefits. The robot will be especially helpful in caring for the old. The health of old people needs greater monitoring and care.
Scientists in America are now working to make Baymax a really(实现)- Actually. They have already produced some health care robots. These robots provide brain video games to improve people's memory. The garner can help the old remember things for longer. Besides, these provide special app (应用程序) to help the old manage their health at home. The apps can check the old people' heart rate (心率) and tell them to take their medicine on lime. The apps can also record their daily activities. Such collected information helps doctors discover the cause of an illness faster and more correctly. But the health care robots are't as clever as Baymax yet.
Nowadays,scientists are working on improving the health care robots. They pope the robots can produce electricity by walking across the floor. If they succeed. batteries will not be needed. They also hope the robots communicate with humans in the daily life so to make people happier and healthier.
Scientists are trying to realize these dreams. Like Baymax, these health care robots may save people's lives in the future. We are looking forward to them.
(1)The underlined word 'monitoring** in the passage means “ _____ ” in Chinese.
A.监测
B.娱乐
C.危害
(2)According to the passage, Baymax is
A.a friendly small robot that looks after people's health
B.as clever as the health care robots in real life
C.a main character in the movie Big Hero 6
(3)In the passage, the health care robots that have been produced by scientists ________ .
A.can't improve people's memory
B.can communicate with humane in the daily life
C.can help the old manage their health at home
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Nowadays the health care robots ran product electricity by walking across the floor.
B.Both the doctors and the old who use the health care robots can get help from them.
C.The health earn robots can provide video games to check a person's heart rate.
(5)What is the passage mainly about?
A.It's mainly about the movie Big Hero 6.
B.It's mainly about the health care robots
C.It's mainly about the importance of health.

【题目】Have you ever heard of a rattlesnake? It is a poisonous (有毒的) American snake. When it is angry or afraid, it makes a noise like a rattle with its tail. It’s very scary. But Heather Ramirez and her husband, from California, in the United States, make a living in an unusual way. They are self-employed (自雇的) snake catchers! They catch snakes, especially rattlesnakes which have gone indoors, and return them to the wild.

Heather describes her work as “protecting people from rattlesnakes and protecting rattlesnakes from people!” In the area where they live, rattlesnakes often come face to face with people. They are found in stores, offices, houses and gardens. Heather explains that it’s not the snakes that are moving into places where people live, but it’s the other way round. The snakes lived in these places first and then the people built houses.

Most people who see a rattlesnake are feared. If you keep your distance, however, the snake won’t bite (咬) you. In twelve years as a snake catcher, Heather has never touched a snake. She doesn’t take the risk. She picks up the snakes with a special tool. This doesn’t hurt them, but it keeps them at a safe distance so that they can’t bite her.

Heather and her husband are very busy because they are never off duty. Catching snakes is a full-time job and they don’t often have a day off. People can get to them at any time of the day or night. Not everyone can do this job, but Heather doesn’t want to do anything else. “I just love my job,” she says.

【1】The Ramirezs make a living in an unusual way by _____.

A. catching and selling snakes B. catching snakes as a part-time job

C. protecting snakes in the wild D. being self-employed snake catchers

【2】 In Paragraph 2, Heather explains why the rattlesnakes _____.

A. never bite people B. are afraid of people

C. are found where people live D. lived with people at first

【3】The underlined word them in Paragraph 3 refers to _____.

A. rattlesnakes B. special tools

C. people around D. the Ramirezs

【4】 Which of the following is true according to the passage?

A. Heather catches snakes only at night.

B. Heather is always ready to do her job.

C. Heather risks touching snakes sometimes.

D. Heather has been a snake catcher for 20 years.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网